Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσουδια μου σας καληνυχτιζω γιατι ο αλλος παραπονιεται οτι δεν μπορει να κοιμαται συνεχεια με τον σκυλο........θελει κ μενα....παω λοιπον.....σας καληνυχτω....... θα τα πουμε το πρωι .......

Αννικο κ mary φιλια στα μαναρια σας:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

παντως σε επομενο ενδεχομενως παιδι μπορει να απευθυνθω σε δημοσιο, ειδικα αν τα οικονομικα πανε χειροτερα οπως δειχνουν τα πραγματα...

για το Ελενα λενε καλα λογια...

Διαφημίσεις

συνηθως παιρνει οσα δινεις και για το δωματιο..εγω που θα προτιμησω το οικονομικο δωματιο ειναι 2000 μου ειπαν, αλλα με κατι εχτρα εξετασεις μπορει να φτασει τα 2500, αλλα τοσα περιπου και ο γιατρος...πολλα λεφτα!!

Αυτές οι έξτρα εξετάσεις... Το πεντακοσάρι να το έχεις σίγουρο!

τι να πω αν καναμε καλα η οχι θα δειξει στο τελος :tongue:

Μια χαρά θα είναι! Τέλεια!

Να σου πω κάτι : και στο καλύτερο δωμάτιο να είσαι, μονόκλινο σε σούπερ κλινική, ένα πράγμα μόνο θα κάνει τη διαφορά : να είναι καλά το μωράκι, να το έχεις στα χέρια σου. Όλα τα άλλα...

Πες fairy μου, δίκιο δεν έχω;

Αχ βρε κορίτσια... Πόσα θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Γεννήστε και θα μιλάω ελεύθερα.

2522daf9de.png

swGop2.png

για το Ελενα λενε καλα λογια...

Ναι, οντως! κι εχω ακουσει οτι εχουν φτιαξει νεες πτερυγες λουξ σαν ιδιωτικα...

Ασε που αν κατι παει στραβα στο ιδιωτικο σε στελνουν στα δημοσια γιατι εχουν καλυτερο εξοπλισμο!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Μαίρη νομίζω δεν έχει . Και στο διαβαλκανικό που έχει 1ον την χρυσοπληρώνεις και 2ον πάντα για σοβαρές περιπτώσεις όλα τα μωράκια τα πηγαίνουν στο Ιπποκράτειο.

Εξαρτάται από την ασφάλεια που έχεις. Αν για παράδειγμα είσαι στο ΤΕΒΕ δεν πληρώνεις ούτε ένα ευρώ.

κοριτσουδια μου σας καληνυχτιζω γιατι ο αλλος παραπονιεται οτι δεν μπορει να κοιμαται συνεχεια με τον σκυλο........θελει κ μενα....παω λοιπον.....σας καληνυχτω....... θα τα πουμε το πρωι .......

Γεια σου Ριτάκι! Όνειρα γλυκά! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

.

Πες fairy μου, δίκιο δεν έχω;

Αχ βρε κορίτσια... Πόσα θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Γεννήστε και θα μιλάω ελεύθερα.

εχεις παρα πολυ πολυ πολυ δικιο...κ εγω με το που μπηκα αποψε αυτα ειπα...ειμαι κ καλυτερα ψυχολογικα κ πιστευω πως ολα αυτα μετα δε θα εχουν καμια σημασια που θα εχουμε τα μωρα μας αγκαλια

καληνυχτα κουκλα!!!!κι εμενα ο δικος μου τωρα πηγε για υπνο και με φωναζει...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Μαιρη τόσο άσχημα ήταν τα πράγματα; φοβάσαι μην τρομοκρατηθούμε;εσύ που γέννησες;

Όχι!!! Συγνώμη δεν εννοούσα τα νοσοκομεία ή τις κλινικές.

Εγώ είχα μια άσχημη εμπειρία που όπου κι αν πήγαινα την ίδια κατάληξη θα είχα. Λέω, λοιπόν, ότι λόγω κακών αναμνήσεων επέλεξα κλινική που δεν έχω ξαναπάει. Έτσι - για να μην τα μπερδεύω στο κεφάλι μου! Η χαρά να είναι καθαρη χαρά! Τώρα με κατάλαβες, ναι;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...