Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο μικρούλης μου κάνει κάθε φορά εμετό. Είτε ρευτεί, είτε όχι. Είτε στα χέρια μου, είτε στην καλαθούνα. Και από λόξυγκα... άλλο τίποτα! Και σήμερα που μίλησα με τον παιδιάτρο με καθησύχασε. Μου είπε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό στα νεογνά.

Πάντως, Νατάσα, κάτι που μου είπε η μαία για την περίπτωση που θα θήλαζα είναι ότι τα πορτοκάλια, οι φράουλες και κάτι ακόμα που μου διαφεύγει τώρα είναι τροφές που καλό θα ήταν να αποφεύγουμε καθώς κάποιοι ισχυρίζονται ότι ευθύνονται για αλλεργίες. Κάνε μια ερώτηση κι εσύ. Δεν χάνεις τίποτα.

Νατάσα, σου έστειλα pm. Το πήρες;

το πείρα κια σου απάντησα! με καθησύχασες που μου είπες ότι κάνει συνέχεια. να μη φοβάμαι. τα πορτοκάλια τα τρώω συνέχεια οπότε δεν ευθύνεται αυτό. αλλά τις φράουλες τις είχα φαει και την προηγούμενη και ήταν λίγο ανύσηχος. οπότε κομμένες.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το πείρα κια σου απάντησα! με καθησύχασες που μου είπες ότι κάνει συνέχεια. να μη φοβάμαι. τα πορτοκάλια τα τρώω συνέχεια οπότε δεν ευθύνεται αυτό. αλλά τις φράουλες τις είχα φαει και την προηγούμενη και ήταν λίγο ανύσηχος. οπότε κομμένες.

Ρώτα καλού κακού και τα γιατρό σου. Μπορεί να μην ασπάζεται αυτές τις θεωρίες και να θεωρεί ότι δεν χρειάζεται να στερηθείς τις φράουλες.

2522daf9de.png

swGop2.png

Γεια σας μανουλιτσες!!!!Τι ωραια που τα λετε για τα μωρακια σας....Θελω κι εγωωωω.....Αλλο να το νιωθεις μεσα σου να κινειται και αλλο να το βλεπεις, να το αγγιζεις, να το μυριζεις....αααααχχχχχ....θα βγει κι ο δικος μου, δεν θα βγει...θα τον κανονισω....

fairy μου, αλλο και τουτο που επαθες! τελευταιες μερες της εγκυμοσυνης... ευτυχως ολα καλα, θα κανεις τη θεραπεια και θα σου περασει γρηγορα, και θα δινεις ανετα ρουφηχτα φιλια στα μπουτακια του γιου σου!!!!!

mpoumpou μου, πολυ πιθανον η πιεση να ηταν απο τη ζεστη η το τσιτωμα λογω δουλειας.Ειχες τσιτωσει και με το λαπτοπ...Ολα καλα θα ναι αυριο στις εξετασεις!

naya, τι σου ειπε ο γιατρος, αργεις ακομη? ειναι ψηλα η μικρη?αφου σας καθησυχασε μην αγχωνεσαι για το βαρος, καμια φορα και οι μετρησεις δεν ειναι ακριβεις...

φιλια σε ολες!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Γεια σου sue! Πώς είσαι;

Κορίτσια, εγώ σας αφήνω. Πάω για ύπνο όσο προλαβαίνω. Τα λέμε. Φιλιά σε όλες!

καλα ειμαι, το πρωι ειχα 1-2 φορες συσπασουλες, κατα τα αλλα ησυχα...

παω και εγω να ξαπλωσω λιγο γιατι σηκωθηκα νωρις σημερα...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

naya, τι σου ειπε ο γιατρος, αργεις ακομη? ειναι ψηλα η μικρη?αφου σας καθησυχασε μην αγχωνεσαι για το βαρος, καμια φορα και οι μετρησεις δεν ειναι ακριβεις...

καλησπέρα sue! ο γιατρός είπε χαλαρά ακόμα...

η μικρή είναι στην είσοδο της λεκάνης αλλά έχει καλή θέση οπότε λέει ένα "τσουπ" θέλει (άντε να δούμε πότε θα το κάνει :P)

για το βάρος πιο πολύ ανησύχησα γιατί είδα το γιατρό σκεφτικό, αλλά αυτό είπε κι αυτός ότι όσο πάμε προς το τέλος τόσο μεγαλύτερες είναι οι αποκλίσεις από τις μετρήσεις του υπέρηχου. θα δούμε και την άλλη βδομάδα...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

κοριτσακια γεια κι απο μενα!

fairy περαστικουλια...τι ηταν αυτο που επαθες βρε κοριτσακι ετσι ξαφνικα?

ευτυχως τωρα ολα καλα. περαστικα και με το καλο να υποδεχθεις τον μικρο σου...

b-fly πολυ λυπαμαι καλη μου γι αυτο που συνεβει...εχεις δικιο που στενοχωριεσαι αλλα ξερεις κατι...μην χαλας αλλες στιγμες με το μικρο σου...κοιτα να χαμογελας και να σκεφτεσαι θετικα και ολα θα περασουν...

ειναι δυσκολο το ξερω,ειδικα τωρα που ειναι προσφατο αλλα το μπεμπακι σου θελει μια μαμα χαρουμενη ε???

νιωθουν τα παντα,ειναι κριμα να σε νιωθει στενοχωρημενη...;)

mpoumpou αλλο κι αυτο με σενα...επιδημια επεσε βρε κοριτσια?

μου φαινεται σε "κολλησε" το laptop σου....:lol::lol::lol:

λογικα απο το αγχος και την πιεση θα ειναι...

ελπιζω αυριο ολα καλα με τις εξετασεις σου,ενημερωσε μας!

naya νομιζω δεν θα ειναι κατι ανησυχητικο με το βαρος...ολα καλα να πανε

για οσα κοριτσια γεννησαν και διαβαζω τις περιγραφες σας...πραγματικα με κανετε και ανυπομονω να κρατησω κι εγω στην αγκαλια μου το μικρο μας....υπεροχες στιγμες κοριτσια....

τα δικα μου νεα τωρα...

χθες βγηκα και ταλαιπωρηθηκα αρκετα λογω ζεστης...

εχω αρχισει και δυσκολευομαι στην αναπνοη,μαλλον με πιεζει ο μικρος...

και χθες και σημερα εχω τρομερη υπνηλια αλλα δεν εχω καταφερει να κοιμηθω...

ελπιζω αυριο ολα καλυτερα και με το καλο οι νεες αφιξεις!!! :-D :grin: :-D :grin: :-D

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

διαβασα τα νεα σας κοριτσακια μου..... τι να πρωτοπω.....

θα πω αυτο που ηδη υποθηκε......ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ....

τι νοημα εχει αν θηλασουμε η οχι,αν καναμε καισαρικη η οχι κτλ ?????

88M1p3.pngycQap3.png

..

τι νοημα εχει αν θηλασουμε η οχι,αν καναμε καισαρικη η οχι κτλ ?????

νομιζω πως προς το τελος ολες πλεον τα ιδια σκεφτομαστε...κ εγω μετα το χθεσινο ψυχολογικο τρανταγμα που επαθα θελω απλα να σφιξω το μωρο μου κ δε με νοιαζει καν αν θα γεννησω στη μπανιερα πλεον :mrgreen:

νομιζω πως προς το τελος ολες πλεον τα ιδια σκεφτομαστε...κ εγω μετα το χθεσινο ψυχολογικο τρανταγμα που επαθα θελω απλα να σφιξω το μωρο μου κ δε με νοιαζει καν αν θα γεννησω στη μπανιερα πλεον :mrgreen:

τιποτα δεν εμεινε fairy μου....κοντευουμε:tongue::tongue::tongue:να τα σφυξουμε στην αγκαλια μας

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

τιποτα δεν εμεινε fairy μου....κοντευουμε:tongue::tongue::tongue:να τα σφυξουμε στην αγκαλια μας

εγω εχω συσπασεις απο εχθες στη μεση κ ειχα κ λιγο καφε αιμα το πρωι..αυριο εχω ραντεβου με το γιατρο....ευχομαι κ νομιζω κ πιστευω :mrgreen: οτι θα τη γλυτωσω τη προκληση...αντε να δουμε τι θα δει παλι αυριο...προχωρησε η διαστολη??

ριτακι πεσμενο σε βρισκω η ειναι η ιδεα μου?

fairy και rita_ki σας σκεύτομαι συνεχώς όποτε αργείτε να γράψετε νομίζω πως γεννήσατε. σας εύχομαι να έχετε γρήγορα τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας!

η σειρα της fairy ειναι τωρα:rolleyes: εγω 20 η 21

εσυ κουκλιτσα πως τα πας?

88M1p3.pngycQap3.png

μολις περασαμε ολες τις υπολοιπες φωτο στο laptop και εβαλα τα κλαμματα γιατι μου την κρατουσε εκπληξη ο αντρας μου αυτη τη φωτο....

μολις εχει γεννηθει το μπεμπουλινι μας,αμεσως μετα τον τοκετο...ειναι , δεν θαναι 1μιση λεπτο στη ζωη....ειμαι κατασυγκινημενη!!!!ελπιζω ολες σας να χαρειτε οσο κ εγωωωωωωωωωωωωωω

post-26931-14825440242504_thumb.jpg

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...