Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νομίζω ότι μου κάνεις πλάκα!!Πως τα καταφέρνεις;Δεν τρως τίποτε;;;

οχι αληθεια λεω...δε ξερω πως το καταφερα...στην αρχη της εγκυμοσυνης δεν ετρωγα πολυ λογω του οτι ανακατευομουν...αλλα κανονικα τρωω...απλα δεν εβαλα δε ξερω γιατι..κ η μαμα μου ηταν το ιδιο, δε ξερω αν παει κληρονομικο αυτο..αν κ το αποκλειω.

οσο για γεννα Ελλαδα ή εξωτερικο...εγω δε θα ηθελα να γεννησω ΕΛλαδα τελικα...νιωθω πολυ σφαλης εδω κ μου κανει εντυπωση που το δημοσιο προφερει τοσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

(βλέπεις στα 34 μου έχοντας ήδη μια κόρη 15 και μια 12 και όντας στο Μόναχο στο προτελευταίο έτος απόσπασης μας ως εκπαιδευτικοί μας έρχεται -ξαφνικά και απρόσμενα-το τρίτο μπουμπουκάκι-θαύμα..)

πωπω τι τυχερη...μπραβο βρε κοπελα...ξεκινησες νωρις εσυ...μπραβο...χιλια μπραβο...εγω ειμαι 30 κ τωρα κανω το πρωτο μου...ας οψεται η καριερα:rolleyes:

(βλέπεις στα 34 μου έχοντας ήδη μια κόρη 15 και μια 12 και όντας στο Μόναχο στο προτελευταίο έτος απόσπασης μας ως εκπαιδευτικοί μας έρχεται -ξαφνικά και απρόσμενα-το τρίτο μπουμπουκάκι-θαύμα..)

πωπω τι τυχερη...μπραβο βρε κοπελα...ξεκινησες νωρις εσυ...μπραβο...χιλια μπραβο...εγω ειμαι 30 κ τωρα κανω το πρωτο μου...ας οψεται η καριερα:rolleyes:

3xmama...τα πραγματακια που πηρατε παρα πολυ ωραια και το κρεβατακι ακομα καλυτερο...απιστευτες οι τιμες απο εκει που το πηρες...λες να στελνει ελλαδα??πρεπει να ξεσκονισω τα γερμανικα μου...παντως τελεια η επιλογη σου...και μπραβο που εχεις καταφερει και εισαι μανουλιτσα απο τοσο μικρη....τωρα θα εχετε το στερνοπουλι σας και θα το προσεχετε τοσα ατομα...εγω τωρα εγινα 34 και αν κ μολις 6 μηνες παντρεμενοι ειπαμε να κανουμε παιδακι πριν ειναι πολυ αργα...οποτε ελπιζω να σας μοιασω και να τα καταφερω...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

σημερα κλεινω την 31 βδομαδα....στανταρ μεχρι προχθες θαχα περιμετρο απο ο,τι ειπε και ο αντρας μου 100εκ...βασικα εισαι τουμπανο αυτες τις μερες μουπε...αν και εγω νομιζω οτι απλως το μπουμπουκακι μου μεγαλωνει σιγα σιγα ...παντως ουτως ή αλλως ταχα τα κιλακια μου...βεβαια κοιλια δεν ειχα...αλλα οσο ναναι.................

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...