Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι εγω για καλο ειπα κοιτα πως ειναι το νοσοκομειο μας...ειμαι πολυ ευχαριστημενη 10 χρονια εδω κ δε του λειπει τιποτα....η τηλεοραση κατ εμε δε χρειαζεται...εμεις θα εχουμε τα μωρα κιολας συνεχεια μαζι μας..εμεις τα πλενουμε, εμεις τα αλλαζουμε εμεις τα ταιζουμε οποτε θα ειμαι απασχολημενη γενικα :rolleyes:

και εγω ειρωνικά το είπα για τα δικά μας. Μακάρι να ήταν όπως εκεί

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α φιλεναδα εγω περιμενα οσο μπορουσα..............20 η 21 ΓΕΝΝΑΩ οποια θελει ακολουθει

στην μαιευτικη του τζανειου θα γεννησω

εγω 19 5.30 Ελλαδας θα μπω αν δεν εχω γεννησει μεχρι τοτε...τωρα το ποσο θα διαρκεσει θα δειξει, δεν θα μου βαλουν ορο για πονους κατευθειαν, θα εξαρτηθει απο τη προοδο μου

και εγω ειρωνικά το είπα για τα δικά μας. Μακάρι να ήταν όπως εκεί

ωχ αληθεια??? :rolleyes: δεν ειναι καλο το νοσοκομειο? εμας ειναι απλο αλλα ειναι δημοσιο, εχει ολα οσα χρειαζεσαι κ ειναι οκ....εσας δεν ειναι?

Διαφημίσεις

Μαίρη μηπως έχει καμιά δυσανεξία στη λακτόζη;

Χθες δοκιμάσαμε και βιολογικό υποαλλεργικό, αλλά τζίφος... Τον πείραξε στο στομάχι και το έντερο. Για να δούμε τι θα δούμε... Μάλλον θα τα πάρουμε όλα τα γάλατα με τη σειρά μέχρι να βολευτούμε...

αχ ρε maroyla ταλαιπωρηθηκατε ρε γμτ..... ελπιζω τωρα να ειστε καλυτερα.

μηντα βαζεις ομως με τον εαυτο σου για αλλη μια φορα....γιατι αυτο καταλαβαινω παλι . αντε τωρα

ο πελαργος που λες......εχει χασει λιγο τον δρομο του.....απο βδομαδα νομιζω θα εχουμε νεες αφιξεις:rolleyes:

Δεν τα βάζω με τον εαυτό μου. Εγώ ό,τι μπορούσα και όσο μπορούσα έκανα. Απλά, ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο. Δεν αντέχω να τον βλέπω να ταλαιπωρείται - αυτό είναι όλο. :(

2522daf9de.png

swGop2.png

σε μερικά δεν ξέρω αν τηρούνται και οι συνθήκες υγιεινής τουλάχιστον εδω Θεσσαλονίκη. Αθήνα μπορεί να είναι καλύτερα τα πράγματα δεν ξέρω

το Ιποκραττειο που λες ειναι δημοσιο? εκει θα γεννησεις?

α φιλεναδα εγω περιμενα οσο μπορουσα..............20 η 21 ΓΕΝΝΑΩ οποια θελει ακολουθει

στην μαιευτικη του τζανειου θα γεννησω

ελεγα μηπως ησουν κι εσυ στο ιασω, να μασταν παρεα...

Παντως βρε κοριτσια πολυ το τραβανε τα μωρα του Μαιου...Τι στο καλο, προτιμουν το Ιουνιο μηπως??

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

το ξέρω οτι δεν θηλάζει.

γιατί τα έτοιμα γάλατα δεν έχουν λακτόζη;

Έχουν και παραέχουν τα ρημάδια... Κορίτσια, να σας πω κάτι που έμαθα σήμερα και κουφάθηκα; Το ξέρετε ότι υπάρχουν γάλατα που φτάνουν έως και τα € 90; Και να σκεφτεί κανείς ότι χρειάζεσαι κανά δυο κουτιά την εβδομάδα...

Maroula υπομονη...Ταλαιπωρειται το κακομοιρο και στεναχωριεσαι φανταζομαι...Ελπιζω να του βρειτε γρηγορα ενα γαλα που να μην το ενοχλει...

Μακάρι sue.

2522daf9de.png

swGop2.png

Δημόσιο είναι.΄Σε ιδιωτική κλινική θα γεννήσω, στο γέννεσις που είναι καθαρά μαιευτική

Να σε ρωτήσω κάτι; Το κτίριο που χτίζεται ακριβώς μπροστά είναι επέκταση του Γεννέσις; Και κάτι ακόμα : το Γέννεσις διαθέτει ΜΕΝΝ; Είναι πολύ σημαντικό αυτό, συμφνωνείς;

2522daf9de.png

swGop2.png

ελεγα μηπως ησουν κι εσυ στο ιασω, να μασταν παρεα...

καλα θα ηταν να ημουν στο ιασω αλλα ειπαμε τα 4 -5χιλιαρικα να τα διαθεσουμε αλλου κ οχι για 4 μερες σε ενα δωματιο(+γιατρο) ελπιζω να μου βγει σε καλο:P

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...