Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να μαι κ εγωωωω :)

Thena να σου ζησει βρε...τι κουκλι που ειναι...αντε κ μη στεναχωριεσαι για τιποτα, σιγα σιγα θα βρειτε τους ρυθμους σας.

δοκιμασε καμια κρεμουλα στις θηλες, εμενα η μαια μου ειπε να εχω στη τσαντα τη lansinoh κανει δουλεια αμεσως

Ριτακι υπομονη....κοντευουμε καρδουλα κ εμεις...αντε σημερα κ αυριο, κ απο Τριτη να κανεις τις κουρες ομορφιας σου κ να μαζεψεις δυναμεις :) θα σε σκεφτομαι κοριτσακι, μαζι θα κοιλοποναμε χεχε

Ριτακι υπομονη....κοντευουμε καρδουλα κ εμεις...αντε σημερα κ αυριο, κ απο Τριτη να κανεις τις κουρες ομορφιας σου κ να μαζεψεις δυναμεις :) θα σε σκεφτομαι κοριτσακι, μαζι θα κοιλοποναμε χεχε

ναι!!!!!! κοντευουμε!!!!!!!!!!!!!!! εγω μαλλον δεν θα κοιλοποναω οπως εσυ ομως....αν δεν εχει αλλαξει κατι μεχρι την τεταρτη δεν θα μου βαλει καθολου πονους, αλλα θα παμε κατευθειαν για καισαρικη.

αν παλι εχω διαστολη ,θα κανουμε μια προσπαθεια κ ο Θεος βοηθος.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

ναι!!!!!! κοντευουμε!!!!!!!!!!!!!!! εγω μαλλον δεν θα κοιλοποναω οπως εσυ ομως....αν δεν εχει αλλαξει κατι μεχρι την τεταρτη δεν θα μου βαλει καθολου πονους, αλλα θα παμε κατευθειαν για καισαρικη.

αν παλι εχω διαστολη ,θα κανουμε μια προσπαθεια κ ο Θεος βοηθος.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

οτι πει ο γιατρος.... :)

αλλα απ οτι φαινεται τη πεμπτη θα εχουμε κ οι δυο μας τα αγγελουδια μας αγκαλια ...χεχε...τι καλα...ποσο αδημονω να τον γνωρισω

Διαφημίσεις

και γω!!!!!! δεν βλεπω την ωρα να τον δω κ να τον μυρισω !!!!1

υπαρχουν φορες που χαζογελας μονησου οταν τον σκεφτεσαι????

ουυυ συνεχεια...χιχιχ...εφτιαξα κ τα μαλλακια μου σημερα κ εχθες εκανα κ τα ψωνια μου, τα μπλουζακια μου κ καθομαι κ ονειροπολω τις πρωτες μας βολτες, μαμα κ γιος θα ειναι ομορφουλικα χιχιχιχχι

φιλεναδα θα φερω να σιδερωσω κανενα ρουχαλακι τωρα που ακομα εχει δροσουλα, για να μην μαζευονται πολλα μχρι την τεταρτη.... σε καμια ωρα υπολογιζω να ειμαι πισω....αλλιως ραντεβου το βραδυ :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Mary Poppins θα είσαι από τις τυχερές η μαλών θα είμαι από τις άτυχες υποφέρω ακόμα κ δεν το κάνω τραγικό ίσως επειδή έφαγα κ τους πόνου κ άνοιξε κ ο τράχηλος δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ:confused:

...

Τι λέτε να κάνω για το γάλα εσείς ?:confused:

Thena σε παρακαλώ πολύ, δοκίμασε το εξής : την επόμενη φορά που θα σηκωθείς, τεντώσου! Προχώρα καμαρωτά καμαρωτά και θα με θυμηθείς! Να είναι καλά η μαία μου που την δεύτερη φορά που σηκώθηκα από το κρεβάτι με είδε σκυφτή και μου είπε να τεντωθώ. Όσο περπατάς σκυφτά και σφιγμένα, τόσο πιο πολύ θα ζορίζονται οι μύες κα θα πονάς.

Κάν΄το και θα με θυμηθείς.

Να σε ρωτήσω κάτι : επισκληρίδιο ή ολική κάνατε;

Ευχαριστώ κορίτσια

Έχω δοκιμάσει αλλά δεν ρουφαει του φαίνετε κάπως δεν τις θέλει καθόλου έχω απογοητευτεί ,σήμερα μου έκανε κ δυο φορές εμετό κ είμαι χάλια ψυχολογικά

Κι εγώ είχα προβλήματα και στο τέλος μου κόπηκε το γάλα. Υπάρχουν και χειρότερα λοιπόν. Να προτείνω κάτι; Γιατί δεν φωνάζεις μια μαία στο σπίτι να παρακολουθήσει πώς τρώει το παιδί; Μπορεί κάτι να μην γίνεται σωστά και σε πληγώνει στις θηλές. Μπορεί να μην προσκολλάται σωστά. Όσον αφορά τους εμετούς... άσ΄τα! Και το δικό μου μωράκι έχει δυσκολίες. Φώναξα μια μαία, τον παρακολούθησε όσο έτρωγε (να δει αν είναι λαίμαργος κ.λπ.),μου έμαθε και το σωστό τρόπο για το ρέψιμό του και είναι πολύ καλύτερα τώρα.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία με το θηλασμό! Να δεις που θα τα καταφέρεις τέλεια! ;)

το αστερακι μου:D

Είναι κούκλος! Είναι τέλειος! Να είναι γερός και καλότυχος! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Thena σε παρακαλώ πολύ, δοκίμασε το εξής : την επόμενη φορά που θα σηκωθείς, τεντώσου! Προχώρα καμαρωτά καμαρωτά και θα με θυμηθείς! Να είναι καλά η μαία μου που την δεύτερη φορά που σηκώθηκα από το κρεβάτι με είδε σκυφτή και μου είπε να τεντωθώ. Όσο περπατάς σκυφτά και σφιγμένα, τόσο πιο πολύ θα ζορίζονται οι μύες κα θα πονάς.

Κάν΄το και θα με θυμηθείς.

Να σε ρωτήσω κάτι : επισκληρίδιο ή ολική κάνατε;

Κι εγώ είχα προβλήματα και στο τέλος μου κόπηκε το γάλα. Υπάρχουν και χειρότερα λοιπόν. Να προτείνω κάτι; Γιατί δεν φωνάζεις μια μαία στο σπίτι να παρακολουθήσει πώς τρώει το παιδί; Μπορεί κάτι να μην γίνεται σωστά και σε πληγώνει στις θηλές. Μπορεί να μην προσκολλάται σωστά. Όσον αφορά τους εμετούς... άσ΄τα! Και το δικό μου μωράκι έχει δυσκολίες. Φώναξα μια μαία, τον παρακολούθησε όσο έτρωγε (να δει αν είναι λαίμαργος κ.λπ.),μου έμαθε και το σωστό τρόπο για το ρέψιμό του και είναι πολύ καλύτερα τώρα.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία με το θηλασμό! Να δεις που θα τα καταφέρεις τέλεια! ;)

Είναι κούκλος! Είναι τέλειος! Να είναι γερός και καλότυχος! :D

Όλη μέρα σκυφτή είμαι είναι η αλήθεια αλλά θα το προσπαθήσω .

Έκανα ολική γιατί λες να παίζει ρόλο ?

Η μαία που με έβλεπε πως τρώει είπε ότι σωστά ανοίγει το στόμα αλλά είναι λαίμαργος πρέπει υπομονή μέχρι να σκληρύνουν οι θηλές .

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Θενα μου?γινατε πολλοι στο σπιτι πλεον ? ε? σε προσεχουν βρε συ?η θαρθω με τουρλα την κοιλια να τους μαλωσω?:D

Αχ ριτακι μου χαμός γίνετε δεν μπορούν να κάνουν λίγη ησυχία για να κοιμηθεί ο μπέμπης κ όλο ξύλο κ τιμωρία είμαστε αλλά ευτυχώς με προσέχουν :tongue:

Εσύ αντέχεις θα εκραγείς σε νιώθω πότε έγραφα κ εγώ με την κοιλιά στο στόμα ακόμα δεν το πιστεύω ότι ξεφούσκωσα

Σας σκαφτόμουν έλεγα να γέννησε το ριτακι κ η fairy αλλά όπως βλέπω τπτ:?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Σας σκαφτόμουν έλεγα να γέννησε το ριτακι κ η fairy αλλά όπως βλέπω τπτ:?

τιιιποτα εμεις...τα ειπαμε να σας αφησουμε να γεννησετε εσεις πρωτα, μην αδειασει κ το καφε μας κ εμεις θα γεννησουμε παρεα τη Πεμπτη που θα εχετε γυρισει μεχρι τοτε ολες :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχ ερχεται σε λιγες μερες κ η δικη μας ωρα !

που αντι να γκρινιαζουμε για τις κοιλιες μας θα λεμε για τις αυπνιες μας,τα βυζια μας,τα κακακια τους κτλ.....:wink:

σε ταλαιπωρησε λιγο αλλα κουκλι ο γιος σου παντως!

κανε υπομονουλα φιλεναδα ....εισαι θηριο κ θα τα καταφερεις σε ολα:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...