Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα μπορέσουν να έρθουν καθόλου για τη γέννα ή μετά για να σε βοηθήσουν με το μωρό;

μπα δε τους θελω :-D:-Dοι δικοι μου δε μιλανε Αγγλικα κ δεν μπορουν να ερθουν μονοι τους απο το Λονδινο. κ επειτα τι να τους κανω...εγω θα θελω να μπω στους ρθυμους μου...κ ετσι ειπαμε αν κατι δε παει καλα κ εχω αναγκη βοηθεια να ερθουν τοτε ...αλλωστε τον Αυγουστο θα κατεβουμε εμεις Ελλαδα οποτε θα δουν κ το μικρο

Φυσικά και θα ήταν καλά να μην χρειαζόταν καθόλου.Συνήθως όμως χρειάζεται όχι για να βγει πιο γρήγορα όσο για να μην πιεστεί το μωρό πολύ..

Εδώ η λογική τους είναι να σκιστεί όπου σκιστεί από μόνο του αλλά ίσως να ξέρεις σκιστείς πολύ .."άτσαλα" να το πω;..και δεν ξέρω αν αυτό είναι εύκολο πχ μετά στο ράψιμο και την επούλωση..

αα εδω ειναι αλλιως...η μαια σε καθοδηγει ωστε να μην σκιστεις...ξερει ποτε να σου πει σπρωξε κ ποτε σταματα. εαν δει οτι πας να σκιστεις τοτε σε σκιζει ωστε να μην σκιστεις αρτσουμπαλα κ μετα εισαι χειροτερα....ή οπως ειπα για να βοηθησει τον τοκετο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπα δε τους θελω :-D:-Dοι δικοι μου δε μιλανε Αγγλικα κ δεν μπορουν να ερθουν μονοι τους απο το Λονδινο. κ επειτα τι να τους κανω...εγω θα θελω να μπω στους ρθυμους μου...κ ετσι ειπαμε αν κατι δε παει καλα κ εχω αναγκη βοηθεια να ερθουν τοτε ...αλλωστε τον Αυγουστο θα κατεβουμε εμεις Ελλαδα οποτε θα δουν κ το μικρο

αα εδω ειναι αλλιως...η μαια σε καθοδηγει ωστε να μην σκιστεις...ξερει ποτε να σου πει σπρωξε κ ποτε σταματα. εαν δει οτι πας να σκιστεις τοτε σε σκιζει ωστε να μην σκιστεις αρτσουμπαλα κ μετα εισαι χειροτερα....ή οπως ειπα για να βοηθησει τον τοκετο

Τη μαία την ξέρεις ήδη ή θα είναι μια οποιαδήποτε που θα εφημερεύει στο νοσοκομείο την ώρα της γέννας;Σ'εμάς θα είναι όποια θα έχει βάρδια εκείνη τη στιγμή.Εύχομαι να είναι κάποια καλή και έμπειρη!

Μετά τη γέννα προβλέπεται σ' εσάς να έρθει μαία στο σπίτι να σε βοηθήσει με το μωρό;

κοριτσια απο κιλα πως παμε????και απο κοιλιτσα επισης????

εγω δευτ-τρ-τετ. ειχα 20 ωρες την μερα τρελες καουρες...αλλα απο πεμπτη ειμαι τελεια παλι...μονο που νιωθω την μπουμπου μου λες και εγινε ξαφνικα 2πλασια...την νιωθω τεραστια απο την πεμπτη...και η κοιλια σουπερ τουρλα...τι να πω??ασε που την περισσοτερη ωρα ειναι πανω πανω..ο αντρας μου λεει οτι θελει απο τωρα να βγει για να θηλασει...χιχι

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Ξερεις που κολλαω εγω??στο γεγονος οτι υπαρχουν διαφορες πανες ,ειτε οικολογικες ειτε απλα υφασματινες,ανωτερας ποιοτητας και δεν ξερω τι υπαρχει στο εμποριο κοντα μας.καποιες πανες εχουν αναγκη απο σιδερωμα κ καποιες οχι...καποιες ενω υπαρχουν στα σαιτ τους δεν τις φερνουν πια...το ειχα ψαξει και εγω ,γιατι εκτος απο θεμα οικολογιας ,ειναι και θεμα αλλεργιων του μωρου...δεν ξεραν να μου πουν ποιο ειδος θα φερουν και τι χρειαζεται το καθενα...οποτε...εγω τα παρατησα...ασε που δεν εχω και στεγνωτηριο....και τελευταιο και κλεινω με αυτο το θεμα,δεν ξερω καν αν καποια οικολογικη που πλυθει μεν σε θερμοκρασια καλη και "καθαρισει" ,αν παραλαυτα χωρις σιδερωμα οπως λενε οτι δεν χρειαζονται καποιες ,στο θεμα υγειινης μετα θαναι οκ...στα μαγαζια και σε σαιτ η΄σε κατι μαιες πουχω ρωτησει,σαφης απαντηση δεν εχω παρει....αν καποια τις εχει χρησιμοποιησει καλα θαταν να ενημερωσει....

Νεκταρία μου θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου και ξέρεις τα κοριτσάκια είναι και πολύ ευαίσθητα για ουρολοιμώξεις κτλ..

Διαφημίσεις

εγω δευτ-τρ-τετ. ειχα 20 ωρες την μερα τρελες καουρες...αλλα απο πεμπτη ειμαι τελεια παλι...μονο που νιωθω την μπουμπου μου λες και εγινε ξαφνικα 2πλασια...την νιωθω τεραστια απο την πεμπτη...και η κοιλια σουπερ τουρλα...τι να πω??ασε που την περισσοτερη ωρα ειναι πανω πανω..ο αντρας μου λεει οτι θελει απο τωρα να βγει για να θηλασει...χιχι

Εγώ μέχρι την προηγούμενη Κυριακή είχα πάρει 8,5 κιλά -ζυγίζομαι μια φορά τη βδομάδα,οπότε θα σου πω αύριο για τα νεότερα. Όσο για καούρες αρκετές! Αλλά το περιέργο είναι ότι εκεί που έχω καούρες για ώρες ..ξαφνικά μπορεί να μου περάσουν και να φάω και ένα κομμάτι sachertorte(το μόνο γλυκό -βιεννέζικης καταγωγής-που μ'αρέσει εδώ στη Γερμανία)που είναι φουλ στη σοκολάτα και ...στις θερμίδες φυσικά!

εγω κοριτσια για 33 καλοκαιρια ειμαι παντα στην αιγινα,λογω οικογενειακης επιχειρησης που πηγαινουε καθε καλοκαιρι...περσυ που παντρευτηκα τον μαρτη πηγαμε με τον αντρα μου μαζι και δουλεψαμε..αλλα φετος που αποφασισε να μεινουμε αθηνα, νομιζω οτι θα παθω καταθλιψη...2πλη κιολας...οι δικοι μου θαναι ολοι εκει απο τωρα..και δεν ξερω αν θα τα καταφερω μονη μου...την πεθερα μου την διαολοστειλαμε με τον αντρα μου απο τα χριστουγεννα....και ωρες ωρες φοβαμαι παρα παρα πολυ..ξερω οτι ο αντρας μου θα με βοηθησει πολυ,γιατι με αγαπαει πολυ και τα παιδια γενικα...αραγε θα τα καταφερουμε????????????????????????????????????????????????????????????????

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Σήμερα ήρθε το κρεβατάκι μας !!Πως σας φαίνεται;;

/http://maxxa-gmbh.plenty-market.de/_py_Baby-Spielwaren-ROSA-Babybett-Gitterbett-Prinzessin-Princess-umbaubar-70x140-Juniorbett/a-10666/

Και τα ρουχαλάκια που ψωνίσαμε οικογενειακώς(με τη γιαγιά αλλά και με τις κόρες μου);

post-25904-14825440049685_thumb.jpg

post-25904-14825440050094_thumb.jpg

post-25904-14825440050236_thumb.jpg

post-25904-14825440050378_thumb.jpg

post-25904-14825440050508_thumb.jpg

πολύ χαζομαμά λέτε;;;

Τη μαία την ξέρεις ήδη ή θα είναι μια οποιαδήποτε που θα εφημερεύει στο νοσοκομείο την ώρα της γέννας;Σ'εμάς θα είναι όποια θα έχει βάρδια εκείνη τη στιγμή.Εύχομαι να είναι κάποια καλή και έμπειρη!

Μετά τη γέννα προβλέπεται σ' εσάς να έρθει μαία στο σπίτι να σε βοηθήσει με το μωρό;

οχι οποια εφημερευει...δεν με αχγωνει...κανουμε birth plan κ απλα αν δε θελουμε μαθητευομενες το γραφουμε κ ετσι εχουμε μονο εμπειρες.

εχουμε health visitor απο την ιδια μερα που γυρναμε στο σπιτι

παντως κ οι φιλες μου στην ΕΛλαδα που γεννησαν φυσιολογικα κ ολα πηγαν καλα δε χρειαστηκαν τις μαμαδες....σιγουρα αμα εχεις κ αλλο παιδακι χρειαζεσαι βοηθεια..αλλα ειλικρινα δε ξερω τι μπορει να μου προσφερει η μαμα μου αν ειναι εδω..πιο πολυ αχγος θα την εχω γιατι δε θα μπορει να παει πουθενα μιας κ δε μπορει να συννενοη8ει

εγω εχω βαλει 4 κιλα...δεν εχω παρει πουθενα...κατι το οποιο δε το περιμενα ομολογω :mrgreen: 2 κιλα ειναι το παιδι αυτη τη στιγμη. η κοιλια μου ειναι 105 εκατοστα σε περιμετρο

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια για 33 καλοκαιρια ειμαι παντα στην αιγινα,λογω οικογενειακης επιχειρησης που πηγαινουε καθε καλοκαιρι...περσυ που παντρευτηκα τον μαρτη πηγαμε με τον αντρα μου μαζι και δουλεψαμε..αλλα φετος που αποφασισε να μεινουμε αθηνα, νομιζω οτι θα παθω καταθλιψη...2πλη κιολας...οι δικοι μου θαναι ολοι εκει απο τωρα..και δεν ξερω αν θα τα καταφερω μονη μου...την πεθερα μου την διαολοστειλαμε με τον αντρα μου απο τα χριστουγεννα....και ωρες ωρες φοβαμαι παρα παρα πολυ..ξερω οτι ο αντρας μου θα με βοηθησει πολυ,γιατι με αγαπαει πολυ και τα παιδια γενικα...αραγε θα τα καταφερουμε????????????????????????????????????????????????????????????????

Φυσικά και θα είναι και υπέροχα!!

Το μωράκι σας θα σας κάνει να τα ξεχάσετε όλα και όλους!!

Βέβαια και λίγη βοήθεια είναι πάντα ευπρόσδεκτη..αν είναι καλοπροαίρετη και όχι καταπιεστική..Μια χαρά θα τα πάτε με τον αντρούλη σου!!!

Κι εγώ ζορίστηκα πολύ με την ιδέα της γέννας στη Γερμανία που δεν έχω κανέναν και δεν ξέρω και άπταιστα τη γλώσσα..Αλλά αν αποφάσιζα να κατέβω Ελλάδα(για να έχω τους γονείς,αδερφό,φίλες...να έχω τη γυναικολόγο μου αλλά και τη σιγουριά της γλώσσας) θα έπρεπε να είμαι μακριά από τον άντρα μου και τις κόρες μου τουλάχιστον 1 μήνα πριν και ένα μήνα μετά ..(βλέπεις στα 34 μου έχοντας ήδη μια κόρη 15 και μια 12 και όντας στο Μόναχο στο προτελευταίο έτος απόσπασης μας ως εκπαιδευτικοί μας έρχεται -ξαφνικά και απρόσμενα-το τρίτο μπουμπουκάκι-θαύμα..)

Επεξεργάστηκαν by 3xmama

εγω εχω βαλει 4 κιλα...δεν εχω παρει πουθενα...κατι το οποιο δε το περιμενα ομολογω :mrgreen: 2 κιλα ειναι το παιδι αυτη τη στιγμη. η κοιλια μου ειναι 105 εκατοστα σε περιμετρο

Νομίζω ότι μου κάνεις πλάκα!!Πως τα καταφέρνεις;Δεν τρως τίποτε;;;

εγώ σε αυτην την εγκυμοσύνη έχω βάλει ήδη 8 κιλά και περίμετρος κοιλίας 104, ενώ στην κόρη μου ως το τέλος είχα βάλει 7 και περίμετρο κοιλιάς 102.:o

εγώ σε αυτην την εγκυμοσύνη έχω βάλει ήδη 8 κιλά και περίμετρος κοιλίας 104, ενώ στην κόρη μου ως το τέλος είχα βάλει 7 και περίμετρο κοιλιάς 102.:o

Κι εσύ πολύ καλά είσαι Αννικο! 2ο παιδί και 33η εβδομάδα!!!

Περίμετρο κοιλιάς δεν έχω μετρήσει .. αν βρω καμιά μεζούρα μπορεί να την μετρήσω από περιέργεια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...