Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξαναπήγα για μετρηση, ειχα 14αρτηριακη και 8 καρδιας.

Αυριο πρωι θα κανω εξετασεις αιματος και ουρων, να δουμε και λευκωμα και γενικα θα δειξει πως θα παει.

Ισως ειναι τυχαιο, ισως ειναι απο τη ζεστη, ισως και απο το γεγονος οτι δουλευω ακομη καποια θεματακια και με πιανει λιγο η τσιτα μου!

Κι εγώ κάποια στιγμή ανέβασα πίεση. Όσο την ελέγχεις με διατροφή και ηρεμία και ό,τι άλλο σου πει ο γιατρός, δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Καλού κακού σήμερα μην τρως αλάτι. Θα βοηθηθείς πάρα πολύ.

2522daf9de.png

swGop2.png

Γενικά δεν ειμαι το αλατιού, αλλά ολα τα τρόφιμα λίγο ως πολύ εχουν το αλατάκι τους...

Ειμαι και ηρεμο κοριτσακι και ζεν τύπος, αλλά το γεγονός οτι δουλευω καποια προτζεκ εστω και απο το σπιτι με εχει λιγο στην πρίζα...

Οπως και να εχει αναμονή ως τις εξετασεις αύριο και θετικη σκέψη πάντα!!!

Το μπεμπέκι να ειναι καλά και θα δουμε τι εκβαση θα παρει ολο αυτο!!!

Μαιρουλα μου αυτα που εγραφες χθες ηταν πολύ συγκινητικα!!

Να σκεφτεσαι οτι εχεις μια γεματη αγκαλια, καλή μαμα δεν ειναι αυτη που γεννα φυσιολογικα εναντι της καισαρικής, ουτε αυτη που θηλαζει εναντι εκεινης που δεν τα καταφερε...

Καλή μαμα ειναι αυτη που αγαπα το μωρο της, το φροντιζει, το νοιαζεται....ακόμη και αν δεν εχει βγει απο τα σπλάχνα της (υπαρχουν και εκεινες οι περιπτωσεις!)

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ εδώ είμαι. Τον έχω δίπλα μου και ζουζουνίζει. Θέλει παρεούλα κι αυτός.

Του έβαλα τραγουδάκια της Celine Dion για μωράκια. Τέλεια είναι!

Μπουμπούκα, μην αγχώνεσαι περισσότερο από ό,τι θεωρείται παραγωγικό. Μην σκας για τίποτα! Και μην νομίζεις ότι επειδή τώρα η πίεση σου είναι τσιμπημένη, το ίδιο θα ισχύει και λίγες ώρες μετά ή αύριο. Μια χαρά κοπέλα είσαι! Γερή - κατάγερη! :D

Εγώ τις θυσίες μου τις έκανα και θα συνεχίσω να τις κάνω για το μωρό. Ό,τι μπορώ να κάνω, θα κάνω. Δεν υσπόσχομαι θαύματα - μόνο ό,τι μπορώ.

2522daf9de.png

swGop2.png

Τι γλυκά μωρέ που ζουζουνίζουν!!

Κοριτσάκι μου κάθεμια εχει τη δική της ιστορία... άλλωστε δεν θέλουν θαύματα τα πλασματακια μας, αγαπη θελουν μόνο!!

Όντως, ζουζουνίζουν πολύ γλυκά! Να σου πω κάτι; Εγώ τον έχω στα αριστερά μου όταν κοιμάμαι. Περιττό να σου πω ότι είμαι διαρκώς στραμμένη στα αριστερά! :tongue: Το μικρούλη μου, τον βάζω ανάσκελα (αυτές τις οδηγίες είχα) και το κεφαλάκι του το γυρίζει όπου αυτός θέλει. Πώς λες ότι κοιμάται; Διαρκώς με το κεφαλάκι στην πλευρά μου! Σήμερα έβγαλα τα στρωματάκι να δω μήπως και έχει κανά πρόβλημα και το μωρό είναι συνεχώς έτσι, αλλά όλα είναι καλά. Τώρα τι να πω; Ότι με ψάχνει; Ότι θέλει να είναι κοντά μου; Αχ δεν ξέρω... Μάλλον μου τα πήρε τα μυαλά!

Αααααααααααααα και η Celine Dion εγγύηση! Το μωρό κοιμήθηκε αμέσως!

2522daf9de.png

swGop2.png

Γεια σας κορίτσια

fairy μου εύχομαι περαστικά με το ματάκι σου, όχι τπτ άλλο αλλά να βγάλεις και καμια ωραια φωτό. Αν και εγώ δεν έχω καμια καλή φωτο από το μαιευτήριο αφού εκτώς των άλλων από την πίεση το προσψπό μου γέμησα κοκκινα στίγματα τα οποία έφυγαν πριν μερικές μέρες.

B-Fly ποσο σε καταλαβαίνω! νευρίασα πάρα πολύ με τους γιστρούς και το νοσοκομείο που δε μου έδωσαν το μωρό μου αν και ήταν καλά αμέσως. ούτε αγκαλιά ούτε τπτ. λίγα δευτερα τον είδα και τον πείραν και μου είπαν το πρωι θα τον δεις. κλάμα όσο δε μπορεις να φανταστεις το βραδυ. στο δωματειο οι άλλες μου έλεγαν δεν πειράζει καλύτερα να ξεκουραστείς όμως εγώ ήθελα να δω το μωρό μου. σε κανενα 2ωρο σηκώθηκα και πήγα να το βρώ αλλά η βλαμένη η μαια με σταματησε και μου είπε πως απαγορευεται τέτοια ώρα (2 μερες μετα έμαθα πως δεν είχε δικαίωμα να το κάνει αυτό!). περνάει κανενα 2 ωρο ακόμα και ξαναβγαίνω και τότε βλέπω μια μαμα που πήγαινε επάνω να ταϊσει το μωρό της και μου έδειξε που βρίσκονταν τα παιδιά!!!!!!! τι χαρά! το βρήκα και οι μαιες με άφησαν και το πείρα αγκαλία οπου έκλεγα όσο τον είχα αγκαλιά!

mairy poppins συγκινήθηκα που δίαβασα όσα γράφεις! Συμφωνώ σε όλα και σε συγχαίρω για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα!

Κατα τα άλλα εγω ρώτησα το γιατρό πότε μπορούμε να βγόυμε και μου είπε όταν έχει ανάγκη το μωρο να βγεί! δλδ όταν κοιτάει γύρω-γύρω με νόημα. προς το παρών μου είπε δεν το έχει ανάγκη αυτός αλλά εσυ!

εγω εχω βγει ήδη 2 φορες (εχθες και σήμερα) για να πάω στο ΙΚΑ να κανονήσω τα της άδειας μιας κια δεν τα είχαμε κάνει πριν. αλλά στις 26 που θα πάμε για υπέρηχο θα βγούμε εξω σίγουρα. οπότε σκέφτομαι την προηγούμενη να πάμε μια βόλτα. έτσι δε θα έχω συνδιάσει την 1η έξοδο του μωρού με το γιατρό!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Όντως, ζουζουνίζουν πολύ γλυκά! Να σου πω κάτι; Εγώ τον έχω στα αριστερά μου όταν κοιμάμαι. Περιττό να σου πω ότι είμαι διαρκώς στραμμένη στα αριστερά! :tongue: Το μικρούλη μου, τον βάζω ανάσκελα (αυτές τις οδηγίες είχα) και το κεφαλάκι του το γυρίζει όπου αυτός θέλει. Πώς λες ότι κοιμάται; Διαρκώς με το κεφαλάκι στην πλευρά μου! Σήμερα έβγαλα τα στρωματάκι να δω μήπως και έχει κανά πρόβλημα και το μωρό είναι συνεχώς έτσι, αλλά όλα είναι καλά. Τώρα τι να πω; Ότι με ψάχνει; Ότι θέλει να είναι κοντά μου; Αχ δεν ξέρω... Μάλλον μου τα πήρε τα μυαλά!

Αααααααααααααα και η Celine Dion εγγύηση! Το μωρό κοιμήθηκε αμέσως!

Eiσαι μια γλυκια χαζομαμα και μου αρεσεις!!!!:D:D:D

Οσο και να σου φαινεται περιεργο η μαια μου ειπε οτι τα μωρακια παντα ψαχνουν τη μαμα απο τη μυρωδια την αφη και την οραση και μαλιστα πριν φανε κοιταζουν να βεβαιωθουν οτι ειναι η μαμα τους...Απιστευτο?????

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Eiσαι μια γλυκια χαζομαμα και μου αρεσεις!!!!:D:D:D

Οσο και να σου φαινεται περιεργο η μαια μου ειπε οτι τα μωρακια παντα ψαχνουν τη μαμα απο τη μυρωδια την αφη και την οραση και μαλιστα πριν φανε κοιταζουν να βεβαιωθουν οτι ειναι η μαμα τους...Απιστευτο?????

Φοβερό!!! :D:D:D

Μπουμπούκα, αυτό που με απασχολεί τώρα (και μην με κοροϊδέψεις - σε παρακαλώ) είναι μην κάνει καμιά λακουβίτσα το κεφάλι του ή πάρει καμιά μυστήρια κλίση μιας και είναι συνεχώς στα δεξιά. Μου φαίνεται θα γυρίζω την καλαθούνα του, για να αλλάζει πλευρό!!! :tongue::tongue::tongue:

Αχ αυτός! Αχ αυτός!

2522daf9de.png

swGop2.png

να σας ρωτησω κάτι? έχει κάνει ποτε εμετό κανενα από τα μωράκια?

εμενα εχθέσ το βράδυ εκανε εμετό και έβγαλε όλο το γάλα που είχε πιει.:(

δεν ξέρω γιατί:confused: σκεφτομαι τα εξεις πιθανα αίτια:

-τον πίεσα να φάει παραπανω από οτι ήθελε

-είχα φάει φράουλες και μήπως του προκάλεσαν δυσανεξία

-στην προσπάθεια να ρευτει τον κούνησα παραανω ή απότομα

-είχει λόξιγγα και το έδωσα να θηλάσει για να του περάσει

μετα από αυτό όταν τον έβαλα στο λίκνο να κοιμηθεί (στο πλάι από τοτε που ήρθε ο παιδιατρος αν και στο μάθημα θηλασμου μας είχαν πεί και ανασκελα) και έβαλα και 2 βιβλία στο πάτωμα από την πλευρά που είναι το κεφάλι για να ανσηκωθεί λίγο. Αυτο μας το είπε ο παιδίατρος να το κάνουμε αλλά δεν τον είχαμε ακούσει. Μου είχε φανεί υπερβολικό όμως τώρα το κάνω γιατι φοβήθηκα λίγο.

uDLqp1.png

Νατάσα, εσένα σου ευχήθηκα για το μωράκι; Να είναι πάντα γερό και καλότυχο και εσείς αγαπημένοι να τον καμαρώνετε! :D

Ή έχω χάσει επεισόδια ή έχω χάσει τα μυαλά μου και ξεχνάω. Πάω για ένα γρήγορο ντουζάκι μιας και ο μπομπιρούμπης κοιμάται και επανέρχομαι!

2522daf9de.png

swGop2.png

να σας ρωτησω κάτι? έχει κάνει ποτε εμετό κανενα από τα μωράκια?

εμενα εχθέσ το βράδυ εκανε εμετό και έβγαλε όλο το γάλα που είχε πιει.:(

δεν ξέρω γιατί:confused: σκεφτομαι τα εξεις πιθανα αίτια:

-τον πίεσα να φάει παραπανω από οτι ήθελε

-είχα φάει φράουλες και μήπως του προκάλεσαν δυσανεξία

-στην προσπάθεια να ρευτει τον κούνησα παραανω ή απότομα

-είχει λόξιγγα και το έδωσα να θηλάσει για να του περάσει

μετα από αυτό όταν τον έβαλα στο λίκνο να κοιμηθεί (στο πλάι από τοτε που ήρθε ο παιδιατρος αν και στο μάθημα θηλασμου μας είχαν πεί και ανασκελα) και έβαλα και 2 βιβλία στο πάτωμα από την πλευρά που είναι το κεφάλι για να ανσηκωθεί λίγο. Αυτο μας το είπε ο παιδίατρος να το κάνουμε αλλά δεν τον είχαμε ακούσει. Μου είχε φανεί υπερβολικό όμως τώρα το κάνω γιατι φοβήθηκα λίγο.

Ο μικρούλης μου κάνει κάθε φορά εμετό. Είτε ρευτεί, είτε όχι. Είτε στα χέρια μου, είτε στην καλαθούνα. Και από λόξυγκα... άλλο τίποτα! Και σήμερα που μίλησα με τον παιδιάτρο με καθησύχασε. Μου είπε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό στα νεογνά.

Πάντως, Νατάσα, κάτι που μου είπε η μαία για την περίπτωση που θα θήλαζα είναι ότι τα πορτοκάλια, οι φράουλες και κάτι ακόμα που μου διαφεύγει τώρα είναι τροφές που καλό θα ήταν να αποφεύγουμε καθώς κάποιοι ισχυρίζονται ότι ευθύνονται για αλλεργίες. Κάνε μια ερώτηση κι εσύ. Δεν χάνεις τίποτα.

Νατάσα, σου έστειλα pm. Το πήρες;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...