Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ritaki σημερα εισαι εσύ με καλη διάθεση μου φαινεται, κι εγω έχω νεύρα:evil::evil::evil: Καιρός ήταν να με πιασει κι εμενα λίγο...Μου τη δινει που όταν ειμαι όρθια ποναω:evil::evil::evil: Με πιεζει η κυστη μου πολυ και ποναωω...και δεν μπορω να κανω μια δουλεια με την ανεση μου....Ζοριστηκα λιγο όμως και κατι εκανα....με επιασε η μεση ομως...και καθησα να ηρεμησω...εντωμεταξυ εριξα ενα ποτηρι με νερο στο λαπτοπ (ευτυχως βλεπω δουλευει τωρα..), εκοψα το δαχτυλο μου με το μαχαιρι (λιγο),μου πεφτουν συνεχως πραγματα κατω κι ολο βριζω μονη μου....Αντε να γεννησω κι εγω γιατι αρχιζω και χανω την υπομονη μου..... Ουφ...Τα πα και ξαλαφρωσα λιγο....

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ritaki σημερα εισαι εσύ με καλη διάθεση μου φαινεται, κι εγω έχω νεύρα:evil::evil::evil: Καιρός ήταν να με πιασει κι εμενα λίγο...Μου τη δινει που όταν ειμαι όρθια ποναω:evil::evil::evil: Με πιεζει η κυστη μου πολυ και ποναωω...και δεν μπορω να κανω μια δουλεια με την ανεση μου....Ζοριστηκα λιγο όμως και κατι εκανα....με επιασε η μεση ομως...και καθησα να ηρεμησω...εντωμεταξυ εριξα ενα ποτηρι με νερο στο λαπτοπ (ευτυχως βλεπω δουλευει τωρα..), εκοψα το δαχτυλο μου με το μαχαιρι (λιγο),μου πεφτουν συνεχως πραγματα κατω κι ολο βριζω μονη μου....Αντε να γεννησω κι εγω γιατι αρχιζω και χανω την υπομονη μου..... Ουφ...Τα πα και ξαλαφρωσα λιγο....

ειμαι στη δυσαρεστη θεση να σε καλοσορισω στο club των σπασμενων νευρων:mrgreen:

τις ημερες παντως που ξυπνας καπως προτεινω να μην κανεις τιποτα.... να αραζεις σε εναν καναπε κ να ασχολησε μονο με τον εαυτο σου.εγω αυτο κανω πλεον.εννοια σου κανεις δενθα σε παρεξηγησει που δεν πηγες το ποτηρι απο δω εκει:roll:

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας κοριτσακια!

Σήμερα επανήλθαν οι ημικρανίες μου μετά από διάστημα 9 μηνών και ένας τύπος ημικρανίας που είχε να με πιάσει 4 χρόνια! ελπίζω να μην τραβήξω αυτά που τράβαγα τοσα χρόνια.

B-fly εμεις έχουμε να κάνουμε υπέρηχο νεφρών και κύστεως γιατι έχουμε βαλανικό υποσπαδία. δλδ η οθρήθρα είναι πιο κάτω από οτι έπρεπε. εσεις τι υπερήχους θα κάνετε?

mpoumpoy και fairy Δεν απαγορεύεται τπτ στο θηλασμό, μονο σοκολάτα μας είπαν να αποφευγουμε και φασολάδα και φακιές (λόγω αερίων) όμως νοιώθω πως πρέπει να προσέχω ακόμα περισσοτερο τώρα. επειτα νομίζω πως ο δικός μου έχει θέμα με τις φράουλες, και ότι τρόω προσέχω μετά να δω αν έχει καμια περίεργη αντίδραση.

irene εμένα τις πρώτες 5-6 μέρες τα πόδια μου είχαν πριστεί πάρα πολύ αλλά τωρα επανέρχονται. οπότε σε κανενα μηνα νομίζω θα μπορείς να βάλεις τα παλιά σου παπούτσια.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο εμενα....γυρισα απο γιατρο κ δεν ειδε καμια ιδιαιτερη αλλαγη...ακομα 1 εκατοστο διαστολη κ ο τραχηλος σχεδον εχει εξαλειφθει αλλα οχι τελειως...οι κραμπες μου στη μεση δυναμωσαν αλλα δε ξερω τι θα γινει τελικα.....αν λοιπον μεχρι τη τεταρτη δεν εχω γεννησει θα μπω για προκληση :)

ευτυχως σα να καλυτερευει κ το προσωπο μου:)

γεια σας κ απο εμενα....γυρισα απο γιατρο κ δεν ειδε καμια ιδιαιτερη αλλαγη...ακομα 1 εκατοστο διαστολη κ ο τραχηλος σχεδον εχει εξαλειφθει αλλα οχι τελειως...οι κραμπες μου στη μεση δυναμωσαν αλλα δε ξερω τι θα γινει τελικα.....αν λοιπον μεχρι τη τεταρτη δεν εχω γεννησει θα μπω για προκληση :)

ευτυχως σα να καλυτερευει κ το προσωπο μου:)

σε σκεφτομουν απτο πρωι φιλεναδα .... ολα καλα κ για τον μπεμπη σου κ για σενα !!!! τι καλα!!!! την αλλη παρασκευη θα κραταμε κ οι δυο μας τα αγορακια μας επιτελους αγκαλια!!!!!!!!!!!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ

fairy μου?εσενα ο μικρουλης εχει εμπεδωθει ?

88M1p3.pngycQap3.png

ναι ναι κανονικα...ειναι τερμα κατω κ η μαια μπορει κ πιανει το κεφαλακι του

μπραβο κοριτσακι μου !!!! λιγη υπομονουλα πια.... κ χαμογελο γιατι ερχεται η μεγαλυτερη μερα της ζωης σου :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας κοριτσακια

Κοιμηθηκα ενα 3ωρο και ειμαι καλυτερα τωρα...Εβλεπα στον υπνο μου οτι γεννησα σημερα και εκανα ενα μωρο πολυ μεγαλο που ηταν πολυ ζωηρο και δεν στεκοταν στην αγκαλια μου με τιποτα!!!

Fairy κοντα θα γεννησουμε και με εσενα οπως παει!εμενα δεν νομιζω να μου δωσει παραταση, αν δεν εχω γεννησει μεχρι την αλλη Παρασκευη, θα μπω κι εγω με προκληση...

Νατασα ελπιζω να μην ειναι πολυ ισχυρες οι ημικρανιες, να σου περασουν γρηγορα..Κι ευχομαι να μην ειναι σοβαρο αυτο με το μωρο, να ειναι κατι περαστικο...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου,

Τι κανετε???

Οι εξετασεις μου ειναι ετσι και ετσι..Λευκωμα δεν εχω ευτυχως αλλα πολύ αυξημενες τρανσαμινασες, η πιεση επεσε λιγακι...

Ο ντοκτορ ειναι πιο καθυσηχαστικος πια, αλλα ειμαστε σε παρακολουθηση.

Καναμε και εξεταση κολπικη, δεν με πονεσε καθολου - αλλα δυστυχως ειναι πολύ ψηλα ακομη το μπεμπε παρα το περπατημα!!!

Για να δουμεεεε!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Καλησπέρα κοριτσάκια. Εμένα η μικρή μου έχει γίνει 3550, αλλά ελπίζω η απόκλιση να είναι μεγάλη γιατί έτσι όπως πάει και πάρω όλο τον μήνα μου να δω πως θα την βγάλω. Κατά τα άλλα ο τράχηλος σκληρός και στη θέση του, παρόλο το σεξ και φυσικά διαστολή μηδεν. Βλέπω να πηγαίνω και εγω μέχρι το τέλος του μήνα.

Fairy δεν βλέπω και καμιά ιδιαίτερη αλλαγή και σε σένα.

Ριτάκι σήμερα σε ακούω πιο χαρούμενη, κάθε μέρα και καλύτερα.

Sue δεν θα σου δώσει καμία παράταση; Εμένα είπε οτι μπορεί να πάω και 1-2 Ιουνίου με την παράταση, μπορεί να μην την αρέσει ο Μάιος.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου,

Τι κανετε???

Οι εξετασεις μου ειναι ετσι και ετσι..Λευκωμα δεν εχω ευτυχως αλλα πολύ αυξημενες τρανσαμινασες, η πιεση επεσε λιγακι...

Ο ντοκτορ ειναι πιο καθυσηχαστικος πια, αλλα ειμαστε σε παρακολουθηση.

Καναμε και εξεταση κολπικη, δεν με πονεσε καθολου - αλλα δυστυχως ειναι πολύ ψηλα ακομη το μπεμπε παρα το περπατημα!!!

Για να δουμεεεε!

γεια σου mpoumpou. Τϊ είναι αυτές; Δεν έχει εμπεδωθεί ακομη το μπεμπε ε;

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...