Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Δεν ξέρω αν μπορεί να έχει μεγάλες αποκλίσεις από κύκλο σε κύκλο αλλά θα το δεις καθώς θα κάνετε κι άλλον φυσικό από ό, τι κατάλαβα. Εμένα ήταν 12 την πρώτη φορά και στους επόμενους κύκλους 10 ή 7 ή 8 αλλά έπαιρνα κι ορμόνες ενδιάμεσα.

Ε το 19 το δικό μου δύσκολα γίνεται 10. Απλά δικαιολογείται πλέον κ η ποιότητα των ωαρίων κάπως.  Είχα μείνει στην FSH 8,5 του Φλεβάρη του 2024. Δεν είχα εικόνα.
      Θα κάνουμε γενικά μιξ φυσικό εντελώς  , φυσικό τροποποιημένο κ αν το κρίνει σκόπιμο μίνι διέγερση με λίγα χάπια κ ενέσεις . Ετσι όπως πάει βέβαια μάλλον δε νομίζω να χρειαστεί διέγερση, τσάμπα θα είναι. Γενικά θα το πάει βλέποντας, ανάλογα πως θα ανταποκρίνομαι. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοπελαρες μου σας αφηνω....κουραστηκε το ματι μου κ στεγνωσε....θα τα πουμε αυριο....σιγα μη παω μαιευτηριο χαχααχαα

σας φιλω κ καληνυχτα σας :)

Καληνύχτα κουκλίτσα! Όνειρα γλυκά!

Κι εγώ θα την κάνω μιας και το φρουτάκι μου το αναμένω σε κανά δίωρο και θέλω στο μεταξύ να κάνω ένα ντουζάκι και να κοιμηθώ και λίγο.

Φιλάκια!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στη μέση της ηβικής περιοχής εννοείς; Ναι, εκεί είναι. Αν χρησιμοποιήσει και έναν ειδικό διαστολέα που έχουν, τότε θα έχεις ακόμα καλύτερη ανάρρωση μιας και η τομή σου θα είναι ακόμα μικρότερη.

Ριτάκι μου, τα ράμματα δεν υπάρχει περίπτωση μια γυναίκα που γεννάει να τα αποφύγει. Πού θέλεις να τα έχεις; Διάλεξε και πάρε. Κάπως έτσι το βλέπω.

ναι το ξερω...αλιμονο.... κ να σου πω κατι?προτιμω στην κοιλια,παρα εκει κατω.... :roll:

88M1p3.pngycQap3.png

Καληνύχτα κουκλίτσα! Όνειρα γλυκά!

Κι εγώ θα την κάνω μιας και το φρουτάκι μου το αναμένω σε κανά δίωρο και θέλω στο μεταξύ να κάνω ένα ντουζάκι και να κοιμηθώ και λίγο.

Φιλάκια!

πηγαινε κ συ μανουλιτσα:P κ να μας τον φιλησεις τον μικρουλη σου :tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

εγω πολυ τυχερη δεν εχω ουτε μια ραγαδα...υπαρχει περιπτωση λες να βγει καμια μετα?

Δεν νομίζω. Γιατί να βγει μετά; Αχ ρε Fairy τυχερούλα! :D

μεχρι στιγμης εχω κανει δυο γραμμουλες σαν κερατακια πανω απτον αφαλο.... κ αυτες που ειχα στα πλαινα απτην εφηβια μου,που δενμπορω να καταλαβω αν εχουν μεγαλωσει η οχι ...τωρα στο ξεφουσκωμα θα δειξει ο απολογισμος..... γενικοτερα ποφευγω να κοιταζομαι στον καθρεφτη ...ασε

Ριτάκι μου, μην μασάς. Κάθε ραγάδα έχει και τη δίκή της ιστορία! Και είναι μια όμορφη ιστορία! ;)

2522daf9de.png

swGop2.png

ναι το ξερω...αλιμονο.... κ να σου πω κατι?προτιμω στην κοιλια,παρα εκει κατω.... :roll:

Κι εγώ! Κι εγώ!

πηγαινε κ συ μανουλιτσα:P κ να μας τον φιλησεις τον μικρουλη σου :tongue::tongue:

Θα τον φιλήσω! Τον έχω κατσιάσει το φουκαρά!

Κορίτσια, αύριο θέλω να σας πώ κάτι για το μπανάκι του μωρού. Μάθαμε ένα κόλπο φοβερό! Το μωρό είναι σαν να κολυμπάει, ηρεμεί και χαλαρώνει απόλυτα. Fairy να σε ρωτήσω και για μια μπανιερίτσα θέλω.

Ριτάκι, κράτα τα πρακτικά κούκλα μου! Είμαι και μεγάλη γυναίκα και ξεχνάω... :mrgreen:

Φιλιά και πάλι! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Ριτάκι, κράτα τα πρακτικά κούκλα μου! Είμαι και μεγάλη γυναίκα και ξεχνάω... :mrgreen:

Φιλιά και πάλι! :D

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια!!!!!! θα κανω οτι μπορω , αν κ σε λιγο θα κλειδωσω ο cafe.... για να ειμαστε φρεσκιες αυριο :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερούδια! Άντε να έχουμε μια εβδομάδα αφίξεων με το καλό!

Λέω να πάω λίγο από το γραφείο σήμερα, οπότε θα σας ... ξαναδιαβάσω το απογευματάκι!

Φιλιά και υπομονή σε όλες!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

πολλες πολλες καλημερες...ξυπνησα απο τις 5 σημερα, τι περιεργο...κ σκεφτομουν τις δουλειες του σπιτιου, εκανα καποιες κ δε καταλαβα πως αλλα 8.30 ωρα με ξυπνησε ο αντρας μου απο το καναπε στο σαλονι :lol::lol:

Fairy να σε ρωτήσω και για μια μπανιερίτσα θέλω.

εμεις εχουμε παρει αλλαξιερα/μπανιερα λογω της μεσης μου να μη σκυβω

http://www.mothercare.com/Cosatto-Easipeasi-Changer-Kaleidoscope-Dresser/dp/B002HEMXFC/sr=1-9/qid=1274088221/ref=sr_1_9/277-6880025-4310164?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44536031&mcb=core

Καλημερούδια! Άντε να έχουμε μια εβδομάδα αφίξεων με το καλό!

!

καλημερες :-D

Mια γλυκια καλημερα και απο μενα...

Ειμαι σε αναμονη του πολυαγαπημενου μου ροζουλί βαιουνι επιτελους να μπορω να ειμαι ονλαιν σαν ανθρωπος και οχι να κλεβω με το ζορι λιγο λαπτοπ...χαχααα

τι κανετε???

Σημερα θα κανω κατι τελευταια ψωνια που θελω αν προλαβω γιατι δεν μπορω να φυγω περιμενω τον κουριερ εναγονιως!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

καλα ψωνια Μπουμπου μου...εγω σημερα θα σιδερωσω λιγακι, θα κανω καποιες δουλιτσες κ αυριο απλα ξεκουραση να εχω δυναμεις για τη Τεταρτη :)

με το καλο να δεχθεις το λαπι σου :)

το μικρο μου αγορακι σημερα αντι να κατεβαινει , εχει τεντωθει μαλλον μεχρι πανω το στηθος ! η κοιλια μου αδειασε στα πλαγια κ απτο στηθος κ κατω εχει γινει μια μαζα!!! χεχεχεχ

μπουμπου καλως να το δεχτεις!!!!!

fairy μου μην πλακωθεις στις δουλειες...κ εγω εκτος απτο μαγειρεμα θα κανω "οσα βλεπει η πεθερα" ετσι απλα για να μην λιωσω στον καναπε:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

ευχαριστω κοριτσακι...

Δεν εχω αγορασει μπανακι ακομη και δυο τρία ψιψιψωνια...τιποτα φοβερο δηλαδη αλλα να φυγει και αυτη η εκκρεμοτητα!

Εχεις δουλιτσες ε??

Εγω περιμενω αυριο τη γυναικα που με βοηθα να κανει μια καλη γενικη να ειμαστε ετοιμοι.

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

fairy μου μην πλακωθεις στις δουλειες...κ εγω εκτος απτο μαγειρεμα θα κανω "οσα βλεπει η πεθερα" ετσι απλα για να μην λιωσω στον καναπε:tongue:

να λιγο σιδερο να κανω, 8α κανω ενα μεγαλο ταψι παστιτσιο να εχουμε κ γι αυριο φαι να μη μαγειρευω ...τετοια πραγματα. εχω τη κοπελιτσα που μου κανει γενικη μια φορα τη βδομαδα οποτε εγω κανω αλλες δουλιτσες :rolleyes:

Εγω περιμενω αυριο τη γυναικα που με βοηθα να κανει μια καλη γενικη να ειμαστε ετοιμοι.

"...μια καλη γενικη, για να ειμαστε ετοιμοι...." αχ τις τελευταιες τουλαχιστον 20 μερες βαρεθηκα να το λεω κ να το κανω....τι χαλια μαζεψαμε κ πλυναμε,τι καλλυματα ...βγαλαμε καλοκαιρινα,μαζεψαμε πλυναμε σιδερωσαμε χειμωνιατικα, τραβηξαμε πλυντηρια κουζινες κρεββατια,πλυναμε τοιχους,φτιαξαμε την βεραντα με καλαμιες, καναμε απολυμανση...... ε οχι!!!! τωρα θα αραξω...κ οσο ειμαι στο νοσοκομειο οποιος θελει ας ερθει να μαζεψει :-D:grin::-D:grin::-D:grin:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...