Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα ριτακι...:)

εγω σημερα θα μεινω μεσα mpoumpou...ειναι και ο καιρος για χουζουρι...

εχω και δουλιτσες...(γι αυτο αργω να απαντησω...)

εχω και σιδερο...:rolleyes:

πρεπει να τελειωσω και την βαλιτσα...:mrgreen:

(σηριαλ εχει γινει αυτη η βαλιτσα μου ε???)

βρε κοριτσια εχετε δει καμια καλη ταινια τελευταια?

εχω πολυ καιρο να δω κ δεν βρισκω κατι..

nova εχετε? παιζει τιποτα καλο?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Εγω δεν θελω να μεινω μεσα γιατι ειμαι μοναχουλα και για χουζουρι θελεω παρεα...Η νοβα δεν εχει ποτε τπτ καλό - μονο ντοκιμαντερ βλεπω πια..

Κι η δικη μου βαλιτσα σηριαλ ειναι - διασκορπισμενα ολα εδω και εκει... ανεπιδεκτη τελειως!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

sue ελπίζω να πείρες τηλ το γιατρό σου γιατι το ότι δεν έχεις πέτρωμα ή πονάκια δε σημαίνει κάτι. σε κάποιες περιπτώσεις πρώτα σπάνε τα νερά και οι πόνοι μπορεί να μην έρθουν και τότε σου κάνουν πρόκληση. στο δωμάτειο μια κοπέλα είχε ερθει έτσι.

αχ κοριτσάκια μου πόσο σας καταλαβαίνω που θέλετε να γεννήσετε! εύχομαι να έρθει πολύ πολύ γρήγορα εκείνη η ώρα!

mary poppins υπομονή! δεν μπορώ να σου πω τπτ αλλο. Πάντως κάποια βράδια και εμεις έχουμε γκρίνια μετα το θηλασμό. νομίζω πονάει όταν προσπαθεί να κάνει κακά του. άσε που κάνει κακά κάθε φορά που τρώει. και ενώ γενικά είναι πολύ φρόνημο και ήσυχο, και έχει προγραμμα στα γευματά του (δεν του το έδωσα εγώ, εγώ είχα πει όποτε θέλει και όσο θέλει για 3 μήνες) την ώρα που προσπαθεί να κάνει κακά νοιώθω ότι δεν μπορώ να κάνω τπτ που πονάει και νοιώθω άσχημα μήπως κάτι έφαγα και για'αυτό πονάει.

uDLqp1.png

Καλημέρα κορίτσια. Χθες ξενύχτησα και δεν μπορούσα να σηκωθώ σήμερα, συνέβαλλε και ο καιρός. αν δεν χτυπούσε το τηλ ακόμη θα κοιμόμουν νομίζω. Χθες είδα και κάτι ονειρα και δεν ακούω από το πρωί την μικρή και έχω αγχωθεί λίγο γιατί πάντα μου δίνει κάτι ψιλές το πρωί.

Sue μπορεί να έχεις ψιλή ρήξη. Να πάρεις οπωσδήποτε τον γιατρό. Εμένα μου είπε και λίγο λίγο να τρέχει να τον πάρω τηλ.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια η sue εξαφανιστηκε...

δεν πιστευω να βγηκε για ψωνια που ελεγε και να μην πηρε τον γιατρο της???

εκτος αν του τηλ και τωρα ειναι στον δρομο για το μαιευτηριο....:D

λετε?

ειρηνη και νατασα καλημερα!

τα Μαγιόπαιδα

kalhmera manoules!!!ti kanete?egw akoma na gennisw..eseis?eimaste polles pou perimenoume?

αν ειμαστε πολλες??????????

ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

τα μωρακια Μαιου εχουν ενα θεμα.........ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑΒΓΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!

88M1p3.pngycQap3.png

αν ειμαστε πολλες??????????

ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

τα μωρακια Μαιου εχουν ενα θεμα.........ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑΒΓΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!

xxaxaxa katalava...ki'alles agxwmenes manoules...upomonh allwste ti tha kanoun tha vgoun kapoia stigmh!!alla h anupomonisia einai polu megalh..thelw polu na dw thn mpempoula mou!!

vgLCp3.png

Ολες ετσι νιωθουμε μαρινακι..... ανυπομονουμε κ δεν βλεπουμε την ωρα....καποια μωρακια βιαστηκαν κ βγηκαν νωριτερα,καποια αλλα τεμπελιαζουν....αλλα αυτο που λεει η μια στην αλλη πλεον....ειναι κ το μοναδικο που εχει σημασια......... γερα ναναι κ οποτε θελουν ας ερθουν....:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!

Πολλές μεταμεσονύχτιες κουβέντες βλέπω... Χαρά στο κουράγιο σας βρε κορίτσια, εγώ δεν έχω καθόλου αντοχές τα βράδια!

εγω κ που νυσταζω κ ξαπλωνω δεν το απολαμβανω.....φυσαω-ξεφυσαω....σκεφτομαι...κατουριεμαι.....ποναω.....

οποτε καλυτερα εδω με τα υπολοιπα κοριτσακια....περναω πολυ καλυτερα κ ξεχνιεμαι :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Εδω ειμαι κοριτσια!!Δεν πηγα ουτε για ψωνια ουτε στο μαιευτηριο... Ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω, δεν σημαινει κατι αμεσο...Αρα δεν αγχωνομαι...πονακια και πετρωματα εχω τελικα, αλλα ηπια οπως τις ποηγουμενες μερες...Αν με συνοδεψει ο αντρας μου, θα βγω μια βολτα πιο μετα...

Γεια σου μαρινακι! Ελα κι εσυ στο club των ανυπομονων αναμενουντων μαμαδων Μαιου...!!!!!

Κοριτσια η maanton χαθηκε...Κι ειχε ΠΗΤ νομιζω χθες η σημερα...Λετε να ειχαμε γεννητουρια?Μακαρι...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Κοριτσια η maanton χαθηκε...Κι ειχε ΠΗΤ νομιζω χθες η σημερα...Λετε να ειχαμε γεννητουρια?Μακαρι...

λετε? και η fairy χαθηκε...

η thena αραγε δεν γυρισε απο το μαιευτηριο?

τα Μαγιόπαιδα

μπραβο κοριτσακι μου καλα εκανες κ τον πηρες...τουλαχιστον τωρα ξερεις κ εισαι σιγουρη:tongue:

εγω εβαλα φαγακι να γινετε κ σε λιγο θα κανω καμια δουλιτσα.....να περασει κ αυτη η μερα να σχολασει κ ο αντρουλης μου ....

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...