Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Επειδή με την ενδομητριωση υπάρχει μεγάλη καταστροφή Κ στις ωοθήκες Κ σε όλα είναι αρκετά δύσκολα να πετύχεις μόνη σου σύλληψη. Η fsh σου δεν βοηθάει καθόλου δηλαδή είναι λίγο σαν να παίζεις τζόκερ κάθε μήνα . 

Όπως είπε Κ η άλλη κοπέλα πρέπει να δεις εξωσωματικο ώστε να μην χάνεις κανένα ωράριο .

Να κανεις υστεροσκοπηση οπωσδήποτε για να δεις τυχόν μόνιμες φλεγμονές Κ συμφυσεις Κ γενικά να περνεις βιταμίνες προβιοτικα να προσέχεις διατροφή . 

Δυστυχώς η ενδομητριωση κάνει μεγάλη ζημιά κ πρέπει να ζητήσεις σίγουρα βοήθεια από εξωσωματικο αν θέλεις να έχεις ένα αποτέλεσμα σίγουρο. 

έχω κάνει και σαλπιγγογραφία και φαίνονται καλά τα πράγματα και η μήτρα πολύ καλή ...η αλήθεια είναι ότι κανένας γιατρος δεν μου είπε για υστεροσκόπηση γιατι  το σκέφτηκα να κάνω...τους είχα πει να κάνω και λαμπαροσκόπηση να δούμε τι γίνεται μέσα και μου είπανε όχι γιατί είναι ένα ακόμα χειρουργείο...πρέπει ν το ψαξω και αλλο...νομιζω με αυτά που διαβάζω οτι θα μπω συντομα κλιμακτηριο και απογοητρυτηκα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε...πρεπει να βρω εναν καλο εξωσοματικο θεσσαλονικη..

Just now, mariamik είπε:

έχω κάνει και σαλπιγγογραφία και φαίνονται καλά τα πράγματα και η μήτρα πολύ καλή ...η αλήθεια είναι ότι κανένας γιατρος δεν μου είπε για υστεροσκόπηση γιατι  το σκέφτηκα να κάνω...τους είχα πει να κάνω και λαμπαροσκόπηση να δούμε τι γίνεται μέσα και μου είπανε όχι γιατί είναι ένα ακόμα χειρουργείο...πρέπει ν το ψαξω και αλλο...νομιζω με αυτά που διαβάζω οτι θα μπω συντομα κλιμακτηριο και απογοητρυτηκα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε...πρεπει να βρω εναν καλο εξωσοματικο θεσσαλονικη..

η τελευταια μου λαπαροσκόπηση ήτανε το 2019

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

λετε? και η fairy χαθηκε...

η thena αραγε δεν γυρισε απο το μαιευτηριο?

Η faiy μπορει να κοιμαται κι ολας...την ακουω πολυ κουρασμενη τελευταια...

Η Thena και να γυρισε απο το μαιευτηριο, τωρα με 3 παιδια θα τρεχει...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο κοριτσακι μου καλα εκανες κ τον πηρες...τουλαχιστον τωρα ξερεις κ εισαι σιγουρη:tongue:

εγω εβαλα φαγακι να γινετε κ σε λιγο θα κανω καμια δουλιτσα.....να περασει κ αυτη η μερα να σχολασει κ ο αντρουλης μου ....

ευχαριστω ριτακι! κι εγω θα βαλω κατι μπριζολιτσες να ψηθουν, δεν παω πουθενα τωρα τελικα...

Παντως εχω παρατηρησει κυριως οι πρωτοτοκες ειμαστε που τραβαμε ολο το μηνα και...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Η faiy μπορει να κοιμαται κι ολας...την ακουω πολυ κουρασμενη τελευταια...

Η Thena και να γυρισε απο το μαιευτηριο, τωρα με 3 παιδια θα τρεχει...

αν θα βγεις με τον αντρούλη σου πάρτε και τη βαλίτσα σου μαζί για καλό και για κακό:tongue::tongue::D

uDLqp1.png

ευχαριστω ριτακι! κι εγω θα βαλω κατι μπριζολιτσες να ψηθουν, δεν παω πουθενα τωρα τελικα...

Παντως εχω παρατηρησει κυριως οι πρωτοτοκες ειμαστε που τραβαμε ολο το μηνα και...

ναι προφανως παιζει κ αυτο ρολο .... παντως εγω εχω 2 κοριτσια απτην δουλεια.....που γεννησαν κ οι 2 (τον φλεβαρη) την 38βδομαδα.... τις επιασαν πονοι...πηγαν στο νοσοκομειο κ η μια γεννησε σε 3 ωρες χωρις επισκλειριδιο....(εφτασε με διαστολη 5 στο νοσοκομειο,ειχε πολυ γρηγορη εξελιξη) κ η αλλη εκανε 12 ωρες να γεννησει με 3δοσεις επισκλειριδιου. γεννησαν με φ.τ. κ ηταν κ τα πρωτα παιδακια τους.......

τι να πω.... μαλλον ειναι αναλογα στην γυναικα κ την στιγμη ισως....δεν ξερω

88M1p3.pngycQap3.png

αν θα βγεις με τον αντρούλη σου πάρτε και τη βαλίτσα σου μαζί για καλό και για κακό:tongue::tongue::D

Λες, ε? Θα την βαλω να υπαρχει στο αυτοκινητο για οποτε προκυψει...:tongue::tongue::tongue: Αν και ευτυχως ειμαι μονο 10 λεπτα απο το μαιευτηριο, στην αναγκη πεταγεται και τη φερνει καποιος!!:tongue::tongue:

Εχω συνεννοηθει με τον μπεμπη να κρατηθει μεχρι αυριο βραδυ που παντρευεται ο ξαδερφος μου :D:DΑπο Δευτερα του ειπα βγες οποτε θες!!!

Για να δουμε θα μ'ακουσει?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

ναι προφανως παιζει κ αυτο ρολο .... παντως εγω εχω 2 κοριτσια απτην δουλεια.....που γεννησαν κ οι 2 (τον φλεβαρη) την 38βδομαδα.... τις επιασαν πονοι...πηγαν στο νοσοκομειο κ η μια γεννησε σε 3 ωρες χωρις επισκλειριδιο....(εφτασε με διαστολη 5 στο νοσοκομειο,ειχε πολυ γρηγορη εξελιξη) κ η αλλη εκανε 12 ωρες να γεννησει με 3δοσεις επισκλειριδιου. γεννησαν με φ.τ. κ ηταν κ τα πρωτα παιδακια τους.......

τι να πω.... μαλλον ειναι αναλογα στην γυναικα κ την στιγμη ισως....δεν ξερω

Σιγουρα δεν υπαρχουν κανονες...αναλογα τη γυναικα, τον οργανισμο, το μωρο...Οπως και τα συμπτωματα διαφερουν απο γυναικα σε γυναικα και απο εγκυμπσυνη σε εγκυμπσυνη... Ξερω κι εγω φιλες που γεννησαν νωρις και ειχα την πεποιθηση οτι ετσι νωρις θα παω κι εγω, πριν μπω στον μηνα μου..τελικα ομως θα παω μεχρι τελος οπως φαινεται...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Γεια σου μπουμπου! Εδω σπιτι, δεν βγηκα τελικα...Προσπαθουσαμε να συναρμολογησουμε το καροτσι γιατι εχτες το παραλαβαμε, μας το καθυστερησαν λιγο...Μου φαινεται λιγο μπελας, πολλα εξαρτηματα...Κατι φτιαξαμε εν τελει...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Της chicho trio scoop. Κι εμεις προσπαθουσαμε να στηριξουμε το πορτ μπεμπε, μου φαινεται οτι παρολο που το στηριξαμε παιζει λιγο, δεν ειναι σταθερο. Θελω να ρωτησω μια ξαδερφη που εχει chicho αν το κανα σωστα. Εσυ θυμαμαι πηρες ενα ψηλο με 3 ροδες? Τελικα το φτιαξατε?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

4 ροδες εχει αλλα δεν του φαινονταν στις φωτο...ναι ειναι ψηλο για να βλεπει καλα το μπεμπε και να μην σκυβει η μαμα!!!

να απευθυνθεις και για οδηγιες εκει που το αγορασατε!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

4 ροδες εχει αλλα δεν του φαινονταν στις φωτο...ναι ειναι ψηλο για να βλεπει καλα το μπεμπε και να μην σκυβει η μαμα!!!

να απευθυνθεις και για οδηγιες εκει που το αγορασατε!!

Ναι, αν δω τα σκουρα θα τους παρω τηλ να ρωτησω.

Απο το μαιευτηριο να το βγαλουμε με το πορτ μπεμπε και μετα στο καθισματακι αυτοκινητου η κατευθειαν με το καθισματακι αυτικινητου?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

σωστα, εχετε το σλινγκ, εγω δεν εχω παρει...

παω να φαω τη μπριζολιτσα μου και τη σαλατιτσα μου και θα αραξω καναπε γιατι και τα ποδια μου πρηστηκαν και το μωρο με πιεζει πολυ και με ενοχλει...

φιλια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...