Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , mariamik είπε:

Η Αληθεια είναι ότι εκανα 3 χειρουργια 2009 2011 2019 κανενας δεν μου ειπε κανε αμη ποτε μονη πηρα την απόφαση....ίσως αν μου λέγανε νωριτερα να ήτανε αλλιως τα πραγματα!!επίσης ο γιατρος στο τελευταιο χειρουργειο μου είπε ειναι όλα τελεια...και να πω την αληθεια μετά τις εξετάσεις όση γιατροι με ειδανε που της ειπα τι χειρουργια εχω κάνει και με ειδα μου ειπανε σου κανανε πολυ καλη δουλεια...αλλά αμη πατωμα fsh diaforvn timvn

Πιστεύω πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και σε λίγο καιρό θα γίνεις μανούλα ❤️Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα θέλεις 😊

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τιιιποτα εμεις...τα ειπαμε να σας αφησουμε να γεννησετε εσεις πρωτα, μην αδειασει κ το καφε μας κ εμεις θα γεννησουμε παρεα τη Πεμπτη που θα εχετε γυρισει μεχρι τοτε ολες :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι πες τα πες τα !!!!! θα τις εχουμε κ να μας συμβουλευουνε με τα μπεμπακια μας:tongue::tongue::tongue: .....αυτο που το βαζεις:wink:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koριτσακια μου ειπα να σας πω μια καλησπέρα στα γρηγορα καθοτι αυριο παραλαμβανω το λαπτοπ μου και ο καλος μου το εχει αγκαλια ολη μερα το δικο του...

Θενα να σου ζησει το αστερι σου!!!

Σας φιλω ολες και σας σκεφτομαι!!!

Σημερα περπατουσα ολη μερα σχεδον μπας και κατεβει το μπεμπε μας διοτι ειναι πολύ ψηλα ακομη!

Για να δουμε

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλησπέρα και από μένα! επιτέλους χαλάρωση μετά από ολοήμερες κοινωνικές και οικογενειακές υποχρεώσεις :tongue:

Thena, σου εύχομαι τα καλύτερα για τον μπεμπούλη και για όλη την ... ομάδα στο σπίτι!

Οι υπόλοιπες χαίρομαι που είστε σε καλύτερα κέφια σήμερα! Εγώ άκουσα τόσεσ πολλές φορές "Καλή λευτεριά" σήμερα που άρχισε να μου κακοφαίνεται

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

http://www.hanakatova.com/images/medela-mini-electric.jpg

Αυτό έχεις;

-ένα μικρό κίτρινο στρογγυλό "πραγματάκι" με την βαλβίδα του, αυτό δηλαδή: http://www.breastmates.co.nz/store/thumb.php?src=381_valve.jpg&max_x=400&max_y=400

-την χοάνη

Εσένα τι νομίζεις ότι σου λείπει; Αν χρειαστείς βοήθεια πες μου:D

αννικο μου λειπει σιγουρα η χοανη και μαλλον αυτη η βαλβιδα...

ισως παω μια βολτα απο κανενα μαγαζι να ρωτησω αλλα σκεφτομουν να τα παρω απο το internet..μην ξεπουληθω...

thena κοριτσακι...υπομονη!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!

οι πρωτες μερες ειναι δυσκολες...ειδικα μετα απο καισαρικη με ολικη φανταζομαι θα ειναι ακομα πιο ζορικα αλλα μην απογοητευεσαι...

τωρα σε χρειαζεται ο μικρος σας (που παρεπιπτοντως ειναι ολοκληρος παιδαρος βρε...:-D)

κοιτα να τρως καλα και να ξεκουραζεσαι και πιστευω πως με το θηλασμο ειναι θεμα ωρων για να τα καταφερετε...

την κρεμα που λεει η fairy δεν την εχουμε εδω νομιζω,εγω εχω παρει της medela την purelan...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Όλη μέρα σκυφτή είμαι είναι η αλήθεια αλλά θα το προσπαθήσω .

Έκανα ολική γιατί λες να παίζει ρόλο ?

Η μαία που με έβλεπε πως τρώει είπε ότι σωστά ανοίγει το στόμα αλλά είναι λαίμαργος πρέπει υπομονή μέχρι να σκληρύνουν οι θηλές .

Να τεντωθείς. Την πρώτη φορά ίσως πονέσεις, αλλά τις επόμενες θα είσαι άλλος άνθρωπος.

Για την αναισθησία ρώτησα επειδή είπες ότι έπαιρνες αναλγητικά. Αν είχες κάνει επισκληρίδιο, θα σου τα έδιναν μέσω αυτής.

Και εγώ το έχω ακούσει αυτό για τις θηλές. Αλήθεια, σου είπε τίποτα για το οινόπνευμα; Κάποιες μαίες το προτείνουν για να σκληρύνουν πιο γρήγορα.

Κορίτσια, καλησπέρα! Πώς είστε καλές μου; :D

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

την κρεμα που λεει η fairy δεν την εχουμε εδω νομιζω,εγω εχω παρει της medela την purelan...

κατι φιλες μου τη βρηκανε σε φαρμακειο...αλλα αυτη που λες αν θυμαμαι καλα ειναι η ιδια....εχουν αυτοι οι Αγγλοι μια μανια το ιδιο πραγμα να το ονομαζουν διαφορετικα ...σε ολα τα πραγματα ετσι κανουν μιλαμε:?

Επισκληρίδιο. Αν κάτι θέλεις να μάθεις, ευχαρίστως να σου πω ό,τι ξέρω.

μαλλον παω για καισαρικη φιλεναδα.... ρωτησα σχετικα για τις αναισθησιες τον γιατρο κ μου εδειξε οτι προτεινει ολικη..... εγω αν κ φοβαμαι την επισκληριδιο(ξερεις η ιδεα οτι δεν κουνας ποδια) νομιζω θα καταληξω εκει.... για ψυχολογικους λογους κ μονο.... θελω πρωτη να δω το παιδι μου ! την τεταρτη αφου μου πει ο γιατρος ποια μερα θα μπουμε ,θα παω να βρω την αναισθησιολογο(οπως μου προτεινε αλλωστε κ ο γιατρος) ....μηπως ξεκαθαρισει μεσα μου

88M1p3.pngycQap3.png

Επισκληρίδιο. Αν κάτι θέλεις να μάθεις, ευχαρίστως να σου πω ό,τι ξέρω.

1δοση σου εκαναν? μετα ειχες καθετηρα πισω ?για ποσο?κ ποτε ενιωσες τα ποδια σου? ποτε σηκωθηκες?

88M1p3.pngycQap3.png

Koριτσακια μου ειπα να σας πω μια καλησπέρα στα γρηγορα καθοτι αυριο παραλαμβανω το λαπτοπ μου και ο καλος μου το εχει αγκαλια ολη μερα το δικο του...

Θενα να σου ζησει το αστερι σου!!!

Σας φιλω ολες και σας σκεφτομαι!!!

Σημερα περπατουσα ολη μερα σχεδον μπας και κατεβει το μπεμπε μας διοτι ειναι πολύ ψηλα ακομη!

Για να δουμε

Γεια σου μπουμπούκα! Ανυπομονούμε να παραλάβεις το laptop σου για να σε χαιρόμαστε!

αννικο μου λειπει σιγουρα η χοανη και μαλλον αυτη η βαλβιδα...

ισως παω μια βολτα απο κανενα μαγαζι να ρωτησω αλλα σκεφτομουν να τα παρω απο το internet..μην ξεπουληθω...

Επειδή έχω αγοράσει το swing της medela ίσως θα μπορούσα να σε βοηθήσω. Έχω τα τηλέφωνα των αντιπροσώπων. Έτσι, ίσως πετύχεις καλύτερη τιμή. Επίσης να σου πω ότι όλα τα εξαρτήματα μπορείς να τα αγοράσεις ξεχωριστά, για παράδειγμα μια χοάνη στο νούμερό σου (γιατί υπάρχουν και νούμερα) ή ένα φίλτρο ή ένα μπουκαλάκι. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις κυκλοφορούν και σακουλάκια αποστειρωμένα μιας χρήσης για την αποθήκευση και μεταφορά του γάλακτος και ένα σωρό άλλα πραγματάκια. Η purelan είναι καθαρή λανολίνη, είναι πάρα πολύ καλή και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα πριν το θηλασμό. Εμένα με ανακούφισε πάρα πολύ.

2522daf9de.png

swGop2.png

μαλλον παω για καισαρικη φιλεναδα.... ρωτησα σχετικα για τις αναισθησιες τον γιατρο κ μου εδειξε οτι προτεινει ολικη..... εγω αν κ φοβαμαι την επισκληριδιο(ξερεις η ιδεα οτι δεν κουνας ποδια) νομιζω θα καταληξω εκει.... για ψυχολογικους λογους κ μονο.... θελω πρωτη να δω το παιδι μου ! την τεταρτη αφου μου πει ο γιατρος ποια μερα θα μπουμε ,θα παω να βρω την αναισθησιολογο(οπως μου προτεινε αλλωστε κ ο γιατρος) ....μηπως ξεκαθαρισει μεσα μου

Ριτάκι, έχω κάνει δύο φορές επισκληρίδιο. Μία τώρα που γέννησα και μία παλιότερα. Διαφορετική κατάσταση. Λοιπόν, θέλεις να σου πω για καισαρική, ναι; Σίγουρα δεν θα κάνετε φυσιολογικό;

Στην καισαρική μου έκαναν τόσες δόσεις, όσες χρειαζόταν για να μουδιάσω. Δεν ξέρω πόσες.

1δοση σου εκαναν? μετα ειχες καθετηρα πισω ?για ποσο?κ ποτε ενιωσες τα ποδια σου? ποτε σηκωθηκες?

Για τις δόσεις σου απάντησα. Γιατί άραγε ρωτάς; Κάθε δόση χρεώνεται ξεχωριστά; Ρωτάω γιατί κάτι τέτοιο έχω ακούσει ότι ισχύει στα νοσοκομεία. Τον καθετήρα τον είχα για ένα 24ωρο. Δεν τον χρειάστηκα παρά μόνο 4 ώρες μετά τον τοκετό, οπότε ζήτησα αναλγησία, όχι επειδή πονούσα, αλλά από το φόβο μου μήπως και τυχόν πονέσω. Τα πόδια μου τα ένιωσα μετά από 3-4 ώρες... νομίζω... :? Δεν θυμάμαι ακριβώς. Σηκώθηκα μετά από ένα 24ωρο, μου έβγαλαν ορούς και καθετήρες, τεντώθηκα και άρχισα να κόβω βόλτες. Όσο πιο γρήγορα σηκωθείς, τόσο πιο καλή ανάρρωση θα έχεις. Μην σκύβεις. Μην ζορίζεσαι. Μπορώ να σου δώσω κάποιες συμβουλές αν θέλεις για το πώς θα σηκώνεσαι από το κρεβάτι. Σου εύχομαι να έχεις τη δική μου ανάρρωση. Το μόνο που με πονούσε ήταν ο ουροκαθετήρας.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...