Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Μια φίλη βρήκε σούπερ σπιτι με 180k, ανακαινισμένο αλλά Πατησια. 100 τετραγωνικά περίπου.Δεν έχω κάτι με την περιοχή προφανώς αλλά βράδυ στη γειτονιά βλέπεις ο,τι να’ναι.

Συγγνωμη αλλα θα διαφωνησω καθετα μαζι σου. Εχω μεγαλωσει ολη κου τη ζωη σε περιοχες του κεντρου της Αθηνας και μεγαλωνω στο κεντροβκαι το παιδι μου. Δεν μετανιωνω στιγμη . Εχω μαθει τι σημαινει στην πραξη γειωση, πραγματικη αποδοχη της πολυπολιτισιμικοτητας και αντιρατσισμος (γιατι στα λογια καλοι ειναι ολοι) τι σημαινει να αποδεχεσαι τη διαφορετικοτητα και να σεβεσαι τους παντες. μαθηματα και βιωματα που και το παιδι μου θελω να εχει και γι αυτο δεν εφυγα ποτε. πιστεψε με απειροι επιστημονες βγηκαμε αππ σχολεια του κεντρου και να κανω και μια σημειωση οτιβπλεον που τπ κεντρο εχει ανεβει κι εχει πολλη ζωη τα ενοικια δεν διαφερουν άπο αλλωμ περιοχωννισως ειναι κ ψηλπτερα σε πολλα σημεια . επισης επειφη τυχαινει κ εχω φιλξυς κ συγγενεις παντου στην αττικη δε σημαινει οτι στο καλυτερο ιδιωτικο κ στη καλυτερη γειτονια της εκαλης το παιδι σου θα περναει καλα. το μπουλινγκ μαλιστα εκει ειναι αδιανοητο αν απλα εισαι λιγο πιο πατω οικονομικα απ την πλειπψηφια. να σου πω οτι εχω φιλους στο χαλανδρι που εχουν υιοθετησει παιδι μαυρο με εξαιρετικο ακαδημαικο κ επαγγελματικο επιπεδο κ τους εχουν στηνναπεξω στο σχολειο τοσο αυτους οσο και το παιδι απλα επειδη ειναι μαυρο. οι ανθρωποι μετακομισαν γαλατσι κ πηγαν σε δημοσιο κ το παιδι ηταν ισο με ολους. το αγκαλιασανε χωρις κανεις να νιωθει οτι εχει κατι διαφορετικο . πρωτη φορα το καλεσανε σε παρτυ τριτη δημοτικου π ηταν πλεον στο γαλατσι. δυατυχως ο ξιπασμος κ η υπεροψια των ανθρωπων που απλα νιωθουν οτι τα λεφτα τα υλικα αγαθα κ η ενα ωραιο σπιτι σε καλη περιοχη σημαινει κατι, εμενα δε μου λεει τιποτα. επισης εχει να κανει με το τι ζωη θες να κανεις εσυ κ η οικογενεια σου. αν πχ θες να ψωνιζεις κ να τρως στα ακριβα μαγαζια κ αυτο σε γεμιζει , ναι πηγαινε γλυφαδα η κηφισια. εγω πχ που μια ζωη παω απο θεατρο σε θεατρο και σε χωρους εκθεσεων τεχνης κ θελω να ζω τον πραγματικο παλμο της αληθινης ζωης κ αληθινων ανθρωπων δεν θα αντεχα μακρια απ το κεντρο. κ εχει να κανει κ με το τι θες να διδαξεις στο παιδι σου οτι ειναι η πραγματικη ζωη οι πραγματικες αξιες κτλ. εμενα δεν θα με καλύπτε να ζουμε σε ενα ψευτικπ μικροκοσμο ροζ συννεφακι κ μετα επειδη ποτε δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη να μη μπορει ποτε να διαχειριστει κ προσαρμοστει στην πραγματικοτητα της χωρας μας . κ τελος αν με ρωτας χιλιες φορες ενα σπιτακι στα πατησια γεματο φωνες και παιδικα γελια παρα μια αδεια λουξ σπιταρονα στην εκαλη. κοριτσια μου ξεκολλατε κ δειτε τι πραγματικα εχει αξια σε αυτη τη ζωη !!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κι απο μενα...:D

δεν κοιμηθηκα πολυ καλα...διψαγα και ξυπνησε και ο μικρος κανα 2 φορες (τι πρωτοτυπο...:lol:) και ημουν λιγο ανησυχη...

ελπιζω το μεσημερι να ριξω κανεναν υπνακο...αν και ηθελα να βγω μια βολτα...για φαγητο ισως...

κατα τα αλλα προσπαθω να πλυνω τα καλυμματα του καροτσιου και να φτιαξουμε με τον αντρα μου διαφορα στο δωματιο του μικρου...

εχει καμια το θηλαστρο mini electric της medela ?

μου το δανεισε η κουμπαρα μου και προσπαθω να δω τι λειπει για να παω να το αγορασω...(σιγουρα κατι λειπει...:mrgreen:)

αυτα!

φιλια!!!!!!!!!!!!!!!1

http://www.hanakatova.com/images/medela-mini-electric.jpg

Αυτό έχεις;

Έχω και εγώ θήλαστρο της medela το swing αλλά τα βασικά εξαρτήματα είναι σε όλα τα θήλαστρα της ίδια.

-Θα πρέπει να έχει ένα πλαστικό μπουκαλάκι με το καπάκι του (εφαρμόζουν ακριβος και το nuk)

-ένα μικρό κίτρινο στρογγυλό "πραγματάκι" με την βαλβίδα του, αυτό δηλαδή: http://www.breastmates.co.nz/store/thumb.php?src=381_valve.jpg&max_x=400&max_y=400

-την χοάνη

-τον μετασχηματιστή

-την βάση στήριξης

δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο!

Εσένα τι νομίζεις ότι σου λείπει; Αν χρειαστείς βοήθεια πες μου:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσαρες επανήλθα κουρασμένη κ ευτυχισμένη

Την Δευτέρα 10/5 πήγα για non stress κ τελικά με κράτησε ο γιατρός μου έβαλε ορό στις 11 κ άρχισαν οι πόνοι κ πήγαιναν όλα καλά είχα κ διαστολή 4 κ σιγά σιγα προχωρούσε .

Μόλις έφτασα στο μπουμ για την εξώθηση κ μου κάνει μια ένεση στον κόλπο για να με κόψει λίγο κατάλαβε ότι έπεφταν οι παλμοί του μωρού κ δεν μπορούσε να το αφήσει άλλο να ταλαιπωρείτε γιατί είχε σφηνώσει κ όσο κ να σφιγγόμουν δεν έβγαινε κ έτσι άρον άρον με φόρτωσαν για καισαρική. Βγήκε ο μπεμπουλης μου 5 το απόγευμα 3700 κ 53ποντους .

Από εκεί κ πέρα πέρασα ένα μαρτύριο ,την πρώτη μέρα ούτε τα μάτια μου δεν μπορούσα να κουνήσω ,ήθελα να βήξω κ ποναγαν οι κοιλιακοί μου κ με είχαν με ορούς κ αντιβιώσεις κ παυσίπονα. την άλλη μέρα με σήκωσαν για λίγο δεν μου έδιναν να φάω τίποτα μου έβγαλαν κ τον καθετήρα αλλά δεν μπορούσα να κουνηθώ από τον κοιλόπονο τεσπα έφαγα την παρασκευή μια σούπα σκέτη κ από τις εξετάσεις μου είδαν ότι έπαθα βαργια αναιμία κ εκεί που μου είχαν βγάλει την πεταλούδα το πρωί μου ξαναέβαλαν για να μου βάλουν ενδοφλέβια σίδηρο .

Το μωρό δεν το πολύ έπαιρνα αγκαλιά ευτυχώς ο άντρας μου με βοήθησε πολύ κ η κουνιάδα μου ,η πίεση μου ήταν 9 με 5 κ όλο ζαλιζόμουν δεν κοιμόμουν από τους πόνους κ τα μικρά μου στο σπίτι μου έλειπαν πολύ .

Άρχισα να θηλάζω την 4 μέρα κ μάτωσαν οι θηλές μου ακόμα ματώνουν κ το κάνει εμετό αν πιει το αίμα ο μπέμπης δεν ξέρω τι να κάνω στεναχωριέμαι ,έχει κ κολικούς κ πλαντάζει στο κλάμα του βάζω το χέρι μου στην κοιλία του κ του την παταω όταν τον έχω αγκαλιά κ κάπως ηρεμεί αλλά δεν μπορώ συνέχεια αγκαλιά μου να κοιμάται.

Χθες βγήκαμε το μεσημέρι με το ζόρι γιατί ήθελαν να με κρατήσουν για να μου βάζουν σίδηρο αλλά δεν μπορούσα κ τον παρακάλεσα κ βγήκα αλλά πρέπει να τρώω πολύ κ να μην κουράζομαι κ να μην είμαι μόνη μου κ πέσω πουθενά.

Σήμερα σηκώθηκα καλά κοιμήθηκα επιτέλους σαν άνθρωπος κ ο μπεμπουλης μου μια φορά ξύπνησε το βραδύ κ τον ανέλαβε ο σύζυγος

Σας διάβασα όσο πρόλαβα σήμερα γιατί να μικρά δεν με αφήνουν πολλές ώρες

b-fly σε καταλαβαίνω τόσο πολύ, εμένα το Γιωργάκη μου είχα κρατήσει γιατί όταν γεννήθηκε δεν ανάσαινε κ του έκανα μαλάξεις κ τον είχαν θερμοκοιτίδα προληπτικά τελικά δεν είχε τίποτα αλλά έκλαιγα κάθε μέρα από στενοχώρια ήταν κ το πρώτο κ λαχταρούσα να τον πάρω αγκαλιά. Μετά από τέσσερα χρόνια ακόμα με ποναει κ όταν τον κοιταω πάντα το σκεφτομαι να κ τώρα κλαίω.

Mary Poppins θα είσαι από τις τυχερές η μαλών θα είμαι από τις άτυχες υποφέρω ακόμα κ δεν το κάνω τραγικό ίσως επειδή έφαγα κ τους πόνου κ άνοιξε κ ο τράχηλος δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ:confused:

Ριτακι πως πας σαν συντονίστρια περιμένω να μου πεις τα συνοπτικά νέα των κοριτσιών γιατί είναι πολλές οι σελίδες κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω

Τι λέτε να κάνω για το γάλα εσείς ?:confused:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλησπέρα και απο μένα

Θενάκι να σου ζήσει ο μικρός. Βλέπω όμως οτι ταλαιπωρήθηκες. Περαστικούλια!!!!

΄Μετά από σένα δεν είχαμε άλλο ευχάριστο γεγονός, περιμένουμε την άλλη βδομάδα μαζεμένα. Γενικά ο μικρός πως είναι;Στις θηλές δοκιμασες τις ψευδοθηλές. Έχω ακούσει οτι κάνουν δουλειά, αλλά προσωπικά δεν ξέρω.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

καλός επεστρεψες στο σπιτάκι σου και στα παιδάκια σου, Θα σου έλειψαν πολύ φαντάζομαι. Αχ μωρέ καημενούλα μου ταλαιπωρήθηκες αρκετά αλλά έβγαλες και εσύ βρε παιδί μου ολόκληρο μπέμπαρο:D

Ευτυχώς που σήμερα νιώθεις καλύτερα είναι κάλο σημάδι ανάκτησης.

Για κολικούς νομίζω είναι νωρίς ακόμα, νομίζω αρχίζουν λίγο αργότερα 3-4 εβδομάδων!

Για τις ματωμένες θηλές βάζε εναλλάξ αλατόνερο, γάλα (από το δικό σου), λανολίνη και κάνε όσο περισσότερο μπορείς τόπλες :D:oops: και στα δύσκολα αγόρασε ψευτοθηλές εγώ έτσι τον ταΐζω ακόμα από το ένα στήθος που είχε γίνει ΠΟΛΥ χάλια.

Ευχαριστώ κορίτσια

Έχω δοκιμάσει αλλά δεν ρουφαει του φαίνετε κάπως δεν τις θέλει καθόλου έχω απογοητευτεί ,σήμερα μου έκανε κ δυο φορές εμετό κ είμαι χάλια ψυχολογικά

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!!

Είμαι από την παρέα του Απριλίου, αλλά πέρασα να πω ένα καλησπέρα στις μανούλες και στις φουσκωκοιλίτσες!!

Thena να σου ζήσει ο άντρακλας, είναι παιδαράς ολάκερος!!! Αυτό είναι το ποιο σημαντικό, να είναι υγιή και από εκεί και πέρα όλα τ' άλλα θα τα ξεχάσουμε κάποτε αργά ή γρήγορα. Με τέτοιους θησαυρούς στα χέρια μας τπτ άλλο δεν έχει σημασία!

Σας εύχομαι με ένα-κανένα πόνο στα υπόλοιπα κιντεράκια, με το καλό να διαβάζουμε τις υπέροχες ιστορίες σας σε λίγες μέρες, και στις ήδη μανούλες να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!

GaiGp3.png

Ριτάκι τι κάνεις; Πως είσαι σήμερα?

πως να ειμαι?προσπαθω να κρατησω την ψυχραιμια μου κ να μαζεψω την υπολοιπη υπομονη μου για να περασουν οι μερες.... εχω κ πονακια κυριως στην περιοχη της κοιλιας κ καμια φορα απο κατω....

εσυ κοριτσακι μου ? η sue μπηκε καθολου σημερα?δεν προσεξα

88M1p3.pngycQap3.png

Εγω σήμερα καλύτερα. Χθες έπαθα μια φρίκη γιατί η μικρή ήταν λίγο ήσυχη και πήγα και έκανα ένα καρδιοτοκογράφημα, που ήταν μια χαρά τελικά. Μάλλον κουράστηκε να κάνει γυμναστικές επιδείξεις και είπε να ξεκουραστεί. Η sue έχει γάμο σήμερα, μάλλον θα ετοιμάζεται. Τελειώνουν οι μέρες, λίγες μέρες έμειναν. Σκέψου ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχεις το μωράκι σου αγκαλιά. Ξέρεις πως περιμένω και εγω να δω τα μουτράκια της

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

αχ ναι κ γω οταν περναει η ωρα κ δεν τον νιωθω τα χρειαζομαι....αλλα ζουλαω την κοιλια μου κ προφανως τον ξεβολευω κ καπως κουνιεται. η κοιλια μου ομως ειναι τοσο σκληρη που δεν περιγραφεται.... τσιτα! κ το δερμα εχει γινει κατακοκκινο

εσυ εντομεταξυ εχεις κ κορη!περιζητητες οι κορες! πολλοι γαμπροι για να διαλεξετε :tongue::tongue::tongue:

της ΤΗΕΝΑΣ ε?κουκλι....σαν να της μοιαζει....ειδες ματια? αχ τρελα!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...