Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ριτακι τι σε αχωνει περισσοτερο? ο τροπος γεννας? γενικα η γεννα? η το 3ο μελος?

χμ...... το τριτο μελος νομιζω...... αν θα τα καταφερω να ειμαι σωστη απεναντι του κ απεναντι στο αντρα μου ....κ αργοτερα κ απεναντι στη δουλεια μου.......

γενικα με ανχωνει αυτο το καινοργιο ξεκινημα....κ η αλλαγη τροπου ζωης .....

εσενα?

88M1p3.pngycQap3.png

rita__ki και fairymummy αύριο (σήμερα δηλαδή), μπαίνετε στη βδομάδα σας, τέρμα τα ψέματα, σε λίγες μέρες θα μας λέτε για τον τοκετο, τον θηλασμό, το μωράκι σας και άλλα μπεμπεκιστικα και όλες μαζί θα χαιρόμαστε τα ζζνια μας και θα αναπολούμε αυτά που γράφαμε σαν κοιλουμπίτσές.... το θετικό τεστ και την πρώτη επίσκεψη στον γιατρό, το Α΄επιπέδου, την πρώτη κλοτσιά, το Β' επιπέδου και το φύλο (Αγορομήνας πάντως εεε) και την τελική ευθεία... Αχ θα μου λείψουν άλλο αυτά!

Διαφημίσεις

χμ...... το τριτο μελος νομιζω...... αν θα τα καταφερω να ειμαι σωστη απεναντι του κ απεναντι στο αντρα μου ....κ αργοτερα κ απεναντι στη δουλεια μου.......

γενικα με ανχωνει αυτο το καινοργιο ξεκινημα....κ η αλλαγη τροπου ζωης .....

εσενα?

εγω ειμαι αναισθητη :mrgreen::mrgreen:αδημονω μονο....αχγος ακομα δεν εχω νιωσει για ολα αυτα :roll: νιωθω τοσο ετοιμη να γινω μανα που ειλικρινα πιστευω οτι θα τα καταφερω ολα :-D ισως πλεω σε πελαγη ευτυχιας βεβαια...αλλα τοσες κ τοσες τα καταφεραν.,...ετσι καπως τα σκεφτομαι :-D

rita__ki και fairymummy αύριο (σήμερα δηλαδή), μπαίνετε στη βδομάδα σας, τέρμα τα ψέματα, σε λίγες μέρες θα μας λέτε για τον τοκετο, τον θηλασμό, το μωράκι σας και άλλα μπεμπεκιστικα και όλες μαζί θα χαιρόμαστε τα ζζνια μας και θα αναπολούμε αυτά που γράφαμε σαν κοιλουμπίτσές.... το θετικό τεστ και την πρώτη επίσκεψη στον γιατρό, το Α΄επιπέδου, την πρώτη κλοτσιά, το Β' επιπέδου και το φύλο (Αγορομήνας πάντως εεε) και την τελική ευθεία... Αχ θα μου λείψουν άλλο αυτά!

οπως τα λες...ειδικα εκεινη η πρωτη κλωτσια που ενιωσα κ ο αντρας μου δε με πιστευε χαχαχαχ τι γελιο

δεν ξερω ρε κοριτσια αλλα εγω δεν το εχω συνειδητοποιησει ΑΚΟΜΑ..... τι λενε οι πιο εμπειρες μανουλες?οταν το δω θα συνειδητοποιησω οτι ειναι δικο μου κ ειμαι η μαμα του ???? χαζο ακουγεται ε?

88M1p3.pngycQap3.png

δεν ξερω ρε κοριτσια αλλα εγω δεν το εχω συνειδητοποιησει ΑΚΟΜΑ..... τι λενε οι πιο εμπειρες μανουλες?οταν το δω θα συνειδητοποιησω οτι ειναι δικο μου κ ειμαι η μαμα του ???? χαζο ακουγεται ε?

Αν εννοείς ότι θα το αναγνωρίσεις και ότι θα είσαι σε θέση να το ξεχωρίζεις, θα σου πω ΝΑΙ! Εγώ ήμουν ζαλισμένη, το είδα δευτερόλεπτα, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ τη φατσούλα του. Αχ! Νιώθω ότι όλη μου τη ζωή την έζησα μόνο για να φτάσω σε αυτή τη στιγμή.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Για πες τώρα : τι μπλουζάκια πήρες;

Αλήθεια, σας το είπα; Τα έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Μόνο μια κοιλιά Alsa ζελέ έχω... :( Χρειάζομαι λαστέξ κατεπειγόντως!

Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τα παντελόνια μου. Είμαι, όμως, σίγουρη ότι δεν θα μου κάνει κανένα στην κοιλιά. Θα κάνω υπομονή 40 μέρες. Αν δεν δω βελτιώση, τότε θα βαρεθείτε τη γκρίνια μου.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...