Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ βρε κοριτσακια μου καλησπερα...σας διαβαζω καθε μερα αλλα βλεπω φαιρι και ριτακι πεισματαρικα τα μικρα σας ε/??δεν λενε να βγουνε με τιποτα..

ασε γλυκια μου !!!!! ελπιζουμε απλα να μην ειναι το ιδιο πεισματαρικα κ αφου βγουν :roll::roll::roll::roll:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

mary μου γενικα εχεις την διαθεση να βγεις εξω με το μωρακι σου? θα περιμενεις να σαραντισεις που λενε? ο παιδιατρος τι σου εχει πει?

Εννοείται πως θα βγούμε.

Ο παιδίατρος συστήνει ανεπιφύλακτα να βγαίνουμε στον καθαρό αέρα και τη λιακάδα. Από την άλλη πρέπει να αποφεύγουμε τις επισκέψεις στο σπίτι και γενικά να είμαστε σε κλειστούς χώρους.

Θα βγαίναμε μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά είχε χάλια καιρό. Και σήμερα ακόμα έχει αέρα.

Εσύ τι σκέφτεσαι να κάνεις;

2522daf9de.png

swGop2.png

να μαι κι εγω :Ρ

αχ κορίτσια είχα κι εγώ την καθαρίστρια σήμερα και γύρισα σε ένα πεντακάθαρο και μυρωδάτο σπιτάκι!! Πραγματικά της χρωστάω πολλά 2 χρόνια τώρα έχει κάνει τη ζωή μου ευκολότερη και ωραιότερη!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

να μαι κι εγω :Ρ

αχ κορίτσια είχα κι εγώ την καθαρίστρια σήμερα και γύρισα σε ένα πεντακάθαρο και μυρωδάτο σπιτάκι!! Πραγματικά της χρωστάω πολλά 2 χρόνια τώρα έχει κάνει τη ζωή μου ευκολότερη και ωραιότερη!!

Καλώς την! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

Mary μου φαίνεται πως έχεις όλο και περισσότερο χρόνο ε?

Πολύ ενθαρυντικό αυτό!! Μακάρι με προβλήματα ή χωρίς να βρούμε όλες τους ρυθμούς μας με τα μπεμπάκια γρήγορα...

Σιγά σιγά μπαίνουμε σε σειρά. Σήμερα πήρε άδεια και ο άντρας μου και με ξεκούρασε πολύ! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Άντε ωραία! Να σε ρωτήσω, όταν γέννησες αρχικά μπόρεσε ο άντρας σου να πάρει άδεια και πόση?

Έχουμε ένα debate με τον δικό μου και λέμε να πάρει τουλάχιστον μια βδομάδα από τη στιγμη που θα γυρίσουμε σπίτι (έχω μια ανασφάλεια για τις πρώτες μέρες), αλλά όπως λέει και ο ίδιος ίσως είναι καλύτερα να μη "σπαταλήσει" πολλές μέρες αν δε χρειάζεται πραγματικά για να τις πάρει μέσα στο καλοκαίρι που θα έχει μεγαλώσει και λίγο η μικρή και θα είμαστε περισσότερο έξω...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

κοριτσια μου χει σπασει τα νευρα το ιντερνετ, με πεταει συνεχεια εξω!!! Ξερετε ποσες γραμμες εχω γραψει τις τελευταιες ωρες και οταν παταω υποβολη με πεταει? Κανω μια δοκιμη παλι...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

η μανα μου θα εχει αδεια μεχρι τις3 του μηνα...τωρα με πηρε τηλ...... Χριστε μου!! τι με περιμενει!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: αν ερχεται συνεχεια να με βοηθαει θα με τρελανει....αν παλι δεν ερθει να με βοηθησει θα μου γκρινιαζει οτι αδικα πηρε την αδεια κ δεν εκτιμαω την βοηθεια της!!!! :shock::shock::shock::shock: δεν ξερω δεν λεω μεγαλη κουβεντα...αλλα θελω να ειμαι μονη με τον αντρα μου(αφου κ αυτος μεχρι τις 30 θα εχει αδεια) ...θα τα καταφερουμε

88M1p3.pngycQap3.png

νομίζω ο πυρετός ήταν από κούραση. κοιμάμαι και θηλάζω όλη μέρα σήμερα και ακόμα νοιώθω κουρασμένη!

mary του βάζεις πιπίλα γενικά ή μόνο για το λόξυγγα? εγώ δεν του έχω βάλει πιπίλα και θέλω αν γίνεται να την αργήσουμε πολύ γιατι λένε πως μειώνει το θηλασμό. δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, πρεπει να ρωτήσω κάποιον που να ξερει. Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα και γεννικά όλες τις μανούλες κρέμα για σύγκαμα χρησιμοποιείται? εγώ όχι. βέβαια ο παιδίατρος με προειδοποίησε ότι αν συγκαεί θα έχω πρόβλημα όμως προς το παρών όλα καλά.

naya εμένα ο άντρας μου θα έπερνε 4 μέρες άδεια για να είμαστε μαζί με το παιδί αλλα τελικά 2 μέρες πριν γεννήσω η καλή του εταιρία του έδωσε άδεια επ' αόριστον, δλδ τον απέλυσαν! οπότε είμαστε όλοι μαζί όλη μέρα!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...