Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχεις παρα πολυ πολυ πολυ δικιο...κ εγω με το που μπηκα αποψε αυτα ειπα...ειμαι κ καλυτερα ψυχολογικα κ πιστευω πως ολα αυτα μετα δε θα εχουν καμια σημασια που θα εχουμε τα μωρα μας αγκαλια

Αχ βρε παλιοσκ@τουλίτσα... Μας λαχτάρισες - να το ξέρεις.

Τώρα όμως είσαι καλύτερα και αυτό μετράει! ;)

2522daf9de.png

swGop2.png

Δικιο εχεις Mary! Σημασια εχει να ειναι γερα τα μωρακια μας!!! Κι εμεις βεβαια για να μπορεσουμε να τους προσφερουμε αγαπη και στοργη!

Εδώ κολλάει κάτι που μου είχε πει μια φίλη.

Η μαμά πρέπει πάντα να φροντίζει τον εαυτό της. Για την ακρίβεια πρέπει πάντα να φροντίζει πρώτα τον εαυτό της για να έχει κουράγιο και δύναμη να φροντίσει το παιδί της.

Είναι σαν την πτώση του αεροπλάνου. Για να έχει πιθανότητες να επιβιώσει το παιδί, πρέπει πρώτα η μαμά να βάλει τη μάσκα και μετά να τη φορέσει στο παιδί. Γιατί αν δεν φροντίσει τον εαυτό της, το πιθανότερο είναι να χάσει τις αισθήσεις της στην προσπάθεια να σώσει το παιδί, χωρίς η ίδια να πάρει οξυγόνο. Χρειαζόμαστε το οξυγόνο μας λοιπόν! Συμφωνείτε;

2522daf9de.png

swGop2.png

Ασχετο με εχουν κατατσιμπησει τα κουνουπια αποψε...ειχα ανοιχτα ολο το βραδυ και γεμισε το σπιτι...ασε που κανει πολυ ζεστη...

Μηπως πρεπει να κοιμηθουμε λιγακι? Εσυ Mary δεν εχεις αναγκη για υπνο?ο μικρος τι κανει τωρα?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εδώ κολλάει κάτι που μου είχε πει μια φίλη.

Η μαμά πρέπει πάντα να φροντίζει τον εαυτό της. Για την ακρίβεια πρέπει πάντα να φροντίζει πρώτα τον εαυτό της για να έχει κουράγιο και δύναμη να φροντίσει το παιδί της.

Είναι σαν την πτώση του αεροπλάνου. Για να έχει πιθανότητες να επιβιώσει το παιδί, πρέπει πρώτα η μαμά να βάλει τη μάσκα και μετά να τη φορέσει στο παιδί. Γιατί αν δεν φροντίσει τον εαυτό της, το πιθανότερο είναι να χάσει τις αισθήσεις της στην προσπάθεια να σώσει το παιδί, χωρίς η ίδια να πάρει οξυγόνο. Χρειαζόμαστε το οξυγόνο μας λοιπόν! Συμφωνείτε;

Πολυ σωστη!!! Ωραια παρομοιωση!Κι εγω ετσι σκεφτομαι, οτι πρεπει να ειμαι καλα, να ειμαι δυνατη για να προσφερω στο παιδι μου τα παντα!!! Τωρα εχει μεγαλυτερη σημασια η δικη μας υγεια και ψυχολογια πιστευω...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Ασχετο με εχουν κατατσιμπησει τα κουνουπια αποψε...ειχα ανοιχτα ολο το βραδυ και γεμισε το σπιτι...ασε που κανει πολυ ζεστη...

Μηπως πρεπει να κοιμηθουμε λιγακι? Εσυ Mary δεν εχεις αναγκη για υπνο?ο μικρος τι κανει τωρα?

Αν έχω λέει... Επειδή θα ξυπνήσει σε καμιά ώρα, λέω να τον περιμένω. Αν κοιμηθώ θα είναι πολύ πιο δύσκολο να σηκωθώ. Θα το πάω σερί και με τλίγη καλή τύχη, αύριο που θα είναι κι ο άντρας μου στο σπίτι, θα κοιμηθώ λίγο παραπάνω.

Έπειτα συμβαίνει και το εξής : εγώ πέρασα την εγκυμοσύνη στο σπίτι. Ξέρεις πόσες ώρες κοιμόμουν κάθε μέρα; Τουλάχιστον 14! Έχω αποθέματα! :lol::lol::lol:

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Αν έχω λέει... Επειδή θα ξυπνήσει σε καμιά ώρα, λέω να τον περιμένω. Αν κοιμηθώ θα είναι πολύ πιο δύσκολο να σηκωθώ. Θα το πάω σερί και με τλίγη καλή τύχη, αύριο που θα είναι κι ο άντρας μου στο σπίτι, θα κοιμηθώ λίγο παραπάνω.

Έπειτα συμβαίνει και το εξής : εγώ πέρασα την εγκυμοσύνη στο σπίτι. Ξέρεις πόσες ώρες κοιμόμουν κάθε μέρα; Τουλάχιστον 14! Έχω αποθέματα! :lol::lol::lol:

14 ωρες?? Τοτε σιγουρα εχεις αποθεματα...οπως νιωθεις...

εγω παλι δεν ειμαι πολυ του υπνου..αυτες τις μερες που καθομαι μονο 6 ωρες κοιμαμαι το βραδυ, αντε και 2 ωριτσες μερικα μεσημερια...μετα με το μωρο νομιζω θα μου λειψει ο υπνος...

πες μου για τον μικρο! πως ειναι τωρα μετα απο 2 εβδομαδες?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλησπέρα ξανά κοριτσαρες μου!

Είμαι λιγο πριν πεσω για υπνο και είπα να σας πω ενα γεια..

Δευτερα θα εχω το λαπτοπακι μου επιτελους!!!

γεια σου μπουμπουκα! γρηγορα θα στο επιστρεψουν το λαπτοπ, μια χαρα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλησπερα κοριτσακι, ναι πολύ γρηγορα μαλιστα μπορει να μου το εφερναν και σημερα αλλα ελειπα ολη μερα το πρωι εξετασεις μετα ολη την ημερα σχεδον σε επαγγελματικο ραντεβου και μετα καπακι γιατρό...

Οποτε δεν ημουν εδω που περασαν και μου αφησαν ειδοποιηση να το παρω!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...