Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Δεν ξέρω αν μπορεί να έχει μεγάλες αποκλίσεις από κύκλο σε κύκλο αλλά θα το δεις καθώς θα κάνετε κι άλλον φυσικό από ό, τι κατάλαβα. Εμένα ήταν 12 την πρώτη φορά και στους επόμενους κύκλους 10 ή 7 ή 8 αλλά έπαιρνα κι ορμόνες ενδιάμεσα.

Ε το 19 το δικό μου δύσκολα γίνεται 10. Απλά δικαιολογείται πλέον κ η ποιότητα των ωαρίων κάπως.  Είχα μείνει στην FSH 8,5 του Φλεβάρη του 2024. Δεν είχα εικόνα.
      Θα κάνουμε γενικά μιξ φυσικό εντελώς  , φυσικό τροποποιημένο κ αν το κρίνει σκόπιμο μίνι διέγερση με λίγα χάπια κ ενέσεις . Ετσι όπως πάει βέβαια μάλλον δε νομίζω να χρειαστεί διέγερση, τσάμπα θα είναι. Γενικά θα το πάει βλέποντας, ανάλογα πως θα ανταποκρίνομαι. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

να λιγο σιδερο να κανω, 8α κανω ενα μεγαλο ταψι παστιτσιο να εχουμε κ γι αυριο φαι να μη μαγειρευω ...τετοια πραγματα. εχω τη κοπελιτσα που μου κανει γενικη μια φορα τη βδομαδα οποτε εγω κανω αλλες δουλιτσες :rolleyes:

αυτα κ πολλα ειναι :tongue: κ αυριο ειναι μερα αφιερωμενη στον εαυτο μας κ μονο!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοιλουμπιτσες και μανουλιτσες!

Σας την εκανα χθες, ειχα φυγει απο νωρις το απογευμα για το γαμο, γυρισα αργα και ξυπνησα αργα...κοιμηθηκα καλα ευτυχως, γιατι εχθες κουραστηκα.Εριξα τους χορους μου και ειχα κατι μικροδιαροες, κατι πονακια αλλα μεχρι εκει...Σημερα η κοιλια μου ειναι τσιτωμενη και δεν εχω καταλαβει το μωρο καθολου...Τωρα που το ανεφερα κατι καταλαβα ευτυχως!!!Ανησυχησα λιγο, αλλα ισως το κουρασα το κακομοιρο αν και φαινεται να του αρεσε γιατι ηταν υπερκινητiko ολο το απογευμα και το βραδυ χθες. Σημερα εχει αραλικι, γιατι και τα πρησμενα ποδια μου το χρειαζονται και νιωθω εντονη πιεση στην κυστη... Παντως ελπιζω να πιασουν τοπο οι δεκαδες ευχες που πηρα χθες για καλη λευτερια και εναν πονο!!!

Thena μου σου ευχομαι να σας ζήσει ο μικρουλης σας!!!Ειναι πολυ όμορφος!Ελιωσα που τον ειδα!!! Και σε σενα ευχομαι γρηγορη αναρρωση και να λυσεις γρηγορα το θεμα του θηλασμου.Σαν απειρη δεν ξερω να σε συμβουλεψω...Απλα αυτο που ακουω απο αλλες ειναι επιμονη..

Καλες δουλειες κοριτσακια!Εγω ειπαμε, θα αραξω καναπε, δεν κανω τιποτα!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Έχω τα τηλέφωνα των αντιπροσώπων. Έτσι, ίσως πετύχεις καλύτερη τιμή. Επίσης να σου πω ότι όλα τα εξαρτήματα μπορείς να τα αγοράσεις ξεχωριστά, για παράδειγμα μια χοάνη στο νούμερό σου (γιατί υπάρχουν και νούμερα) ή ένα φίλτρο ή ένα μπουκαλάκι.

καλημερα σε ολες τις μανουλες!!!

καλη εβδομαδα να εχουμε...και με αφιξεις ε??? ;)

μαιρη μου σ ευχαριστω...αν καποια στιγμη εχεις τα τηλεφωνα προχειρα στειλτα να βρισκονται...

οχι ομως να σε ταλαιπωρησω...

προς το παρον βαριεμαι να κανω το οτιδηποτε...σημερα...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημέρα κορίτσια.

Thena να σου ζήσει! υπομονή με το θηλασμό! Η αλήθεια είναι πως θέλει πολύ επιμονή και υπομονή στην αρχή κυρίως. Γιατί δε δοκιμάζεις να βάλεις αυτά τα προστατευτικά της θηλής από σιλικόνη ή καουτσούκ? νομίζω θα σε ανακουφίσει αρκετά. Τώρα για το αίμα δεν ξέρω τι να κάνεις ρώτα κάποια μαία.

Ritaki και Fairy υπομονή λίιιιγο ακόμα έμεινε και θα κρατήσετε και εσείς αγκαλιά τα βλασταράκια σας.

Εγώ σήμερα σηκώθηκα με πυρετό (37,5) και γενικά είμαι εξουθενωμένη αν και το μωράκι μου κοιμάται σχετικά αρκετά. Μόνο λίγο το βράδυ ταλαιπωρείτε και πονάει η κοιλίτσα του:(:(:(. Τελικά πείρα ένα depon και προσπαθώ να ξεκουράζομαι.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Ax κοριτσακια μου, ξαφνικα αγχωθηκα με το πως πρεπει να αντιμετωπισουμε τα μωρακια μας απο την αρχη ωστε να μην καλομαθουν ή κακαμαθουν...! Μιλαγα με μια φιλη μου η οποια είχε νευρα με τη μπεμπα της 6 μηνων γιατι ειναι ολο γκρινια!Δεν ηρεμει με τιποτα παρα μονο αν τη βαλει στο στηθος! Οχι για να φαει, απλα για να πιπιλαει!(Τη θηλαζει ακομη)Και τους πρωτους μηνες ήταν πολυ ησυχο μωρο! Τωρα τελευταια εχει γινει πολυ γκρινιαρικο! Ετσι κι εγω σκεφτομαι τι πρεπει να κανουμε απο την αρχη? Πως θα πρεπει να τα χειριστουμε?Να τα αφηνουμε να κλαινε και να μην τα παιρνουμε αγκαλια?Ποσο να το αφησεις να κλαιει? Και πως θα καταλαβεις σε ποια κατηγορια ανηκει το μωρο σου?Πολυ αγχωθηκα!! Τι καλα που ειναι μεσα στην κοιλιτσα μας!!!!!!!!!!!

Νατασουλα περαστικα και σε σενα και στο παιδακι σου!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

mary ολα καλά πλέον με τους εμετούς? σταμάτησαν?

Δυχτυχώς όχι. Έμαθα, όμως, έναν τρόπο για να ρεύεται πιο εύκολα και έτσι τον γλίτωσα από τους μισούς τουλάχιστον. Επίσης, αφού ρευτεί τον κρατάω σχεδόν όρθιο για κανά μισάωρο για να κατέβει το φαγάκι του. Θα μιλήσω και με τη γιατρό για αλλαγή του γάλατος μήπως και βρούμε κάτι που να του ταιριάζει. Ήδη έχουμε δοκιμάσει δύο. Το μεγάλο πρόβλημα τώρα είναι η δυσκοιλιότητα. Ζορίζεται ο γατούλης μου.

Έμαθα και ένα κόλπο με το λόξυγκα. Μια σταγόνα λεμόνι στην πιπίλα και κόβεται μαχαίρι.

Εσείς πώς πάτε; Όλα καλά;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Ax κοριτσακια μου, ξαφνικα αγχωθηκα με το πως πρεπει να αντιμετωπισουμε τα μωρακια μας απο την αρχη ωστε να μην καλομαθουν ή κακαμαθουν...! Μιλαγα με μια φιλη μου η οποια είχε νευρα με τη μπεμπα της 6 μηνων γιατι ειναι ολο γκρινια!Δεν ηρεμει με τιποτα παρα μονο αν τη βαλει στο στηθος! Οχι για να φαει, απλα για να πιπιλαει!(Τη θηλαζει ακομη)Και τους πρωτους μηνες ήταν πολυ ησυχο μωρο! Τωρα τελευταια εχει γινει πολυ γκρινιαρικο! Ετσι κι εγω σκεφτομαι τι πρεπει να κανουμε απο την αρχη? Πως θα πρεπει να τα χειριστουμε?Να τα αφηνουμε να κλαινε και να μην τα παιρνουμε αγκαλια?Ποσο να το αφησεις να κλαιει? Και πως θα καταλαβεις σε ποια κατηγορια ανηκει το μωρο σου?Πολυ αγχωθηκα!! Τι καλα που ειναι μεσα στην κοιλιτσα μας!!!!!!!!!!!

ευχαριστώ κοριτσάκι!

όσο για τις ανυσηχίες σου νομίζω λίγο-πολύ τις έχουμε όλες! Πριν γεννήσω διάβασα αρκετά και είδα και διάφορες εκπομπές, παρακολούθησα σεμινάρια και τελικά πείρα την απόφαση για 1 χρόνο να παίρνω το μωρό όσο περισσότερο μπορώ και θέλει αγκαλιά μιας και δεν κακομαθαίνουν σ' αυτη την ηλικία. όσο για το θηλασμό τους πρώτους 3 μήνες να τρώει όσο και όποτε θέλει. βέβαια ο παιδίατρος μου είπε άλλα. όμως αυτος δεν είναι παιδοψυχίατρος ή παιδοψυχολόγος.

Τώρα αν θα μου σπάσουν τα νευρα κάποια στιγμή δεν ξέρω όμως θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. επίσεις το σημαντικό είναι να υπάρχει ηρεμία στο σπίτι.

uDLqp1.png

Δυχτυχώς όχι. Έμαθα, όμως, έναν τρόπο για να ρεύεται πιο εύκολα και έτσι τον γλίτωσα από τους μισούς τουλάχιστον. Επίσης, αφού ρευτεί τον κρατάω σχεδόν όρθιο για κανά μισάωρο για να κατέβει το φαγάκι του. Θα μιλήσω και με τη γιατρό για αλλαγή του γάλατος μήπως και βρούμε κάτι που να του ταιριάζει. Ήδη έχουμε δοκιμάσει δύο. Το μεγάλο πρόβλημα τώρα είναι η δυσκοιλιότητα. Ζορίζεται ο γατούλης μου.

Έμαθα και ένα κόλπο με το λόξυγκα. Μια σταγόνα λεμόνι στην πιπίλα και κόβεται μαχαίρι.

Εσείς πώς πάτε; Όλα καλά;

λες να βάζω και εγώ λίγο λεμόνη στο στήθος?

uDLqp1.png

Θέλω να σου απαντήσω, αλλά δεν μπορώ τώρα. Θα επανέλθω σε λίγο.

2522daf9de.png

swGop2.png

sue μπορει απλα το παιδακι να βγαζει δοντακια....σιγουρα θα περασουμε κ φασεις γκρινιτσας μωρε με τα μικρα μας...εγω παντως εχω αποδεχθει την αποψη πως απλα ακους τι θελει το μωρο κ πας με τους ρυθμους του....τωρα βεβαια θα δω κ στη πραξη χεχε...αλλα γενικα μας λενε απο την αγκαλια δεν επαθε κανενα μωρο κακο...γι αυτο πηρα κ τα σλινγκ μου...θα το φοραω κ θα κανω κ τις δουλειες μου :)

αχ κοριτσια ξυπναει το προσωπο μου σημερα....αντε μεχρι την αλλη βδομαδα μια χαρα θα ειμαι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...