Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οταν δε σε αφήνουν να μείνει η δουλειά στη δουλειά είναι αδύνατον 😂 οπότε πάει και το βράδυ και τα σκ… ΑΛΛΑ όντως σε κάνει να ξεχνιέσαι. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Λίγο ότι σε απορροφά κάτι άλλο, λίγο θα πεις κ μια βλακεία με τους συνάδελφους περνάει η μέρα. Ας πούμε στην ετ που έμεινα σπίτι 6 ημέρες νομίζω ήμουν χειρότερα που σκεφτόμουν μόνο αυτό.

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Just now, linaa είπε:

Ναι δεν κάνει καθόλου . Σκέψου λένε ούτε το laptop δεν πρέπει να κρατάς στα πόδια σου 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλησπέρα και απο μενα, ο καλος μου πηγε βολτα με ενα φιλο που ηρθε απο επαρχια και εγω εδω ειπα να αραξω!

Τι κανετε κουκλιτσες μου??

καλως την! εγω εχω αραξει στην βεραντα με την κοιλια εξω...χεχεεχχε κ βασανιζομαι για το αν θα ανοιξω να φαω πατατακια:roll:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια εχω ευχαριστα νεα να σας πω!!!πηγα την πριγκιπισσα μου σημερα στο γιατρο και μας ειπε οτι ειναι αστερι!!!!!!!!την εξετασε λεπτομερως και μας ειπε πως ειναι μια χαρα!!!!δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ανακουφιστηκα!!!!!!!!!!!!!!ηθελα να μου το πει και ο δικος της γιατρος οτι ειναι καθ'ολα ενταξει.....

σας ευχαριστω που με καθησυχασατα με τα ωραια σας λογια....νιωθω καλυτερα.....

απο δω κ περα μονο τετοια νεα να ακους!!!!!!!!!!!!!! μονο ευχαριστα:D:D

88M1p3.pngycQap3.png

καλως την! εγω εχω αραξει στην βεραντα με την κοιλια εξω...χεχεεχχε κ βασανιζομαι για το αν θα ανοιξω να φαω πατατακια:roll:

Εγω τα λιγουρευομαι, αλλα ειναι τιγκα στο αλατι κατι που σημερα αποφευγω τελειως απο δικη μου πρωτοβουλία...

Να δω τι θα γινει αυριο με την πίεση και τις εξετασεις!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Β-fly αυτ΄΄ο είναι πολύ ευχάριστο. Είδες οτι φοβόσουν άδικα. Τώρα θα χαρείς πιο ήρεμη την μικρή σου.

Εγω σήμερα έκανα την παρασπονδία μου και έφαγα παγωτό μηχανής. Τα πατατάκια και τα γαριδάκια δεν μου αρέσουν καθόλου

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

natasa μου καλησπερα!!!καταλαβα καλα? στο κρατησαν στη θερμοκοιτιδα? ποσο καιρο και για ποιο λογο??

οχι δεν τον κράτησαν σε θερμοκιτίδα. στο αρεταιειο έχουν την τακτική να βάζουν τα μωρα να ζεσταθούν κάτω απο μια λάμπα, όχι θερμοκιτίδα, ανεξάρτητα από την κατάστασή τους. απλά δεν μου τον έδωσαν γιατι ήταν βράδυ και τα κρατάνε αυτοί. δεν ξέρω γιατί.

όσο για το γιατρό είναι πραγματικά ευχάριστο να ακούς ότι το μωρό σου είναι καλά. ελπίζω να μου πουν και εμενα μετα τον υπερηχο οτι δεν θα χρειαστει χειρουργίο και πως κατα τα άλλα είναι καλά.

uDLqp1.png

κορίτσια κάντε όσες παρασπονδίες μπορείτε τώρα που είστε έγγυες!

γιατι αν θηλάσετε δεν θα μπορείτε να τρώτε τέτοια! είναι ακόμα χειρότερα. γιατι ξέρεις οτι αν φας κατι μπορει να πειράξει το μωρό και αν κατι δεν ειναι θρεπτικό το σκέφτεσαι αν πρεπει να το δώσεις στο μωρό. τώρα πια το βλέπεις και είναι πολύ δύσκολο να το αγνοήσεις!

uDLqp1.png

τόσες απαγορεύσεις Νατασα??

Η μαια ελαχιστα πραγματα μου είπε οτι δεν ενδυκνυται να τρωμε

κ μενα το ιδιο μου ειπε.. με το σκορδο κ το κρεμμυδι κυριως θελει προσοχη, ολα τα αλλα ειναι οκ...

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Πώς είστε;

Τέλεια τα νέα σου B-FLY! Χαίρομαι πολύ!

Εγώ είμαι λιώμα... Τα χέρια μου έχουν ανοίξει εντελώς. Κάθε κίνηση και στάζουν αίμα. Αυτά παθαίνει όποιος είναι στην καλοπέραση οκτώ μήνες. Ο μικρός κοιμάται. Το ίδιο και ο άντρας μου - με το τηλεκοντρόλ στο χέρι και τα γυαλιά στο κεφάλι... Είμαστε όλοι... μια χαρά!

Κορίτσια, να αφιερώσω ένα τραγουδάκι στα μωράκια μας;

2522daf9de.png

swGop2.png

οχι δεν τον κράτησαν σε θερμοκιτίδα. στο αρεταιειο έχουν την τακτική να βάζουν τα μωρα να ζεσταθούν κάτω απο μια λάμπα, όχι θερμοκιτίδα, ανεξάρτητα από την κατάστασή τους. απλά δεν μου τον έδωσαν γιατι ήταν βράδυ και τα κρατάνε αυτοί. δεν ξέρω γιατί.

όσο για το γιατρό είναι πραγματικά ευχάριστο να ακούς ότι το μωρό σου είναι καλά. ελπίζω να μου πουν και εμενα μετα τον υπερηχο οτι δεν θα χρειαστει χειρουργίο και πως κατα τα άλλα είναι καλά.

τι υπερηχο θα κανει? κι εμενα μου εδωσαν κατι υπερηχους!!!!

bzUyp3.png

OoE2p3.png

Καλως τες!!!

Μαιρουλα γαντακια μιας χρησης και θα εισαι οκ, ξερεις αυτα τα χειρουργικα που εχουν και ταλκ μεσα!!

Τι τραγουδακι?

Φαιρυ πως εισαι κοριτσαρα?

Δεν με βολεύουν καθόλου... Είχα ένα κουτί από το φαρμακείο με 100 ζευγάρια. Μου μύριζαν κάπως... Χθες μου έφερε ο άντρας μου άλλης μάρκας - πάλι από το φαρμακείο. Ακόμα χειρότερα! Αύριο μου μυρίζουν, μου ξεμυρίζουν, θα τα βάλω μπας και σώσω λίγο την κατάσταση.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...