Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω πάντως σίγουρα θα τη δω από την κλινική

εγω κ η fairy θα το δουμε σπιτια μας.... με τα βυζια εξω....καπου μεταξυ αλλαγματος κ νανουρισματος..... κατι θα παρακολουθησουμε:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

εγω πάντως σίγουρα θα τη δω από την κλινική

αλλα συστηματα τα ιδιωτικα της Ελλαδας:D

εμεις δεν εχουμε καν ιδιωτικο εδω χεχε

να ετσι ειναι το νοσοκομειο μας εδω

http://www.plymouthhospitals.nhs.uk/ourservices/clinicaldepartments/maternity/Pages/maternityunitPhototour.aspx

Διαφημίσεις

εγω κ η fairy θα το δουμε σπιτια μας.... με τα βυζια εξω....καπου μεταξυ αλλαγματος κ νανουρισματος..... κατι θα παρακολουθησουμε:tongue:

:lol::lol::lol:ακριβως ετσι....ευτυχως εδω ξεκιναει νωρις λογο διαφορας ωρας...8 εδω 10 στην ελλαδα..οποτε αντεχω καθε χρονο...να δουμε βεβαια κ τι καψοβια θα μας κανει ο μικρος

Γεια σας κορίτσια!

Πώς είστε; Εγώ είμαι σκασμένη... Του άλλαξα γάλα χθες, όλη νύχτα είχαμε ιστορίες, το πρωί τα ίδια, το απόγευμα του το ξανάλλαξα, μετά ήρθε η μαία, κάναμε ένα μάθημα και πάνω που είχα αναθαρρέψει... ξανά μανά με τις αναγωγές... Προσπαθήστε να θηλάσετε. Το ξένο γάλα είναι μεγάλος μπελάς και ταλαιπωρούνται πάρα πολύ τα μικρά μας.

Αυτά τα νέα μου. Για να διαβάσω τώρα τα δικά σας.

Αλήθεια, είχαμε καμιά νέα παράδοση του πελαργού; :tongue:

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

και τα δικά μας νοσοκομεία έτσι είναι, που να δεις το Ιπποκράτειο!

Ότι πει ο μικρός εκείνη την μέρα. Μπορεί να έχει κέφια και να σε αφήσει να την δεις

οχι εγω για καλο ειπα κοιτα πως ειναι το νοσοκομειο μας...ειμαι πολυ ευχαριστημενη 10 χρονια εδω κ δε του λειπει τιποτα....η τηλεοραση κατ εμε δε χρειαζεται...εμεις θα εχουμε τα μωρα κιολας συνεχεια μαζι μας..εμεις τα πλενουμε, εμεις τα αλλαζουμε εμεις τα ταιζουμε οποτε θα ειμαι απασχολημενη γενικα :rolleyes:

αχ ρε maroyla ταλαιπωρηθηκατε ρε γμτ..... ελπιζω τωρα να ειστε καλυτερα.

μηντα βαζεις ομως με τον εαυτο σου για αλλη μια φορα....γιατι αυτο καταλαβαινω παλι . αντε τωρα

ο πελαργος που λες......εχει χασει λιγο τον δρομο του.....απο βδομαδα νομιζω θα εχουμε νεες αφιξεις:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Να μαι κι εγω κοριτσακια!!!Ειχα παρεα και τωρα εφυγαν..

Απο κιλα σας περναω πολυυυυ!Εφτασα τα 20 δυστυχως (τα 4 τα πηρα τις 2 τελευταιες βδομαδες)...Ελπιζω να φυγουν μετα τη γεννα τα περισσοτερα... Το μωρο κι εμενα δεν το μετρησε τελευταια...στην 36η εβδ, ηταν 2700...καλουλης θα βγει πιστευω...

Για παραταση irene δεν μου εχει πει, καταλαβα οτι θα παω την πητ για προκληση.Θα δω τι θα μου πει και την τριτη που εχω ραντεβου...

fairy, ritaki περιμενετε να παμε μαζι στο μαιευτηριο!!!!ριτακι εσυ που γεννας?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

fairy, ritaki περιμενετε να παμε μαζι στο μαιευτηριο!!!!ριτακι εσυ που γεννας?

α φιλεναδα εγω περιμενα οσο μπορουσα..............20 η 21 ΓΕΝΝΑΩ οποια θελει ακολουθει

στην μαιευτικη του τζανειου θα γεννησω

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...