Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Αυτές οι τιμές δεν είναι απαγορευτικές αυξομειώνονται σε κάθε κύκλο. Πάρε τις βιταμίνες σου Κ κάνε τους φυσικούς σου Κ θα δεις ότι θα ανταμειφθεις . Νομίζεις ότι γυναίκες που είναι 41-43 Κ τα καταφέρνουν δεν έχουν τέτοιες τιμές στην fsh τους? 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για πες τώρα : τι μπλουζάκια πήρες;

Αλήθεια, σας το είπα; Τα έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Μόνο μια κοιλιά Alsa ζελέ έχω... :( Χρειάζομαι λαστέξ κατεπειγόντως!

Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τα παντελόνια μου. Είμαι, όμως, σίγουρη ότι δεν θα μου κάνει κανένα στην κοιλιά. Θα κάνω υπομονή 40 μέρες. Αν δεν δω βελτιώση, τότε θα βαρεθείτε τη γκρίνια μου.

για το λαστεξ θα ελεγα ρωτα κ τη μαια σου...εμενα μου ειπε οχι

πηρα 3 μπλουζακια σε στυλ αμπιρ καλοκαιρινα χρωματιστα χαρουμενα :mrgreen:

ειναι κ με κουμπακια μπροστα οποτε θα βολεψει κ στο θηλασμο

για το λαστεξ θα ελεγα ρωτα κ τη μαια σου...εμενα μου ειπε οχι

πηρα 3 μπλουζακια σε στυλ αμπιρ καλοκαιρινα χρωματιστα χαρουμενα :mrgreen:

ειναι κ με κουμπακια μπροστα οποτε θα βολεψει κ στο θηλασμο

Η μαία μου είπε να πάρω. Βοηθάει λέει. Κι αν ακόμα δεν κάνει δουλειά σε τι άραγε μπορεί να βλάψει; Πάντως γυμναστική επιτρέπεται μετά το τρίμηνο.

Τέλεια μου φαίνονται τα μπλουζάκια! Λουλουδίτσα κανονική θα είσαι! :D:D:D

2522daf9de.png

swGop2.png

στα ραμματα στην κοιλιτσα βαζεις κατι? πχ..αναπλαστικη η κατι τετοιο?

Αν σου πω ότι δεν έχω ράμματα; Ούτε ένα. Και δεν φαίνεται τίποτα, παρά μόνο αν κοιτάξεις πολύ προσεχτικά. Μάλλον μου έκανε πλαστική. Δεν ξέρω... Όταν πάω να με δει σε κανά μήνα, θα τον ρωτήσω για την τεχνική του. Δεν είχα πόνο, η τομή είναι πολύ μικρή,δεν έχω ράμματα, δεν φαίνεται.

Αααααααααα και είναι και πολύ χαμηλά, πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν κάνεις αποτρίχωση, είναι σαν να μην υπάρχει.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Η μαία μου είπε να πάρω. Βοηθάει λέει. Κι αν ακόμα δεν κάνει δουλειά σε τι άραγε μπορεί να βλάψει; Πάντως γυμαναστική επιτρέπεται μετά το τρίμηνο.

Τέλεια μου φαίνονται τα μπλουζάκια! Λουλουδίτσα κανονική θα είσαι! :D:D:D

α ναι ε? εμενα μου ειπε το αντιθετο χεχε..οτι αδρανουν οι μυς...αλλα αμα σου ειπε οκ να βαλεις κοριτσακι μου :D

Ριτάκι, βάζω, όμως, ένα λαδάκι για τις ραγάδες. Όσο είχα την κοιλιά δεν φαίνονταν πολύ. Τώρα είναι κατακόκκινες. Ευτυχώς που δεν είναι πολλές.

Αλήθεια, εσείς κάνατε;

2522daf9de.png

swGop2.png

Ριτάκι, βάζω, όμως, ένα λαδάκι για τις ραγάδες. Όσο είχα την κοιλιά δεν φαίνονταν πολύ. Τώρα είναι κατακόκκινες. Ευτυχώς που δεν είναι πολλές.

Αλήθεια, εσείς κάνατε;

εγω πολυ τυχερη δεν εχω ουτε μια ραγαδα...υπαρχει περιπτωση λες να βγει καμια μετα?

θα σου εχει κανει πλαστικη, απλα νομιζα οτι θα φαινοταν σαν ουλη καπως.

εγω εκει εχω ενα τατου που μου ειπε οτι λιγο θα το κοψει ...δεν γινεται να το αποφυγει με τιποτα.....

ειναι ακριβως στη μεση το σημειο αυτο?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

α ναι ε? εμενα μου ειπε το αντιθετο χεχε..οτι αδρανουν οι μυς...αλλα αμα σου ειπε οκ να βαλεις κοριτσακι μου :D

Κάποιοι έχουν αυτή την άποψη. Στο μαιευτήριο το άκουσα και αυτό. Επίσης οι περισσότερες μαίες μου έλεγαν να ρωτήσω το γιατρό μου. Εγώ ντρέπομαι να τον πάρω τώρα τηλέφωνο για ένα λαστέξ... :?:roll:

Ας πάρω τώρα ένα, να νιώσω λίγο καλύτερα και μετά θα κάνω γυμναστική και θα γίνω κορμάρα και μετά... θα ξυπνήσω!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2522daf9de.png

swGop2.png

θα σου εχει κανει πλαστικη, απλα νομιζα οτι θα φαινοταν σαν ουλη καπως.

εγω εκει εχω ενα τατου που μου ειπε οτι λιγο θα το κοψει ...δεν γινεται να το αποφυγει με τιποτα.....

ειναι ακριβως στη μεση το σημειο αυτο?

Στη μέση της ηβικής περιοχής εννοείς; Ναι, εκεί είναι. Αν χρησιμοποιήσει και έναν ειδικό διαστολέα που έχουν, τότε θα έχεις ακόμα καλύτερη ανάρρωση μιας και η τομή σου θα είναι ακόμα μικρότερη.

Ριτάκι μου, τα ράμματα δεν υπάρχει περίπτωση μια γυναίκα που γεννάει να τα αποφύγει. Πού θέλεις να τα έχεις; Διάλεξε και πάρε. Κάπως έτσι το βλέπω.

2522daf9de.png

swGop2.png

Αλήθεια, εσείς κάνατε;

μεχρι στιγμης εχω κανει δυο γραμμουλες σαν κερατακια πανω απτον αφαλο.... κ αυτες που ειχα στα πλαινα απτην εφηβια μου,που δενμπορω να καταλαβω αν εχουν μεγαλωσει η οχι ...τωρα στο ξεφουσκωμα θα δειξει ο απολογισμος..... γενικοτερα ποφευγω να κοιταζομαι στον καθρεφτη ...ασε

88M1p3.pngycQap3.png

κοπελαρες μου σας αφηνω....κουραστηκε το ματι μου κ στεγνωσε....θα τα πουμε αυριο....σιγα μη παω μαιευτηριο χαχααχαα

σας φιλω κ καληνυχτα σας :)

καληνυχτα κοριτσαρα μου !!!!!!! καλη ξεκουραση .....ωραια βδομαδα ξεκιναει αυριο ;)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...