Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαίρη δεν μπορώ να το ακούσω. δεν ξέρω τι φταίει. Θα προσπαθήσω και αύριο. Προς το παρών σας καληνυχτώ γιατί τα μάτια μου κλείνουν. Φιλιά. Τα λέμε το πρωί

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά! Τα λέμε!

Fairy μου, καλό μου κορίτσι πώς είσαι; Λίγο καλύτερα; Λαχταρίσαμε...

2522daf9de.png

swGop2.png

Μαίρη δεν μπορώ να το ακούσω. δεν ξέρω τι φταίει. Θα προσπαθήσω και αύριο. Προς το παρών σας καληνυχτώ γιατί τα μάτια μου κλείνουν. Φιλιά. Τα λέμε το πρωί

Τώρα δεν μπορώ ούτε εγώ... Κρίμα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Oύτε μενα παιζει το βιντεακι!Κλαψ!!

Μαιρουλα ουτε μενα μου αρεσουν, ουτε με βολευουν αλλα πραγματικα ειναι σωτηρια για τα χερια... και σε σχεση με αυτα τα αθλια για τις δουλειες τα τεραστια ειναι καλυτερα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Oύτε μενα παιζει το βιντεακι!Κλαψ!!

Μαιρουλα ουτε μενα μου αρεσουν, ουτε με βολευουν αλλα πραγματικα ειναι σωτηρια για τα χερια... και σε σχεση με αυτα τα αθλια για τις δουλειες τα τεραστια ειναι καλυτερα!

Έχεις δίκιο. Εδώ που έφτασα δεν έχω άλλη επιλογή.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

μπορεις να βαζεις και λίγη κρεμουλα την ωρα που τα φορας να ενυδατωνονται - δοκιμασε νιουτροτζινα!

Αυτή βάζω, αλλά δεν βλέπω διαφορά. Άσε... Νομίζω ότι πάω κατευθείαν για έκζεμα.

Τέλος πάντων, επειδή το φρουτάκι μου όπου να΄ναι θα ξυπνήσει, πάω να ετοιμάζω το γαλατάκι του.

Καλό ξημέρωμα να έχουμε.

Μπουμπούκα, καλά αποτελέσματα αύριο. Και να μην ανησυχείς, ναι; Όλα καλά είναι. ;)

2522daf9de.png

swGop2.png

Καλημέρα κορίτσια. Τί κάνετε; Δεν έχει ξυπμήσει ακόμη καμία; Εγω είμαι όρθια από τις 8 και βαριέμαι. Λέω να κάνω ένα μπάνιο και να πάω καμιά βολτίτσα. Ψάχνω να βρω κανένα ρούχο της προκοπής γιατί αύριο βαφτίζεται ο ανηψιός μου, αλλά τίποτα. Από τα μαγαζιά εγκυμοσύνης δεν μου αρέσει τίποτα και από τα μαγαζιά για να είναι εντάξει στην κοιλιά μου τα ρούχα είναι τεράστια στους ώμους. Άσε που και από παπούτσια έχω μόνο 2 ζευγάρια μπαλαρίνες που τα αγόρασα φέτος 1 νούμερο μεγαλύτερα λόγω πρηξίματος. Έχει βάλει καμία πλατφόρμες; Λέω να βγάλω τα καλοκαιρινά μου να δω, αλλά όλα είναι λίγο ψηλά.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Μόλις δοκίμασα μερικά καλοκαιρινά παπούτσια. Δεν μπαίνει τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!! Μετά τη γέννα επανέρχονται τα πόδια στα φυσιολογικά τους; Δεν θα το αντέξω να μην με κάνουν τα παπούτσια μου!!!!!! Έχω τρέλα και ιδίως με τα καλοκαιρινά.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

Μάλλον μόνη μου μιλάω πρωϊνιάτικα. Σας αφήνω προς το παρόν. Πάω βόλτα να ηρεμήσω από το σοκ. Το απόγευμα έχω γιατρό, οπότε θα προσπαθήσω να μπω το βράδυ για να σας πω τα νέα μου. Φιλιά

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

καλημερα κοριτσια!

b-fly τελεια νεα με το ζουζουνι σου...ειδες? ολα καλα!!! :D

mpoumpou καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις...

Νατασακι και Thena τι γαιδουρα που ειμαι!!!!

δεν σας ευχηθηκα....ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ τα ζουζουνια σας!!!!!!!!!

Νεκταρια η φωτογραφια ειναι τελεια...συγκινηθηκα!

κι εμενα εχουν πρηστει τα ποδια μου κοριτσια...μονο αθλητικα μπορω να φορεσω και εχω σκασει....αντε,λιγο εμεινε...:tongue:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

:D:D:D:D:D:D:D Καλημερα κοριτσια!!!!

Σας την εκανα χθες βραδυ, ειχα παει σε γιορτη(στρωσιμο κρεβατιου).Ειπα να ριξω κανα χορο μπας και βγει ο μικρος πιο γρηγορα :tongue: αλλα δεν το εκανα.Μπορει να το εφαρμοσω μεθαυριο στο γαμο...

Bfly πολυ ευχαριστα τα νεα απο τη μπεμπα!!!! Μονο χαμόγελα στο προσωπακι σου θελουμε, ενταξει?

νεκταρια πολυ συγκινητικη η φωτο...απιστευτο συναισθημα,ετσι?

ριτα ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα! αν πας για 20-21 τελικα θα ειμαστε μαζι μαλλον...

fairy πως ειναι το προσωπο σου? αναμενουμε νεα απο το γιατρο!

mary, πολυ γλυκουλι το νανουρισμα, δεν ηξερα οτι λεει τοσα η celinedion...

irene εγω αγορασα σαγιοναρες μεγαλυτερο νουμερο για αυτες τις μερες...Με τις μπαλαρινες ιδρωνω... Παντως σχεδον ολες οι κοπελες που ξερω μετα τη γεννα, ξεπρηστηκαν αμεσως!!, αρα κι εμεις!!

μπουμπου περιμενουμε νεα απο τις εξετασεις!

φιλια προς το παρον!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα κοριτσακια μου ομορφα !!!!

καλημερα στις μανουλες κ στα θαυματα τους!!!!!!!!!

καλημερα κ στις κοιλουμπιτσες......

νομιζω σημερα η fairy πηγαινει γιατρο ???? κ ποια αλλη ??? ....

ελα να ερχονται τα καλα νεα παρακαλω.....:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...