Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

14 ωρες?? Τοτε σιγουρα εχεις αποθεματα...οπως νιωθεις...

εγω παλι δεν ειμαι πολυ του υπνου..αυτες τις μερες που καθομαι μονο 6 ωρες κοιμαμαι το βραδυ, αντε και 2 ωριτσες μερικα μεσημερια...μετα με το μωρο νομιζω θα μου λειψει ο υπνος...

πες μου για τον μικρο! πως ειναι τωρα μετα απο 2 εβδομαδες?

Ο μικρός είναι τρέλα! :tongue: Δεν μπορώ να μιλάω για αυτόν. Δεν θα είμαι αντικειμενική.

Να σου πω λίγα βασικά : πρόγραμμα δεν έχει. Ό,τι θέλει κάνει, όποτε θέλει! Δεν με πειράζει αυτό. Προς το παρόν θα προσαρμοστώ εγώ στα δικά του και όχι αυτός στα δικά μου. Με τον καιρό θα κάνουμε και οι δύο τις υποχωρήσεις μας. Ανυπομονώ να βγούμε βόλτα. Αύριο, μεθαύριο θα πάμε για κανά καφέ.

Καλησπέρα ξανά κοριτσαρες μου!

Είμαι λιγο πριν πεσω για υπνο και είπα να σας πω ενα γεια..

Δευτερα θα εχω το λαπτοπακι μου επιτελους!!!

Έλα βρε μπουμπούκα. Πώς είσαι;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακι, ναι πολύ γρηγορα μαλιστα μπορει να μου το εφερναν και σημερα αλλα ελειπα ολη μερα το πρωι εξετασεις μετα ολη την ημερα σχεδον σε επαγγελματικο ραντεβου και μετα καπακι γιατρό...

Οποτε δεν ημουν εδω που περασαν και μου αφησαν ειδοποιηση να το παρω!

Αντεχεις ακομη με τη δουλεια? Θα δουλευεις μεχρι τελος?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Ο μικρός είναι τρέλα! :tongue: Δεν μπορώ να μιλάω για αυτόν. Δεν θα είμαι αντικειμενική.

Να σου πω λίγα βασικά : πρόγραμμα δεν έχει. Ό,τι θέλει κάνει, όποτε θέλει! Δεν με πειράζει αυτό. Προς το παρόν θα προσαρμοστώ εγώ στα δικά του και όχι αυτός στα δικά μου. Με τον καιρό θα κάνουμε και οι δύο τις υποχωρήσεις μας. Ανυπομονώ να βγούμε βόλτα. Αύριο, μεθαύριο θα πάμε για κανά καφέ.

Να πατε βολτουλα, θα κανει καλο και στους δυο...Ανυπομονω κι εγω να δω πως θα ειναι το μωρο μου, μου φαινεται ακομη απιστευτο οτι σε μερικες μερες θα το εχω αγκαλια...Το θελω τοοσο πολυ να νιωσω ολα αυτα που νιωθεις μαζι του....

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα...καλημερα....:D

τι κανετε?

ολες τις ωραιες κουβεντες τις χανω βρε κοριτσια....:confused:

αλλα το βραδυ απο νωρις πεφτω ξερη απ την κουραση....δεν μπορω να κρατησω με τιποτα τα ματια μου ανοιχτα...

σημερα δροσισε,ευτυχως γιατι δεν αντεχα αλλο...

εχω καποιες δουλιτσες εδω στο σπιτι...ισως ερθει και μια φιλη για καφε...

αλλα μπορει να την πεσω και για υπνο...μ αυτο τον καιρο....:lol:

με ξυπνησε καποια στιγμη το βραδυ ο μικρος και για περιπου μιση ωρα,χορευε...

δεν ηθελα να δω τι ωρα ειναι για να μην απογοητευτω...:roll:

τον βλεπω να ειναι νυχτοπουλι........................

σημερα τι θα κανετε? καμια βολτα???

απο φαγητα τρωτε τα παντα? με πιεζει ψηλα στο διαφραγμα και εκτος απο το οτι δυσκολευομαι λιγο στις ανασες μου,μολις φαω λιγο σκαω...

καλο ειναι αυτο βεβαια για τα κιλα μας...:mrgreen:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημερα pasxalitsa!!!!

Οπως βλεπεις παρολο που ξενυχταω το βραδυ, ειμαι πρωινη πρωινη...

Τι καλα που δροσισε λιγο, οντως..εχτες ειχε πολυ ζεστη...Ευκαιρια να βγω για κατι τελευταιες αγορες για τη βαλιτσα μου (μαντηλακια καθαρισμου, σερβιετες, πανες, σαγιοναρες μου λειπουν) και ελεγα να ριξω μια ματια για κουρτινες για το παιδικο δωματιο.

Απο φαγητα δεν με ενοχλει κατι, απλα αποφευγω τα αλμυρα λογω πρηξιματος.Γενικα όμως δεν τρωω μεγαλες ποσοτητες...

Εντωμεταξυ τωρα που ξυπνησα ειδα καφετι υγρα στο εσωρουχο μου και μετα απο λιγο ενιωσα να τρεχουν λιγα ακομη..Ισα που βραχηκε λιγο το εσωρουχο και η πιτζαμα...Δεν ειναι παχυρευστα, ειναι σαν νερο και δεν μυριζουν ασχημα..να ναι αμνιακο υγρο αναρωτιεμαι? Ειδα κι εχθες στο εσωρουχο μου αλλα δεν εδωσα σημασια...Αν ειναι αμνιακο υγρο αραγε πρεπει να κανω κατι η να περιμενω να δω περισσοτερα?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια...

Ξυπνησα νωρις μιας και ο καλος μου παλι θα δουλεψει σημερα...χουμφ

Τι κανετε??

Sue μου, τωρα ειδα οτι εισαι Ν Ηρακλειο, χθες εκει ημουν ολη μερα σε ραντεβου...

Δεν παιρνεις ενα τηλ τον γιατρουλη σου να το αναφερεις??

Εγω γενικα ολο ελεγα ενταξει μωρε τιποτα δεν ειναι, αφηνα θεματακια και οτνα του τα ελεγα με μαλωνε που δεν ειχα ενημερωσει!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλημερα Mpoumpou!Δεν βγηκα καθολου χθες, αλλιως μπορει να σε πετυχαινα πουθενα....

Εμενα ο δικος μου γιατρος μου ειπε οτι αν με πιασουν πονοι η σπασουν τα νερα παω στο μαιευτηριο και τον ειδοποιουν απο εκει...Γι αυτο κολλαω λιγο να τον παρω, αλλα επειδη δεν ειμαι βεβαιη τι ειναι αυτο θα τον παρω πιο μετα τηλεφωνακι...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Α, θα τον μαλώσω το γιατρό σου...βασικά δεν σου έσπασαν τα νερά φανταζομαι, απλά εχεις μια απορία..και οφείλει να στην απαντησει..

εμενα μου εχει δωσει ελευθερο να καλω οποτε θελω ασχετα που φροντιζω αν δεν ειναι επειγον να καλω φυσιολογικες ωρες..

για τον τοκετο μου ειπε να τον παρω στο κινητο, να παρω και τη μαια και το μαιευτηριο!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

sue τηλεφωνησε του καλυτερα κοριτσακι...

εχω μια υποψια οτι ισως ειναι αμνιακο υγρο...

μηπως φευγει σιγα σιγα...?

πονακια δεν εχεις καθολου?

πετρωμα???

καλημερα mpoumpou!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Κι εμενα για αποριες ή περιεργα συμπτωματα μου εχει δωσει το ελευθερο να τον παιρνω και ειναι πολυ εξυπηρετικος, δεν λεω...απλα οσον αφορα τον τοκετο μου εδωσε αλλες οδηγιες...Βεβαια τωρα δεν εχει να κανει με τον τοκετο απ' οτι καταλαβαινω, απλα με προβληματιζει το οτι ειναι καφετι και δεν ειναι παχυρευστα. Γι αυτο θα τον παρω τηλεφωνο!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα κ απο μενα κοριτσακια :tongue: πως ειστε?

sue γλυκεια μου συμφωνω.....να παρεις τον γιατρο σου να τους εξηγησεις για αυτα τα υγρα..... χωρις να ξερω ουτε να εχω εμπειρια ...κατι μου λεει οτι πλησιαζει η ωρα

88M1p3.pngycQap3.png

sue τηλεφωνησε του καλυτερα κοριτσακι...

εχω μια υποψια οτι ισως ειναι αμνιακο υγρο...

μηπως φευγει σιγα σιγα...?

πονακια δεν εχεις καθολου?

πετρωμα???

Δεν εχω ουτε πονακια ουτε πετρωμα...και το μικρο το νιωθω λιγο να κινειται..Θα δουμε στην πορεια...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...