Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα θα ηταν να ημουν στο ιασω αλλα ειπαμε τα 4 -5χιλιαρικα να τα διαθεσουμε αλλου κ οχι για 4 μερες σε ενα δωματιο(+γιατρο) ελπιζω να μου βγει σε καλο:P

Στην Αθήνα όσα δίνεις στην κλινική, τόσα και στο γιατρό - σωστά;

Μεγάλη απάτη αυτό.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σε ρωτήσω κάτι; Το κτίριο που χτίζεται ακριβώς μπροστά είναι επέκταση του Γεννέσις; Και κάτι ακόμα : το Γέννεσις διαθέτει ΜΕΝΝ; Είναι πολύ σημαντικό αυτό, συμφνωνείς;

δεν είναι προέκταση. Ένας ταξιτζής μου το είχε πει, αλλά δεν θυμάμαι τι θα γίνει. τι είναι το ΜΕΝΝ;

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Στην Αθήνα όσα δίνεις στην κλινική, τόσα και στο γιατρό - σωστά;

Μεγάλη απάτη αυτό.

ο γιατρος μου ερχοταν οπου κ να του ελεγα .κ για το ιασω το σκεφτομουν γιατι εχω μια φιλη εκει .... αλλα ο γιατρος με αποτρεψε οτι δεν αξιζει ...... πολλα λεφτα κοριτσια.....κ δυσκολες εποχες......

δεν ξεω

88M1p3.pngycQap3.png

καλα θα ηταν να ημουν στο ιασω αλλα ειπαμε τα 4 -5χιλιαρικα να τα διαθεσουμε αλλου κ οχι για 4 μερες σε ενα δωματιο(+γιατρο) ελπιζω να μου βγει σε καλο:P

Πολυ καλα κανετε...κι εμας δεν μας περισσευουν...αλλα λογω γιατρου παω εκει...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Έχουν και παραέχουν τα ρημάδια... Κορίτσια, να σας πω κάτι που έμαθα σήμερα και κουφάθηκα; Το ξέρετε ότι υπάρχουν γάλατα που φτάνουν έως και τα € 90; Και να σκεφτεί κανείς ότι χρειάζεσαι κανά δυο κουτιά την εβδομάδα...

Τοσο ακριβα???το χουν παρακανει σε ο,τι εχει να κανει με τη φροντιδα των μωρων νομιζω...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Θεσσαλονίκη αμα δεν πας σε ιδιωτικό στο δημόσιο δεν μπορείς να έχεις τον γιατρό σου, όποιος έχει εφημερία εκείνη την ημέρα. Εκτός βέβαια αν είναι γιατρός εκεί και σε ξεγεννήσει όποτε έχει αυτός βάρδια

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

δεν είναι προέκταση. Ένας ταξιτζής μου το είχε πει, αλλά δεν θυμάμαι τι θα γίνει. τι είναι το ΜΕΝΝ;

Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών

Αχρείαστη να είναι βέβαια. Νομίζω ότι μόνο το Διαβαλκανικό διαθέτει. Εσύ ξέρεις;

ο γιατρος μου ερχοταν οπου κ να του ελεγα .κ για το ιασω το σκεφτομουν γιατι εχω μια φιλη εκει .... αλλα ο γιατρος με αποτρεψε οτι δεν αξιζει ...... πολλα λεφτα κοριτσια.....κ δυσκολες εποχες......

δεν ξεω

Καλά κάνετε. Και εγώ θα επέλεγα το δημόσιο, αλλά δεν... Έχω άσχημες αναμνήσεις και δεν ήθελα μες στη χαρά μου να υπάρχουν σκιες από το παρελθόν.

2522daf9de.png

swGop2.png

Τόσα πολλά είναι ο γιατρός στην Αθήνα;

συνηθως παιρνει οσα δινεις και για το δωματιο..εγω που θα προτιμησω το οικονομικο δωματιο ειναι 2000 μου ειπαν, αλλα με κατι εχτρα εξετασεις μπορει να φτασει τα 2500, αλλα τοσα περιπου και ο γιατρος...πολλα λεφτα!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

εμενα ο γιατρος μου ειναι στο δημοσιο αλλα αν ηθελα πηγαινε κ σε καποια ιδιωτικα (με πληρωμη βεβαια)

κ στο δημοσιο δεν σε ξεγενναει απαραιτητα οποιος εχει αφημερια..... μπορεις να συννενοηθεις για αυτο με τον γιατρο σου

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλά κάνετε. Και εγώ θα επέλεγα το δημόσιο, αλλά δεν... Έχω άσχημες αναμνήσεις και δεν ήθελα μες στη χαρά μου να υπάρχουν σκιες από το παρελθόν.

τι να πω αν καναμε καλα η οχι θα δειξει στο τελος :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Τόσα πολλά είναι ο γιατρός στην Αθήνα;

Έτσι έχω μάθει από φίλες στην Αθήνα. Κουφό; Κουφώτατο!!!

Τοσο ακριβα???το χουν παρακανει σε ο,τι εχει να κανει με τη φροντιδα των μωρων νομιζω...

Εκμετάλλευση... Μα τι έχει τέλος πάντων αυτό το γάλα; Δεν μπορώ να καταλάβω...

Βέβαια, έμαθα και το άλλο. Τα συγκεκριμένα πολύ ακριβά γάλατα τα καλύπτουν σε ένα ποσοστό τα ασφαλιστικά ταμεία γιατί η χορήγησή τους γίνεται για ιατρικούς λόγους. Αυτά έμαθα από φίλη που αντιμετώπιζε πρόβλημα το κοριτσάκι της. Τώρα είναι - δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα...

2522daf9de.png

swGop2.png

Μαίρη νομίζω δεν έχει . Και στο διαβαλκανικό που έχει 1ον την χρυσοπληρώνεις και 2ον πάντα για σοβαρές περιπτώσεις όλα τα μωράκια τα πηγαίνουν στο Ιπποκράτειο.

Sue εδω οι γιατροί για φυσιολογική γέννα παίρνουν συνήθως γύρω στα 1000 ευρώ και για καισαρική το πολύ μέχρι 1500 από γνωστές που ξέρω

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Κι εγω εχω ασχημες αναμνησεις απο το Ιασω παλι, αλλα πιστευω οτι θα μπορεσω να τις καλυψω με νεες ομορφες αναμνησεις...

παντως σε επομενο ενδεχομενως παιδι μπορει να απευθυνθω σε δημοσιο, ειδικα αν τα οικονομικα πανε χειροτερα οπως δειχνουν τα πραγματα...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...