Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια μου εδω κ εγω αλλα δε θα κατσω

Ημουν στο νοσοκομειο ολο το πρωι γιατι επαθα μια μολυνση στο ματι.θα σας πω περισσοτερα0 αυριο ειμαι πολυ κουρασμενη αποψε.πολλα φιλια σε ολες κ αυριο θα διαβασω τα νεα σας. Εχω μπει απο το κινητο βιαστικα τωρα

Πολλα φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου εδω κ εγω αλλα δε θα κατσω

Ημουν στο νοσοκομειο ολο το πρωι γιατι επαθα μια μολυνση στο ματι.θα σας πω περισσοτερα0 αυριο ειμαι πολυ κουρασμενη αποψε.πολλα φιλια σε ολες κ αυριο θα διαβασω τα νεα σας. Εχω μπει απο το κινητο βιαστικα τωρα

Πολλα φιλια σε ολες

Αμάν ρε πουλάκι μου... Αυτό σου έλειπε τώρα... Τι κρίμα.

Είσαι καλά, όμως, τώρα ναι; Ξεκουράσου και τα λέμε αύριο.

Φιλάκια!

2522daf9de.png

swGop2.png

σε ευχαριστω μαιρη για τα λογια σου!!!

παω να ξεκουραστω για να καθαρισει λιγο το μυαλο μου γιατι πρεπει να συνελθω και να ξεχασω αυτον τον εφιαλτη!!!

φιλακια πολλα,καλο σας βραδυ!!!!

bzUyp3.png

OoE2p3.png

Bfly λυπαμαι πολυ για αυτο που περασες...το φανταζομαι οτι ειναι δυσκολο αλλα πρεπει να φτιαξεις τη διαθεση σου και να σκεφτεις θετικα..Σημασια εχει οτι τωρα το κοριτσακι σου ειναι καλα και μπορεις να της προσφερεις αυτα που δεν μπορεσες τις πρωτες μερες της ζωης της...Σου ευχομαι να ειναι παντα γερο το παιδακι σου και να μπορεις να στεκεσαι παντα διπλα του...Ολα θα πανε καλα...!

fairy περαστικουλια...καλη ξεκουραση...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

σε ευχαριστω μαιρη για τα λογια σου!!!

παω να ξεκουραστω για να καθαρισει λιγο το μυαλο μου γιατι πρεπει να συνελθω και να ξεχασω αυτον τον εφιαλτη!!!

φιλακια πολλα,καλο σας βραδυ!!!!

Ό,τι σου έγραψα, βγήκε από την καρδιά μου. Σε λίγες μέρες θα τα ξεχάσεις όλα - πίστεψέ με!

Καλή ζωή με το μωράκι σου! Στο εξής μόνο χαρές εύχομαι!

Καλό ξημέρωμα. :D

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας και να ναι παντα γερα!!!!!η ωρα η καλη σε οσες θα γεννησουν και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να κρατησετε ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σας!!!!!

bzUyp3.png

OoE2p3.png

Διαφημίσεις

Mary, Anniko & νεκταρια μ' αρεσει οπως τα λετε και αντιμετωπιζετε τη νεα ζωη με τα μωρακια σας..Μας δινετε κουραγιο για αυτα που περιμενουν κι εμας σε λιγες μερες...

Αν έχεις το σύντροφό σου στο πλευρό σου, όλα θα είναι τέλεια! Μετά τον τοκετό, μόνο αυτόν πραγματικά χρειάζομαι. Αυτόν για να με φροντίζει και να με ξεκουράζει, για να έχω δυνάμεις και αντοχές για το μικρούλη μου.

2522daf9de.png

swGop2.png

να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας και να ναι παντα γερα!!!!!η ωρα η καλη σε οσες θα γεννησουν και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να κρατησετε ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σας!!!!!

Κι εσύ να χαίρεσαι το δικό σου παιδάκι!

Την επόμενη φορά που θα τα πούμε να είσαι καλύτερα, ναι; :D:D:D

Όλα είναι καλά και θα πάνε καλύτερα! ;););)

2522daf9de.png

swGop2.png

Sue πώς είσαι; Πώς περνάς αυτό το διάστημα;

Έχεις ΠΗΤ 21/5 αν θυμάμαι καλά, ναι;

Ναι 21/5 που ειχες κι εσυ... Πρεπει να εχει κατεβει το μωρο γιατι νιωθω εντονοτερη πιεση χαμηλα, στην κυστη μου κυριως και εχω πονακια πιο συχνα και πιο εντονα απο προχθες το βραδυ..Ειναι το τριτο βραδυ σημερα που ποναω εντονα και νιωθω παραλληλα το μωρο να κουνιεται πολυ... Δεν ξερω αν σημαινει κατι...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...