Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οταν δε σε αφήνουν να μείνει η δουλειά στη δουλειά είναι αδύνατον 😂 οπότε πάει και το βράδυ και τα σκ… ΑΛΛΑ όντως σε κάνει να ξεχνιέσαι. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Λίγο ότι σε απορροφά κάτι άλλο, λίγο θα πεις κ μια βλακεία με τους συνάδελφους περνάει η μέρα. Ας πούμε στην ετ που έμεινα σπίτι 6 ημέρες νομίζω ήμουν χειρότερα που σκεφτόμουν μόνο αυτό.

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Just now, linaa είπε:

Ναι δεν κάνει καθόλου . Σκέψου λένε ούτε το laptop δεν πρέπει να κρατάς στα πόδια σου 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μολις περασαμε ολες τις υπολοιπες φωτο στο laptop και εβαλα τα κλαμματα γιατι μου την κρατουσε εκπληξη ο αντρας μου αυτη τη φωτο....

μολις εχει γεννηθει το μπεμπουλινι μας,αμεσως μετα τον τοκετο...ειναι , δεν θαναι 1μιση λεπτο στη ζωη....ειμαι κατασυγκινημενη!!!!ελπιζω ολες σας να χαρειτε οσο κ εγωωωωωωωωωωωωωω[ATTACH]535[/ATTACH]

τι ζουζουνάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να το χαίρεσαι!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η σειρα της fairy ειναι τωρα:rolleyes: εγω 20 η 21

εσυ κουκλιτσα πως τα πας?

καλα είμαι αν και νοιώθω περίεργα χωρις να ξέρω γιατί! νομίζω εχει απορρυθμιστει ο θυρεοειδής μου! έχω συνεχώς και μια αγωνία μη μου ματιάξουν το παιδί! αν και δεν τα πιστευω πολυ. δεν ξέρω τι έχω πάθει τις τελευταιες 2 μερες.

uDLqp1.png

ειμαι καπως ειναι η αληθεια αλλα θα μου περασει ....ξερεις χαζοσκεψεις

ελα δε θελω τετοιες σκεψεις !!! ολα θα πανε καλα...εεεχεις μερες ακομα βρε συ...το μικρο σου ξερει ποτε να βγει :D

Καλησπέρα κορίτσια. Πως είστε σήμερα;

Fairy σου εύχομαι να έχει μεγαλώσει η διαστολή και να γλυτώσεις την πρόκληση.

Ριτάκι να σε ρωτήσω ο γιατρός σου δεν είχε δει τον κόλπο σου ξανά;δεν μπορούσε να είχε προετοιμάσει ώστε να μην σου ερχόταν τόσο ξαφνικό;

Mpoumpou αμα ηρεμήσεις θα πέσει και η πίεση, μην φορτίζεσαι γιατί τώρα λόγω εγκυμοσύνης ανεβαίνει πιο εύκολα. Στο λέω γιατί και εγώ για μια βδομάδα είχα περίπου 13 με 8.5 για χαζούς λόγους και αγχώθηκα περισσότερο. Ευχομαι οι εξετάσεις να είναι καθαρές.

Νεκταρία η φωτογραφία είναι απίστευτη. Μακάρι να μπορέσω να βγάλω και εγώ μια

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Ριτάκι να σε ρωτήσω ο γιατρός σου δεν είχε δει τον κόλπο σου ξανά;δεν μπορούσε να είχε προετοιμάσει ώστε να μην σου ερχόταν τόσο ξαφνικό;

oti εχω στενο κολπο το ηξερε.... σε συνδιασμο με ολα τα αλλα κανουν απιθανο τον φ.τ. απλα αυτο .....

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

μολις περασαμε ολες τις υπολοιπες φωτο στο laptop και εβαλα τα κλαμματα γιατι μου την κρατουσε εκπληξη ο αντρας μου αυτη τη φωτο....

μολις εχει γεννηθει το μπεμπουλινι μας,αμεσως μετα τον τοκετο...ειναι , δεν θαναι 1μιση λεπτο στη ζωη....ειμαι κατασυγκινημενη!!!!ελπιζω ολες σας να χαρειτε οσο κ εγωωωωωωωωωωωωωω[ATTACH]535[/ATTACH]

δεν υπαρχουν λογια !!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Απλά το είπα γιατί μπορούσε να μην σε αφήσει τόσο να περιμένεις και να κουραστείς.

πολλα θα μπορουσε..... του το ειπα εννοια σου..... απλα ειπε οτι κανει καλο στο μωρο κ να μην ανησυχω για μια βδομαδα..... ας πανε ολα καλα κ αυτο ειναι το τελευταιο.προσπαθω να μην τα σκεφτομαι κ χασω εντελως την εκτιμηση κ τον σεβασμο που του ειχα. τον εμπιστευομαι κ θα προσπαθησω να το κανω μεχρι να δω το μωρακι μου

88M1p3.pngycQap3.png

Απλά το είπα γιατί μπορούσε να μην σε αφήσει τόσο να περιμένεις και να κουραστείς.

κ που να φανταστει οτι 40βδομαδα θα ειχα μηδεν διαστολη?

ψαχνω να τον δικαιολογησω κιαυτον ,οπως ξαναειπα κ πριν για να μην χαθει η εμπιστοσυνη μου απεναντι του

88M1p3.pngycQap3.png

Σίγουρα σαν γιατρός ξέρει καλύτερα, απλά υποθέσεις κάνουμε. Το σταματάμε εδώ για να μην σε κάνω να σκέφτεσαι περισσότερα και να στεναχωριέσαι. Στο κάτω κάτω ότι κι αν έγινε σε μια βδομάδα περίπου θα έχεις τον μπόμπιρά σου. Εγώ αύριο θα πάω στον γιατρό. Να δω τι θα μου πει και εμένα

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

να σας ρωτησω κάτι? έχει κάνει ποτε εμετό κανενα από τα μωράκια?

εμενα εχθέσ το βράδυ εκανε εμετό και έβγαλε όλο το γάλα που είχε πιει.:(

δεν ξέρω γιατί:confused: σκεφτομαι τα εξεις πιθανα αίτια:

-τον πίεσα να φάει παραπανω από οτι ήθελε

-είχα φάει φράουλες και μήπως του προκάλεσαν δυσανεξία

-στην προσπάθεια να ρευτει τον κούνησα παραανω ή απότομα

-είχει λόξιγγα και το έδωσα να θηλάσει για να του περάσει

μετα από αυτό όταν τον έβαλα στο λίκνο να κοιμηθεί (στο πλάι από τοτε που ήρθε ο παιδιατρος αν και στο μάθημα θηλασμου μας είχαν πεί και ανασκελα) και έβαλα και 2 βιβλία στο πάτωμα από την πλευρά που είναι το κεφάλι για να ανσηκωθεί λίγο. Αυτο μας το είπε ο παιδίατρος να το κάνουμε αλλά δεν τον είχαμε ακούσει. Μου είχε φανεί υπερβολικό όμως τώρα το κάνω γιατι φοβήθηκα λίγο.

natasa μου καλησπερα!!!καταλαβα καλα? στο κρατησαν στη θερμοκοιτιδα? ποσο καιρο και για ποιο λογο??

bzUyp3.png

OoE2p3.png

Ηδη με έχει εξετάσει και την προηγούμενη εβδομάδα και δεν είχα καθόλου διαστολή. Άσε η ζέστη δεν αντέχεται. Πιο πρησμένα άκρα και δυσφορία, καλά που φτάνουμε στο τέλος. Φαντάζεσαι να είμασταν στον 9ο τον Αύγουστο;

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

κοριτσια εχω ευχαριστα νεα να σας πω!!!πηγα την πριγκιπισσα μου σημερα στο γιατρο και μας ειπε οτι ειναι αστερι!!!!!!!!την εξετασε λεπτομερως και μας ειπε πως ειναι μια χαρα!!!!δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ανακουφιστηκα!!!!!!!!!!!!!!ηθελα να μου το πει και ο δικος της γιατρος οτι ειναι καθ'ολα ενταξει.....

σας ευχαριστω που με καθησυχασατα με τα ωραια σας λογια....νιωθω καλυτερα.....

bzUyp3.png

OoE2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...