Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Μια φίλη βρήκε σούπερ σπιτι με 180k, ανακαινισμένο αλλά Πατησια. 100 τετραγωνικά περίπου.Δεν έχω κάτι με την περιοχή προφανώς αλλά βράδυ στη γειτονιά βλέπεις ο,τι να’ναι.

Συγγνωμη αλλα θα διαφωνησω καθετα μαζι σου. Εχω μεγαλωσει ολη κου τη ζωη σε περιοχες του κεντρου της Αθηνας και μεγαλωνω στο κεντροβκαι το παιδι μου. Δεν μετανιωνω στιγμη . Εχω μαθει τι σημαινει στην πραξη γειωση, πραγματικη αποδοχη της πολυπολιτισιμικοτητας και αντιρατσισμος (γιατι στα λογια καλοι ειναι ολοι) τι σημαινει να αποδεχεσαι τη διαφορετικοτητα και να σεβεσαι τους παντες. μαθηματα και βιωματα που και το παιδι μου θελω να εχει και γι αυτο δεν εφυγα ποτε. πιστεψε με απειροι επιστημονες βγηκαμε αππ σχολεια του κεντρου και να κανω και μια σημειωση οτιβπλεον που τπ κεντρο εχει ανεβει κι εχει πολλη ζωη τα ενοικια δεν διαφερουν άπο αλλωμ περιοχωννισως ειναι κ ψηλπτερα σε πολλα σημεια . επισης επειφη τυχαινει κ εχω φιλξυς κ συγγενεις παντου στην αττικη δε σημαινει οτι στο καλυτερο ιδιωτικο κ στη καλυτερη γειτονια της εκαλης το παιδι σου θα περναει καλα. το μπουλινγκ μαλιστα εκει ειναι αδιανοητο αν απλα εισαι λιγο πιο πατω οικονομικα απ την πλειπψηφια. να σου πω οτι εχω φιλους στο χαλανδρι που εχουν υιοθετησει παιδι μαυρο με εξαιρετικο ακαδημαικο κ επαγγελματικο επιπεδο κ τους εχουν στηνναπεξω στο σχολειο τοσο αυτους οσο και το παιδι απλα επειδη ειναι μαυρο. οι ανθρωποι μετακομισαν γαλατσι κ πηγαν σε δημοσιο κ το παιδι ηταν ισο με ολους. το αγκαλιασανε χωρις κανεις να νιωθει οτι εχει κατι διαφορετικο . πρωτη φορα το καλεσανε σε παρτυ τριτη δημοτικου π ηταν πλεον στο γαλατσι. δυατυχως ο ξιπασμος κ η υπεροψια των ανθρωπων που απλα νιωθουν οτι τα λεφτα τα υλικα αγαθα κ η ενα ωραιο σπιτι σε καλη περιοχη σημαινει κατι, εμενα δε μου λεει τιποτα. επισης εχει να κανει με το τι ζωη θες να κανεις εσυ κ η οικογενεια σου. αν πχ θες να ψωνιζεις κ να τρως στα ακριβα μαγαζια κ αυτο σε γεμιζει , ναι πηγαινε γλυφαδα η κηφισια. εγω πχ που μια ζωη παω απο θεατρο σε θεατρο και σε χωρους εκθεσεων τεχνης κ θελω να ζω τον πραγματικο παλμο της αληθινης ζωης κ αληθινων ανθρωπων δεν θα αντεχα μακρια απ το κεντρο. κ εχει να κανει κ με το τι θες να διδαξεις στο παιδι σου οτι ειναι η πραγματικη ζωη οι πραγματικες αξιες κτλ. εμενα δεν θα με καλύπτε να ζουμε σε ενα ψευτικπ μικροκοσμο ροζ συννεφακι κ μετα επειδη ποτε δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη να μη μπορει ποτε να διαχειριστει κ προσαρμοστει στην πραγματικοτητα της χωρας μας . κ τελος αν με ρωτας χιλιες φορες ενα σπιτακι στα πατησια γεματο φωνες και παιδικα γελια παρα μια αδεια λουξ σπιταρονα στην εκαλη. κοριτσια μου ξεκολλατε κ δειτε τι πραγματικα εχει αξια σε αυτη τη ζωη !!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν ξερω ρε κοριτσια πηρα κ εγω σλινγκ αλλα φοβαμαι να το βαλω πρωτη φορα εκει....σκεφτομαι να παω σπιτι το μωρο κ να του κανω πρωτα μια εξασκηση πριν βγω στους δρομους με το σλινγκ. με το καθισμα αυτοκινητου θα το μεταφερουμε ως το σπιτι

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η faiy μπορει να κοιμαται κι ολας...την ακουω πολυ κουρασμενη τελευταια...

ειμαι λιγο πεσμενη ψυχολογικα με αυτο που εχει παθει το προσωπο μου κ εχθες να με συχωρειτε που δε καληνυχτησα απλα με πηρε ο υπνος στο κρεβατι κ καποια στιγμη εκλεισε ο αντρας μου το λαπτοπ μου .... ευτυχως ομως το νευρο εχει αρχισει κ κυπναει το νιωθω σε 3 σημεια συνεχεια να παλλεται...μου ειπαν σε 2 βδομαδες θα εβλεπα διαφορα αλλα προφανως το προλαβαμε στην αρχη κ τα φαρμακα δουλευουν....σημερα πηγα ψωνισα κ 2 μπλουζακια πολυ ομορφα με κεντηματα να εχω να φοραω αφου γεννησω, ηθελα κατι καινουριο, εκλεισα κ ραντεβου για τα μαλλια μου αυριο ...χρειαζομαι να ανακτησω την αυτοπεποιθηση μου :mrgreen:

Απο το μαιευτηριο να το βγαλουμε με το πορτ μπεμπε και μετα στο καθισματακι αυτοκινητου η κατευθειαν με το καθισματακι αυτικινητου?

δεν ξερω ρε κοριτσια πηρα κ εγω σλινγκ αλλα φοβαμαι να το βαλω πρωτη φορα εκει....σκεφτομαι να παω σπιτι το μωρο κ να του κανω πρωτα μια εξασκηση πριν βγω στους δρομους με το σλινγκ. με το καθισμα αυτοκινητου θα το μεταφερουμε ως το σπιτι

κ εγω με καθισματακι θα το βγαλω, θα το τακτοποιησω μεσα στο δωματιο κ μετα στο ταξακι κατευθειαν....νομιζω ταλαιπωρια για 2 βηματα να το βαλω στο σλινγκ, οπως λεει κ η Ριτα ισως καλυτερα να το δοκιμασουμε στο σπιτι πρωτα μην εχουμε τσιριδες αχαχαχαχααχ

παντως το πορτ μπεμπε δεν ειανι ιδιαιτερα ασφαλες....εκτος αν εχεις παρει βεβαια τις ειδικες ζωνες αλλα κ παλι συμβουλευουν καθισμα καλυτερα...βεβαια εμας εδω ειναι κ αυστηροι πολυ, αμα δεν εχω καθισμα εκιτηριο δε παιρνω :?

fairy μην δικαιολογεισαι, δεν υπαρχει λογος...Σε καταλαβαινουμε, δεν ειναι λιγο αυτο που εχεις παθει...Ευτυχως που περναει γρηγορα...Καλα εκανες και ψωνισες, θα ανεβηκε η ψυχολογια σου...να προσεχεις και να ξεκουραζεσαι!

Με το καθισματακι λοιπον θα το βγαλω κι εγω το μωρακι μας...

Αποψε εχω να παω παλι σε γιορτη, ευτυχως ειμαι καλυτερα τωρα γιατι το μεσημερι με ενοχλουσε πολυ κοιλια και μεση, ειχα τον αβολευτο. Παω λοιπον να φρεσκαριστω και να βγω βολτουλα!

Σας φιλω!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

κοριτσακια μου που ειστε ολες? εγω εχω πονακια στην κοιλια...ποτε ειναι παντου σε ολη την κοιλια....κ ποτε εντονα χαμηλα.... μαλλον το μικρακι μου εχει στριμωχτει αρκετα.... εχω κ μια εντονη υπνηλια αλλο πραγμα....

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

χαζολογαω εδω στο σαλονι , σε λιγο θα ξαπλωσω....καλυτερα να ξαπλωσω αργα,μηπως καταφερω κ το πρωι δεν σηκωθω απτις 8..

υπαρχουν φορες fairy μου που ανησυχεις για το μωρακι σου?που εμεινε τοσο καιρο μεσα? εγω σημερα λιγο το σκεφτομαι παραπανω

88M1p3.pngycQap3.png

οχι καθολου :) η γιατρος εχθες μου ειπε επι λεξη το παιδι σου θα βγει παιδαρας....δεν θα εχει κανενα προβλημα...οσο πιο πολυ μενουν τοσο το καλυτερο....κ εμεις θα τα βγαλουμε στο τερμα...εκει που δε παει αλλο χιχι

οχι καθολου :) η γιατρος εχθες μου ειπε επι λεξη το παιδι σου θα βγει παιδαρας....δεν θα εχει κανενα προβλημα...οσο πιο πολυ μενουν τοσο το καλυτερο....κ εμεις θα τα βγαλουμε στο τερμα...εκει που δε παει αλλο χιχι

τα ιδια μου ειπε σχεδον κ μενα ειναι η αληθεια.... οτι ειναι ακομα καλυτερα που μενει μεσα....κνα του εχω εμπιστοσυνη. αχ....ανυπομονω να το δω το σκατουλη....

εσενα το ματακι σου ειναι καλυτερα ε?

88M1p3.pngycQap3.png

τα ιδια μου ειπε σχεδον κ μενα ειναι η αληθεια.... οτι ειναι ακομα καλυτερα που μενει μεσα....κνα του εχω εμπιστοσυνη. αχ....ανυπομονω να το δω το σκατουλη....

εσενα το ματακι σου ειναι καλυτερα ε?

το παλευω....εχει αρχισει το νευρο κ παλλεται σε διαφορα σημεια του προσωπου οποτε ελπιζω να δω αλλαγη...ηδη νομιζω ελεχγω το στομα καλυτερα....αντε Ριτακι τη πεμπτη θα τα εχουμε αγκαλια :)

Διαφημίσεις

μμ δε ξερω..να σου πω τι θα μου κανουν

κανω εισαγωγη στις 5.30 Ελλαδας-3.30 εδω.

τωρα εχω 1 εκατοστο διαστολη, εαν εχω παει 2 θα μου σπασουν τα νερα οποτε μπορει να ξεκινησουν συσπασεις πιο εντονες κ να ξεκινησει ο τοκετος.

εαν εχω ακομα 1 εκατοστο θα μου βαλει κατι υποθετα στο τραχηλο, σου βαζουν ενα κα8ε 8 ωρες κ πριν το βαλουν κοιτανε αν εχει ανεβει η διαστολη...για να σου σπασουν τα νερα θελουν τουλαχιστον 2 εκατοστα. μπορει να χρειαστω κ τα 3 υποθετα μπορει κ κανενα

η τελευταια λυση ειναι ο ορος που βαζουν για τους πονους...

οποτε η Τεταρτη βραδυ η πεμπτη καποια στιγμη, ετσι με κοβω....

παντως βρε παιδι μου τι περιεργο....εχω τοσες συσπασεις κ αυτο το παιδι δε λεει να βγει....τι να πω

Κοριτσακια καλημερα!!!!!

Ησυχια ειδα ειχε χθες βραδυ... Fairy kai ritaki δεν λενε να δυναμωσουν οι πονοι...σας παιδευουν οι παιδαραδες σας....Κι εμενα απο κοντα απο παει ο δικος μου...Δεν πειραζει ομως, ειπαμε, αρκει να βγουν γερα μωρα!

Fairy μου εριξα λιγο χορο χθες αλλα κρατιεμαι για αποψε στο γαμο!!! Να παμε μετα κατευθειαν στο μαιευτηριο...χιχιχι!!!!Η αληθεια ειναι πως την ωρα που χορευα (μην φανταστειτε οτι χοροπηδαγα) ενιωσα κατι υγρα να τρεχουν και λεω "ουουουπς! τι εγινε τωρα?", αλλα δεν ηταν τιποτα λιγα υγρα απο τα συνηθισμενα...

Θα ειμαι εδω γυρω...Καλημερες πολλες!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα κι απο μενα...:D

δεν κοιμηθηκα πολυ καλα...διψαγα και ξυπνησε και ο μικρος κανα 2 φορες (τι πρωτοτυπο...:lol:) και ημουν λιγο ανησυχη...

ελπιζω το μεσημερι να ριξω κανεναν υπνακο...αν και ηθελα να βγω μια βολτα...για φαγητο ισως...

κατα τα αλλα προσπαθω να πλυνω τα καλυμματα του καροτσιου και να φτιαξουμε με τον αντρα μου διαφορα στο δωματιο του μικρου...

εχει καμια το θηλαστρο mini electric της medela ?

μου το δανεισε η κουμπαρα μου και προσπαθω να δω τι λειπει για να παω να το αγορασω...(σιγουρα κατι λειπει...:mrgreen:)

αυτα!

φιλια!!!!!!!!!!!!!!!1

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...