Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάντως, κορίτσια, νομίζω ότι όλες λίγο ή πολύ περνάμε από τη φάση της επιλόχειας κατάθλιψης. Εγώ νομίζω ότι πέρασα αυτή τη φάση "ξώφαλτσα" με αφορμή το θηλασμό. Και θα συμφωνήσω μαζί σας ότι με τη συμπαράσταση του συντρόφου η φάση αυτή ξεπερνιέται πιο σύντομα. Αρκεί, βέβαια, και αυτός να είναι "εκεί".

Εσύ Αννίκο πώς είσαι τώρα;

Αλήθεια εγώ σου ευχήθηκα προσωπικά; Αν όχι, σε παρακαλώ μην με παρεξηγήσεις. Μπαίνω και βγαίνω σαν το φαντομά...

Αννίκο μου, να σου ζήσει το μωράκι! Να είναι γερό, δυνατό, καλότυχο, χαρούμενο και αυτό και η Ευαγγελία σου! :D Και εσείς αγαπημένοι να τα καμαρώνετε τα βλασταράκια σας!

χα χα και εγώ έτσι μπαίνω!!!

Τώρα είμαι μια χαρά απολαμβάνω την 4μελή πλέων οικογένεια μου και παρακαλάω να έχουμε υγεία. τίποτα άλλο!

Εσύ πως είσαι μανούλα, Εντάξει με θηλασμό;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η καθεμια με τους πονους της και την στεναχωρια της αλλα τελικα τι μας μενει???????????

η χαρα της γεννησης του ΠΑΙΔΙΟΥ μας!!!!!!!!!!!πλεον ειμαστε μια οικογενεια...ειμαι μια μαμα!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα τα αλλα περισσευουν........

Πες τα Νεκταρία! ;)

Έτσι ακριβώς είναι.

Αλήθεια σε σένα ευχήθηκα για τη μικρούλα σου; Γερή και καλότυχη! Χαρούμενη και ομορφούλα όπως τη βλέπω στο αβαταράκι σου! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

σημερα εκλαιγα απο τους πονους των τελευταιων ραμματων μεσα στον κολπο που εχω...αν και θηλασα ευκολα και ακομα το κανω(κανω τον σταυρο μου γιαυτο),παρολαυτα οταν την αφησα μεσα στην καλαθουνα της δεν μπορουσα να πιστεψω οτι αυτο το σκατουλακι,3.200 τωρα πλεον,ηταν μεσα μου.βγηκε απο μεσα μου..δεν μπορουσα να πιστεψω οτι χωρουσε μεσα στην κοιλιτσα μου και με ξαναεπιασαν τα κλαμματα μετα ...απο τη χαρα ομως...η καθεμια με τους πονους της και την στεναχωρια της αλλα τελικα τι μας μενει???????????

η χαρα της γεννησης του ΠΑΙΔΙΟΥ μας!!!!!!!!!!!πλεον ειμαστε μια οικογενεια...ειμαι μια μαμα!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα τα αλλα περισσευουν........

Ακόμα σε τραβάνε τόσο πολύ τα ράμματα; Έχεις ρωτήσει τον γιατρό σου για αυτό;

χα χα και εγώ έτσι μπαίνω!!!

Τώρα είμαι μια χαρά απολαμβάνω την 4μελή πλέων οικογένεια μου και παρακαλάω να έχουμε υγεία. τίποτα άλλο!

Εσύ πως είσαι μανούλα, Εντάξει με θηλασμό;

Εγώ δυστυχώς δεν τα κατάφερα με το θηλασμό. Πονεμένη ιστορία. Το μόνο που μου απέμεινε είνα σκισμένες θηλές από το θήλαστρο και μια πίκρα... κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Τώρα αν διάβαζε αυτά που γράφω ο άντρας μου, θα με κατσάδιαζε για πολλοστή φορά. Είναι σχεδόν αχαριστία να κολλάω σε αυτό το πράγμα όταν έχω το μωράκι μου γερό να γεμίζει τα χέρια μου.

Μεταξύ μας όμως, όταν το βλέπω να κλαίει πεινασμένο και να ψάχνει στο στήθος και τα μπράτσα μου, ένας κόμπος με πιάνει... Τέλος πάντων, δεν μπρούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή, σωστά;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγώ δυστυχώς δεν τα κατάφερα με το θηλασμό. Πονεμένη ιστορία. Το μόνο που μου απέμεινε είνα σκισμένες θηλές από το θήλαστρο και μια πίκρα... κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Τώρα αν διάβαζε αυτά που γράφω ο άντρας μου, θα με κατσάδιαζε για πολλοστή φορά. Είναι σχεδόν αχαριστία να κολλάω σε αυτό το πράγμα όταν έχω το μωράκι μου γερό να γεμίζει τα χέρια μου.

Μεταξύ μας όμως, όταν το βλέπω να κλαίει πεινασμένο και να ψάχνει στο στήθος και τα μπράτσα μου, ένας κόμπος με πιάνει... Τέλος πάντων, δεν μπρούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή, σωστά;

Είναι σχεδόν αχαριστία να κολλάω σε αυτό το πράγμα όταν έχω το μωράκι μου γερό να γεμίζει τα χέρια μου. Το είπες μόνη σου δεν χρειάζεται να συμπληρώσω κάτι;)

Κατά τα άλλα πως τα πας;

Είναι σχεδόν αχαριστία να κολλάω σε αυτό το πράγμα όταν έχω το μωράκι μου γερό να γεμίζει τα χέρια μου. Το είπες μόνη σου δεν χρειάζεται να συμπληρώσω κάτι;)

Κατά τα άλλα πως τα πας;

Τρέχω σαν την τρελλή! Τώρα δεν έχω καμμία βοήθεια και προσπαθώ μόνη μου. Σήμερα, όμως, ήταν μια καλή μέρα και για αυτό είμαι μαζί σας τώρα.

Πάντως - άσχετο - από την καισαρική δεν κατάλαβα τίποτα. Πολύ καλή η ανάρρωσή μου κορίτσια. Εσύ Αννίκο; Είσαι καλά στην υγεία σου;

2522daf9de.png

swGop2.png

Τρέχω σαν την τρελλή! Τώρα δεν έχω καμμία βοήθεια και προσπαθώ μόνη μου. Σήμερα, όμως, ήταν μια καλή μέρα και για αυτό είμαι μαζί σας τώρα.

Πάντως - άσχετο - από την καισαρική δεν κατάλαβα τίποτα. Πολύ καλή η ανάρρωσή μου κορίτσια. Εσύ Αννίκο; Είσαι καλά στην υγεία σου;

Δόξα τον Θεό μια χαρά είμαστε όλοι. Εύχομαι και για σένα το ίδιο!

Έχετε βγει καθόλου έξω ή περιμένεις τον σαραντισμό;

Δόξα τον Θεό μια χαρά είμαστε όλοι. Εύχομαι και για σένα το ίδιο!

Έχετε βγει καθόλου έξω ή περιμένεις τον σαραντισμό;

Δεν έχουμε βγει ακόμα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω το σαραντισμό. Εξάλλου, από ιατρικής άποψης είναι προτιμότερο να είναι εκτός σπιτιού το μωρό, στον καθαρό αέρα και το φως του ήλιου. Τώρα από θρησκευτικής και κοινωνικής άποψης... ο καθένας όπως νομίζει. Σε αυτά τα πράγματα δεν σηκώνει παρεξηγήσεις - σωστά;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου,θελω να σας πω και γω τη δικη μου περιπετεια που μου στοιχισε οσο τιποτα!!!!αυτη τη στιγμη κλαιω ομως θελω να μοιραστω μαζι σας αυτο που μου συνεβη!

οταν γεννησα εγω δεν κρατησα αμεσως την μπεμπουλα μου αγκαλια.....

ενω εκλαψε κανονικα μετα ειπαν οι γιατροι οτι κοιμηθηκε και το εστειλαν προληπτικα στη θερμοκοιτιδα ενω οπως μας ειπαν μπορουσαν να μας το δωσουν!!εγω μεχρι να συνελθω και να καταλαβω τι ειχε γινει νομιζα πως θα σταματουσε η καρδια μου:

τελικα η μικρουλα μου δεν χρειαστηκε το οξυγονο σχεδον καθολου και την επομενη μερα θα μας την εδιναν..

ανεβασε ομως ικτερο και δυστυχως επρεπε να περιμενουμε...εγω δεν μπορουσα αλλο να αντεξω την αναμονη και εκλαιγα συνεχεια.....περνανε 2 μερες,περναει ο ικτερος και ανεβαζει πυρετο!!!!!!!ηθελα να πεθανω,δεν αντεχα να μη βλεπω το παιδακι μου!!! ευτυχως ο πυρετος κρατησε μερικες ωρες ομως ταλαιπωρησαν το μικρουλι και το εκαναν κοσκινο στις εξετασεις οι οποιες δεν εδειξαν ΤΙΠΟΤΑ!!! για λιγεσ μερες πηγαινα και το εβλεπα στο επισκεπτηριο πρωι απογευμα και ραγιζε η καρδια μου που το εβλεπα με ορο λιγων ημερων παιδακι!!!

αυτη τη στιγμη ειμαστε σπιτι ,το μωρο μου ειναι καλα αλλα εγω δεν το εχω ξεπερασει ακιμα!!!φοβαμαι πολυ,παντα θα φοβαμαι μην μου παθει κατι!!!!το σφιγγω στην αγκαλια μου μιας και δεν το εκανα την ωρα που γεννηθηκε και παρακαλω την παναγια μερα νυχτα να μου το εχει καλα!!!!!

συγγνωμη αν σας κουρασα απλα ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου!!!!

bzUyp3.png

OoE2p3.png

Καλησπερα κοριτσια μου,θελω να σας πω και γω τη δικη μου περιπετεια που μου στοιχισε οσο τιποτα!!!!αυτη τη στιγμη κλαιω ομως θελω να μοιραστω μαζι σας αυτο που μου συνεβη!

οταν γεννησα εγω δεν κρατησα αμεσως την μπεμπουλα μου αγκαλια.....

ενω εκλαψε κανονικα μετα ειπαν οι γιατροι οτι κοιμηθηκε και το εστειλαν προληπτικα στη θερμοκοιτιδα ενω οπως μας ειπαν μπορουσαν να μας το δωσουν!!εγω μεχρι να συνελθω και να καταλαβω τι ειχε γινει νομιζα πως θα σταματουσε η καρδια μου:

τελικα η μικρουλα μου δεν χρειαστηκε το οξυγονο σχεδον καθολου και την επομενη μερα θα μας την εδιναν..

ανεβασε ομως ικτερο και δυστυχως επρεπε να περιμενουμε...εγω δεν μπορουσα αλλο να αντεξω την αναμονη και εκλαιγα συνεχεια.....περνανε 2 μερες,περναει ο ικτερος και ανεβαζει πυρετο!!!!!!!ηθελα να πεθανω,δεν αντεχα να μη βλεπω το παιδακι μου!!! ευτυχως ο πυρετος κρατησε μερικες ωρες ομως ταλαιπωρησαν το μικρουλι και το εκαναν κοσκινο στις εξετασεις οι οποιες δεν εδειξαν ΤΙΠΟΤΑ!!! για λιγεσ μερες πηγαινα και το εβλεπα στο επισκεπτηριο πρωι απογευμα και ραγιζε η καρδια μου που το εβλεπα με ορο λιγων ημερων παιδακι!!!

αυτη τη στιγμη ειμαστε σπιτι ,το μωρο μου ειναι καλα αλλα εγω δεν το εχω ξεπερασει ακιμα!!!φοβαμαι πολυ,παντα θα φοβαμαι μην μου παθει κατι!!!!το σφιγγω στην αγκαλια μου μιας και δεν το εκανα την ωρα που γεννηθηκε και παρακαλω την παναγια μερα νυχτα να μου το εχει καλα!!!!!

συγγνωμη αν σας κουρασα απλα ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου!!!!

Πολύ λυπάμαι για αυτά που πέρασες... Καλά κάνεις και τα βγάζεις απο μέσα σου.

Το μωράκι σου όμως τώρα θέλει μια μαμά χαρούμενη, μια μαμά αισιόδοξη για αυτό άσε τα περασμένα κοίτα μπροστά και απόλαυσε την ΥΓΕΙΗ οικογενεία σου.:D

το ξερω ομως παντα θα θυμαμαι και θα μου στοιχιζει το οτι δεν της εδωσα εγω την πρωτη της αγκαλια!!!!!αννικο μου ηταν ενας εφιαλτης δεν μπορεις να φαντασεις πως αισθανομαι!!!!!!!!

τρεμω μην μου παθει κατι.....φοβαμαι πολυ!!!!γιατι αυτος ο πυρετος???νιωθω οτι πνιγομαι ωρες ωρες!!!!!!!!!!

bzUyp3.png

OoE2p3.png

το ξερω ομως παντα θα θυμαμαι και θα μου στοιχιζει το οτι δεν της εδωσα εγω την πρωτη της αγκαλια!!!!!αννικο μου ηταν ενας εφιαλτης δεν μπορεις να φαντασεις πως αισθανομαι!!!!!!!!

τρεμω μην μου παθει κατι.....φοβαμαι πολυ!!!!γιατι αυτος ο πυρετος???νιωθω οτι πνιγομαι ωρες ωρες!!!!!!!!!!

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω... :-(:sad::-(

Πρέπει να φανείς δυνατή, όμως. Όπως άντεξες στο μαιευτήριο, πρέπει να είσαι δυνατή και τώρα. Το μωρό σου σε θέλει θετική και αισιόδοξη. Περιμένει από σένα την άσφαλεια και την προστασία που μόνο η μαμά προσφέρει. Ο φόβος είναι κακός σύμβουλος για το ξεκίνημα της ζωής του ανθρώπου, συμφωνείς;

Δεν θα πω περισσότερα, μιας και έχουμε πολλά κορίτσια ετοιμόγεννα και δεν είναι σωστό να τα στεναχωρούμε, αλλά είναι πολύ συνηθισμένο κάποια παιδάκια να θέλουν "ιδιαίτερη" φροντίδα τις πρώτες μέρες της ζωής τους. Καλά κάνεις και το συζητάς, αφού έτσι ανακουφίζεσαι.

Τώρα μείνε στα καλά : το έχεις αγκαλίτσα και είναι κατάγερο. Ήταν μια δοκιμασία, πάει - πέρασε! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...