Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια απο σεξ πως πατε???κανει καμια σας ακομα???

χμμμμ...εχουμε αραιωσει δυστυχως:? μια ο αντρας μου γυριζει στις 9 απο το πανεπιστημιο κ εγω κομματια .... καπου ο αντρας μου εχει αρχισει κ ψιλοφοβαται....εχω δοκιμασει τα παντα....αλλα δεεεεν....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια απο σεξ πως πατε???κανει καμια σας ακομα???

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::-D:-D:-D:-D:-D ναι.

ναι ο γιατρος μας αφηνει κανονικα....αλλα η ατιμη η κουραση μας τα εχει χαλασει τελευταια....κοριτσακια τελικα σας αφηνω...παμε σινεμα να δουμε την Αλικη στη χωρα των θαυματων

φιλια πολλα ...αντε να τα λεμε κ πιο συχνα στο καφε μας :)

Διαφημίσεις

ανατομικα ομως μπορειτε ε???σας επιτρεπει και ο γιατρος σας????????

ξερω τι ισχυει γενικα αλλα απλα ρωταω για πιο ειδικα μιας και ειμαστε τοσες εδω μεσα............

ο προηγούμενος γυναικολόγος στην Ευαγγελία μου είχε πει κάποια στιγμή προς το τέλος να σταματήσουμε αλλα δεν θυμάμαι αν ηταν όταν μπήκα ή όταν έκλεινα τον 8ο:confused:

ναι ο γιατρος μας αφηνει κανονικα....αλλα η ατιμη η κουραση μας τα εχει χαλασει τελευταια....κοριτσακια τελικα σας αφηνω...παμε σινεμα να δουμε την Αλικη στη χωρα των θαυματων

φιλια πολλα ...αντε να τα λεμε κ πιο συχνα στο καφε μας :)

Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

εμεις κατα τον 5ο ενιωθα ψιλοπεριεργα μετα ....οποτε μια,δυο,τρεις.. ειδαμε και αποειδαμε και αποφασισαμε να σταματησουμε...βεβαια ολος ο 6ος περασε με μενα να θελω τρελα και να το αναζηταω απιστευτα...αλλα ο δικος μου φοβοταν και του ειχε φυγει η πολλη ορεξη...κατα τον 7ο η γιατρος μας μας ειπε και τωρα κομμενο το σεξ..αλλα αυτη τη βδομαδα πηρε μπρος ο δικος μου που ειδε οτι νιωθω ωραια και εβαλε φορτσα τα πανια...τι να πω..ουτε φοβομαστε ουτε τπτ τωρα...αλλα θα παρω τηλ τη γιατρο μου αυριο να δω γιατι μας ειπε απο τοσο νωρις οχι...γιατι και γυναικολογικα καλα ειμαι και ξερω οτι μπορεις μεχρι και πολυ πιο μετα....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Γεια σας κοιλουμπίτσες, τι κάνετε;

Εγώ είναι το τρίτο βράδυ που δεν μπορούσα να κοιμηθώ και δεν κοιμάμαι και το μεσημέρι και τώρα είμαι σαν κοτόπουλο (κοτκοτ που λέει και η κόρη μου) 138991qdzabhwxrz.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια.........που εισαστε σημερα καλε???αννικο ευτυχως εγω δεν εχω τετοια προβληματα..κοιμαμαι σαν πουλακι!απλως εκνευριζομαι οταν τα δικα μας 4 σκυλια δεν γαυγιζουν και γαυγιζουν αλλα 2 της γειτονιας απο 8 παρα 10 καθε μερα....και με ξυπνανε αδικα....κυριως εγω που δεν δουλευω και θελω να ξυπναω οποτε θελησω ,κατα τις 10 δηλ.....!κουραγιο ,τι να πω???γιατι δεν κοιμασαι,αναρωτιεμαι??αγχος κλπ,ή ο μπεμπης κλωτσαει??????

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

ΓΕΙΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑ 3 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ . ΜΕΤΡΗΣΑ Κ ΕΓΩ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ 105 ΜΕ 15 ΚΙΛΑ ΠΗΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΦΟΥ ΠΛΕΩΝ ΔΕΝ ΠΟΛΥΦΟΡΑΩ ΣΟΥΤΙΕΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ 105D Κ ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΦΙΓΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ (75Β ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΑ):tongue: .

ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΞ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΡΩΓΕΤΕ? :rolleyes::rolleyes:ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΜΗΝΑ ,ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ (ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΟΨΑΜΕ ΤΕΛΕΙΟΣ) ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ .:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

3xmama...τα πραγματακια που πηρατε παρα πολυ ωραια και το κρεβατακι ακομα καλυτερο...απιστευτες οι τιμες απο εκει που το πηρες...λες να στελνει ελλαδα??πρεπει να ξεσκονισω τα γερμανικα μου...παντως τελεια η επιλογη σου..

Κι εγώ Νεκταρία μου τρελάθηκα όταν το είδα.Πάνω που είχα απαγοητευτεί γιατί δεν μου άρεσε τίποτα από αυτά που έβρισκα, το είδα και κόλλησα.Αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να ρωτήσω αν στέλνουν Ελλάδα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...