Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα Ειρηνακι! Την ημερα δεν εχω πονακια.Μονο οταν ειμαι ορθια νιωθω λιγο πιεση χαμηλα, καθιστη σχεδον τιποτα σημερα... Τα βραδια με πιανουν εντονα και καθιστη που ειμαι, αλλα ευτυχως δεν με ενοχλει στον υπνο....

Σημερα ειμαι μονη μου και θα θελα να βγω μια βολτα να περπατησω και να κανω κατι ψωνια, αλλα σκεφτομαι τη ζεστη, θα πρηστουν περισσοτερο τα ποδια μου και δεν εχω ορεξη.. Μπορει να βγω το απογευμα, αν και το βραδυ λεω να παω σε "στρωσιμο κρεβατιου", παντρευεται ενας ξαδερφος... Να μην το παρακανω... Εσυ τι κανεις?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσακια!

Τι όμορφες κουβεντες ειχατε χθες, εγω δυστυχως ειμαι ανευ λαπτοπ και δανειζομαι το λαπτοπ του καλου μου οταν δεν ειναι σπιτι, διοτι οταν ειναι εδω το εχει αγκαλια!!

BFly να σου ζησει το μπεμπεκι σου!!

Φαιρυ μας, περαστικουλια στο ματι σου κουκλα μου!

Σε όλα τα υπολοιπα κοριτσακια πολλά φιλια και μια μεγαλη αγκαλια!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Καλά είμαι περιμένω!!!!Ευτυχώς και εμένα στον ύπνο δεν με ενοχλεί η μικρή. Στο κρεβάτι σίγουρα θα κουραστείς γιαυτό αν βγείς μην το παρακάνεις με το περπάτημα. Και εγώ σήμερα λέω να πάω μια βόλτα στη μαμά μου, αλλά οχι με τα πόδια γιατί πρώτον λόγω ζέστης θα πρηστώ και δευτερον προχθες που το έκανα τα είδα όλα , έκανα να συνέλθω πάνω από μια ώρα αφού περπατησα 50 λεπτά συνεχόμενα.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

Mpoumpou πόσο θα στον κρατήσουν σε είπαν;
Καλημερα mpoumpouka!!!!! Περαστικα γρηγορα στο laptop!!!!!

Eυχαριστω κοριτσακια,

Δευτερη φορα φετος το ιδιο πραγμα.

Το στειλανε Αγγλια χθες και μου ειπαν μεχρι Δευτερα θα το εχω... για να δουμε!!!

καλημερα κοριτσακια.....η μπεμπα κοιμηθηκε και ειπα να δω τι κανετε....εκανα κ το μπανακι μου το πρωινο γιατι εκανα το λαθος να ξεγυμνωθω εντελως το πρωι κ το γαλα μεχρι να την αλλαξω ετρεχε στα πατωματα στο παρεο μου, παντου....κ κολλαγα τρελα!!!

αννικο,οι πονοι απο τα ραμματα μου εχουν περασει απο την προηγουμενη βδομαδα.....απλως τα εσωτερικα ραμματα,τωρα θρεφουν τελειως και με τραβανε λιγο παραπανω...με ειχε σκισει η μπουμπου κ μεσα αν θυμασαι και για αυτο ταλαιπωρηθηκα λιγο παραπανω...ουσιαστικα δεν ειναι πονος αλλα τσιτωμα..μαζι με τα κοκκαλα απο κατω κ στη λεκανη που κλεινουν σγ σγ κ που κ αυτα με τσιτωνουν κ την αιμορροιδα που φευγει κ ερχεται αλλα αυτη με ποναει!!......κατα τα αλλα ολα καλα!!!!!

περιμενω να περασουν οι μερες να συνελθω εντελως για να χαρω την πρωτη μας βολτα την επομενη βδομαδα...ο γιατρος προτεινε τρελα να βγουμε εξω οποτε θελουμε ,μιας κ ο καιρος βοηθαει απιστευτα...επισης μακρυα για παρα πολυ καιρο απο κοσμο στο σπιτι!!!εσυ τι θα κανεις??ποτε θα βγειτε??

ο πατερας μου στην αρχη γκρινιαξε(που ειναι πολυ θρησκος..)αλλα η μαμα μου καθωτι αμερικανιδα εχει αλλες αντιληψεις και με τον θειο μου που ειναι γιατρος τον πεισαμε να μην γκρινιαζει αλλο κ να αποδεχτει την αποψη του παιδιατρου....βεβαια δεν ειναι αθηνα για να μας πρηξει..αλλα κα παλι...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

λοιποοοοοον, μολις μου πηραν πιεση...14,5 τσιμπημενη με τρελα και κορδελα...

αυριο παω σουμπιτη για εξετασεις αιματος και ουρων και το απογευμα γιατρό...

Αν οι εξετασεις δεν ειναι καλες με χωνει μεσα!

Αυτα τα νεα μου... θα ξαναπαω φαρμακειο για μετρηση σε λιγο μπας και ηταν απο το περπατημα!

καλησπερες κ απο εμενα....μπηκα να διαβασω τα νεα σας κ να σας πω κ εγω αναλυτικα τα δικα μου μιας κ εχθες μπηηκα μονο κ μονο για να μην ανησυχειτε...

Μπουμπου μου αραξε λιγακι κ χαλαρωσε, ισως πεσει η πιεση....ολα να πανε καλα

Ριτακι μην αχωνεσαι, εχεις μερες ακομα. Το 2 που σου ειπε για το τραχηλο σημαινει πως ακομα δεν εχει εξαλειφθει σχεδον καθολου. Πριν μεινουμε εγκυς ειναι 3 κ προς τον τοκετο παει 2, 1 κλπ. Σε μια φιλη μου εξαλειφθηκε τη προηγουμενη της προκλησης χιχι κ εκανε κ διαστολη κ γεννησε φυσιολογικα. Αλλα κ καισαρικη να σε παει να σκεφτεσαι το αγγελουδι σου κ ξεχνα τα υπολοιπα.

Marουλα μου γλυκια, ποσο χαιρομαι που διαβαζω τοσο ωραια νεα για εσενα :) Να το χαιρεσαι το παιδακι σου, αδημονω να κρατησω κ εγω το δικο μου αγκαλια :)

Εχθες στο νοσοκομειο ημουν 5 ωρεςκ ειχα συσπασεις κ πονακια ανα 20 λεπτα....σημερα ειμαι σπιτι ομως κ δε νιωθω κατι...να ηταν απο το στρες????? αυριο θα δω τη γιατρο μου να δουμε αν υπαρχει καποια εξελιξη...

Λοιπον τωρα τα δικα μου νεα. Ξυπνησα εχθες το πρωι κ η δεξια πλευρα του προσωπου μου ηταν παραλυτη....φρικαρα....το μυαλο αμεσως σκεφτηκε εγκεφαλικο.

Αποφασιζω λοιπον να παω στο γιατρο να με δει. Μου βρηκε αμεσως τι εχω, μια φλεγμονη σε ενα νευρο του προσωπου το οποιο ειναι πολυ κοινο να συμβει σε οποιονδηποτε αλλα λογω του οτι ειμαι εγκυος δεν μπορουσε να μου γραψει εκεινος φαρμακα. Με στελνει λοιπον νοσοκομειο. Εκει με ειδαν νευρολογοι, με ειδαν εξειδικευμενοι μαιευτηρες, κανανε κ συμβουλιο για μενα...ποιος τη χαρη μου χαχαχα κ τελικα αποφασισαν να μου δωσουν αγωγη μιας το μωρο μου εχει αναπτυχθει τελειως κ μπορει να γεννησω ανα πασα στιγμη. Η αγωγη αλλωστε ειναι για μια βδομαδα μονο, οποτε αμα μπω με προκληση την αλλη τεταρτη θα εχει τελειωσει κ η αγωγη. Σημερα ομως ειμαι ηδη καλυτερα, μπορω κ μιλαω κ καλυτερα :)

Περασα φρικη μεγαλη, φοβηθηκα μη μεινω ετσι, σκεφτομουν θα ερθει το μωρακι μας κ μια σωστη φωτογραφια δε θα μπορω να βγω μαζι του....χιλια δυο...ο αντρας μου ηταν ενας βραχος εχθες που αμα δεν τον ειχα μαζι μου δε ξερω τι θα ειχα κανει...ειμαι πολυ δυναμικος ανθρωπος που δε ζηταει βοηθεια αλλα εχθες τα χρειαστηκα....

ειναι περιεργο αυτο που εχω....εχω αφη κανονικα, καταλαβαινω τα παντα απλα δε μπορω να ελεξω τη δεξια πλευρα, εκεινο το νευρο. λεγεται Bell's palsy αυτο το πραγμα...

αυτα που λετε τα νεα μου :)

πολλα φιλια σε ολες κ να ειμαστε δυνατες οτι κ να μας συμβαινει, σε λιγο τα πλασματακια μας θα μας εχουν αναγκη :)

Καλησπέρα σε όλες!

Β-FLY τέλος καλό, όλα καλά, να είσαι μια ευτυχισμένη μανούλα!

Fairy περαστικούλια! Όλα καλά με το μάτι?

mpoumpou μαλλον θέλει προσοχή η πίεση, εγώ προς το παρόν δεν έχω αλλά επειδή έχω λίγο λεύκωμα μου είπε να την παρακολουθώ στενά και αν εχω σε 2 μετρήσεις 14αρια να τον πάρω τηλ αμέσως και να πάω από εκεί...

εμείς κατά τα άλλα πήγαμε από το γιατρό χθες, όλα καλά μας τα βρήκε, μόνο με το βάρος της μπέμπας τον είδα λίγο ανήσυχο(τη μέτρησε 2.500 ενω πριν απο 2,5 βδομάδες ήταν 2.400) αλλά γενικά μας καθυσήχασε.

αλήθεια η Ρίτα που εξαφανίστηκε? συνήθως αυτή σέρνει το χορό :P

ελπίζω να μη στεναχωριέται ακόμα με την πιθανότητα καισαρικής...

φιλιά σε όλες!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Fairy περαστικά και πάλι! Ελπίζω να μείνει μόνο η χθεσινή σας ταλαιπωρία!

Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο αλλά κάτι τέτοιο είχε πάθει πριν χρόνια και ο πατέρας μου και ευτυχώς σε 2-3 μέρες πέρασε (αν και ο ίδιος έλεγε ότι το ένιωθε "κάπως" για κανένα μήνα, πάντως δε φαινόταν τπτ)

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλε μεχρι κ ο Τζορτζ Κλουνει το ειχε παθει χαχαχααα λεγεται παρεση στα ελληνικα κ μαλλον ειναι απο ψυξη..ε ετσι που ξεσκεπαζομαι καθε βραδυ που ιδρωνω....ειναι πολυ συχνο φαινομενο οντως, κ οι εγκυες εχουν 63% πιθανοτητες να το παθουν

σε ευχαριστω για τις ευχες :)

Fairy μου περαστικουλια, δεν ηταν και μικρη η λαχταρα που περασατε...

αυτο το ειχε παθει μια φιλη μου η οποία ζεσταινοταν παρα πολύ και μια φορα ειχε καθισει σε κτελ λεωφορειο και ειχε κανει μια αποσταση 60χλμ με το παραθυρο ανοιχτο και ολο τον αερα να την χτυπα στο προσωπο...

Ειχε το ιδιο ακριβως που περιγραφεις και υποχωρησε συντομα!

Ξαναπήγα για μετρηση, ειχα 14αρτηριακη και 8 καρδιας.

Αυριο πρωι θα κανω εξετασεις αιματος και ουρων, να δουμε και λευκωμα και γενικα θα δειξει πως θα παει.

Ισως ειναι τυχαιο, ισως ειναι απο τη ζεστη, ισως και απο το γεγονος οτι δουλευω ακομη καποια θεματακια και με πιανει λιγο η τσιτα μου!

εκανα κ το μπανακι μου το πρωινο γιατι εκανα το λαθος να ξεγυμνωθω εντελως το πρωι κ το γαλα μεχρι να την αλλαξω ετρεχε στα πατωματα στο παρεο μου, παντου....κ κολλαγα τρελα!!!

...

περιμενω να περασουν οι μερες να συνελθω εντελως για να χαρω την πρωτη μας βολτα την επομενη βδομαδα...ο γιατρος προτεινε τρελα να βγουμε εξω οποτε θελουμε ,μιας κ ο καιρος βοηθαει απιστευτα...επισης μακρυα για παρα πολυ καιρο απο κοσμο στο σπιτι!!!εσυ τι θα κανεις??ποτε θα βγειτε??

Μην τα λες έτσι για το γάλα βρε παιδάκι μου... Λυπήσου μας κι εμάς που στέρεψε το πηγάδι... :(

Κι εμάς το ίδιο μας είπε ο παιδίατρος. Βόλτες όσες θέλουμε ελεύθερα - επισκέψεις στο σπίτι ΟΧΙ!

2522daf9de.png

swGop2.png

λοιποοοοοον, μολις μου πηραν πιεση...14,5 τσιμπημενη με τρελα και κορδελα...

αυριο παω σουμπιτη για εξετασεις αιματος και ουρων και το απογευμα γιατρό...

Αν οι εξετασεις δεν ειναι καλες με χωνει μεσα!

Αυτα τα νεα μου... θα ξαναπαω φαρμακειο για μετρηση σε λιγο μπας και ηταν απο το περπατημα!

Μην ανησυχείς. Μπορεί να είναι κάτι το παροδικό.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...