Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ritaki μην απογοητευεσαι, η καισαρικη γιατι αναφερθηκε σου είπε???

sue μου ειναι μερα καθαρισμου σημερα...χιχιχιχ

ενταξει ειμαι λιγο ιατροφοβική αλλα πιο πολύ ντροπαλη θα ελεγα γι αυτο τρεμω οχι τοσο τον πονο αν και το εχω στο πισω μερος του κεφαλιου μου!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μου ειπε δυσκολα θα γεννησω τελικα φυσιολογικα...απλα αυτο.την τεταρτη θα ξαναπαω για να με δει κ να μου πει ποια μερα τελικα θα με βαλει κ εκει θα με εξετασει παλι κ θα μου πει ......

ΤΗΕΝΑκι να σας ζησει το αγγελουδι σας....γερο κ δυνατο κ να επιστρεψετε γρηγορα σπιτακι σας:tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

μου ειπε δυσκολα θα γεννησω τελικα φυσιολογικα...απλα αυτο.την τεταρτη θα ξαναπαω για να με δει κ να μου πει ποια μερα τελικα θα με βαλει κ εκει θα με εξετασει παλι κ θα μου πει ......

ΤΗΕΝΑκι να σας ζησει το αγγελουδι σας....γερο κ δυνατο κ να επιστρεψετε γρηγορα σπιτακι σας:tongue::tongue::tongue::tongue:

ποια τεταρτη, την αλλη εβδομαδα? γιατι πριν που ειπες πεμπτη η παρασκευη καταλαβα μεθαυριο.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

εννοουσα την αλλη πεμπτη η παρασκευη, λαθος που δεν το διευκρυνησα.αν ηταν να γεννησω αυριο μια χαρα θα ημουν. 20 η 21 του μηνα....... εκτος αν συμβει κατι απιθανο που μου ειπε ο γιατρος οτι δεν το πιστευει(μου το πε ξεκαθαρα , σε αντιθεση με την fairy μας που της εδωσε κ 24ωρες )

88M1p3.pngycQap3.png

Αχ Ρίτα κρίμα για την καισαρική (αν και κάτσε ακόμα, πιθανότητα είναι) αλλά όπως λέει και ο γιατρός μου, επιτυχημένος τοκετός είναι να γυρίσει η μαμά στο σπίτι μετά από 4 μέρες με (τουλάχιστον) ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά!

Έχω κι εγώ σήμερα ραντεβού στο γιατρό αλλά δεν περιμένω να πει τπτ σημαντικό πέρα από το επόμενο ραντεβού...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Xμ, σου ειχε ξαναπει για καισαρικη Ριτακι? η τωρα τεθηκε θεμα?

κι αν το αποκλειει για φυσιολογικο γιατι σου δινει τοση παραταση?

Συγγνωμη που κανω τοσες ερωτησεις, απο ανθρωπινο ενδιαφερον και για να καταλαβω το σκεπτικο

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Xμ, σου ειχε ξαναπει για καισαρικη Ριτακι? η τωρα τεθηκε θεμα?

κι αν το αποκλειει για φυσιολογικο γιατι σου δινει τοση παραταση?

Συγγνωμη που κανω τοσες ερωτησεις, απο ανθρωπινο ενδιαφερον και για να καταλαβω το σκεπτικο

oxi ποτε δεν μου εχει ξαναμιλησει για καισαρικη...κ στην αρχη της εγκυμοσυνης μου που του ειχα πει οτι θελω προγραμμτισμενη καισαρικη επειδη φοβαμαι μου ειχε πει να βρω αλλον γιατρο ....ετυχε....κ για να μιλαει για καισαρικη το πιστευω οτι δεν εχω ελπιδα κ αδικα θα παιδευομουν ακομα κ τα νερα να μου σπαγαν .....

οσο για την παραταση.....αυτο ουτε εγω το καταλαβαινω.....του το ειπα κιολας....κ μου ειπε οτι καλο κανει στο παιδι,οχι κακο...κ οτι ειμαστε στα επιτρεπομενα ορια

οσο για την εξεταση με το χερι που μου εκανε η μαια 2φορες δεν πονεσα σχεδον καθολου

88M1p3.pngycQap3.png

εννοουσα την αλλη πεμπτη η παρασκευη, λαθος που δεν το διευκρυνησα.αν ηταν να γεννησω αυριο μια χαρα θα ημουν. 20 η 21 του μηνα....... εκτος αν συμβει κατι απιθανο που μου ειπε ο γιατρος οτι δεν το πιστευει(μου το πε ξεκαθαρα , σε αντιθεση με την fairy μας που της εδωσε κ 24ωρες )

Α! γι αυτο απογοητευτηκες...η αληθεια ειναι οτι ειναι μεγαλη παραταση, αλλα ποτε δεν ξερεις τι γινεται...πολλα μπορει να αλλαξουν απο μερα σε μερα..Μια ξαδερφη μου ειχε παει με ραντεβου για προκληση, γιατι ηταν πολυ ψηλα το παιδι μεχρι τελευταια στιγμη, και δεν χρειαστηκε η προκληση γιατι κατεβηκε μονο του και την επιασαν φυσικοι πονοι... κι ο δικος της γιατρος τοτε δεν το πιστευε..Ποτε δεν ξερεις....

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλησπερα και απο εμενα.

Thena να σου ζησει ο μπεμπης, με το καλο να γυρισετε στο σπιτακι σας!!!!!!!

Ριτακι μην απογοητευεσαι, το σημαντικο ειναι να γινει το καλυτερο για εσενα και το μωρο.

Εγω εχω απιστευτη βαριεμαρα και υποτονικοτητα απο χθες, δεν θελω να κανω τιποτα.Εχω αρχισει να αγχωνομαι για την Τεταρτη που θα μπω με προκληση( δεν θα με αφησει παραπανω και ειμαι σιγουρη οτι ετσι θα γινει). Πονους δεν εχω καθολου, ουτε νοιωθω το μωρο να εχει κατεβει. Αυτααααα

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Καλησπερα και απο εμενα.

Ριτακι μην απογοητευεσαι, το σημαντικο ειναι να γινει το καλυτερο για εσενα και το μωρο.

Εγω εχω απιστευτη βαριεμαρα και υποτονικοτητα απο χθες, δεν θελω να κανω τιποτα.Εχω αρχισει να αγχωνομαι για την Τεταρτη που θα μπω με προκληση( δεν θα με αφησει παραπανω και ειμαι σιγουρη οτι ετσι θα γινει). Πονους δεν εχω καθολου, ουτε νοιωθω το μωρο να εχει κατεβει. Αυτααααα

τεταρτη εχεις ραντεβου εσυ ? ωραια:tongue: ολα καλα θα πανε γλυκια μου .....

εσενα εχει εμπεδωθει?εχεις καθολου διαστολη?τι σου ειπε? ξεκινατε με φτ ε?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμενα.

Φανταζομαι θα μπεις με προκληση επειδη ειναι τελευταια μερα..Χαλαρωσε, σκεψου θετικα και με το καλο να ερθει η ωρα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Γειά σας κορίτσια μόλις γύρισα από καφεδάκι στην κουμπάρα μου.

Ριτάκι μην στεναχωριέσαι , πάνω από όλα σημασία έχει να είσαι καλά εσύ και ο μπεμπούλης σου. Για να σου λέει ο γιατρός καισαρική κάτι παραπάνω θα ξέρει.

H fairy δεν εμφανίστηκε σήμερα, λέτε να έχουμε και άλλο μωράκι.

Η κολπική εξέταση δεν είναι τίποτα.

Εγώ την Παρασκεύη έχω ραντεβού να δούμε πως πάνε τα πράγματα. Με έχει κολλήσει ότι θα γεννήσω το ΣΚ έτσι στο άσχετο χωρίς λόγο.

Να σας ρωτήσω κάτι. Πονάνε οι γοφοί σας καθόλου και νοιώθετε τα κόκαλα της λεκάνης να τρίζουν;

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

τεταρτη εχεις ραντεβου εσυ ? ωραια:tongue: ολα καλα θα πανε γλυκια μου .....

εσενα εχει εμπεδωθει?εχεις καθολου διαστολη?τι σου ειπε? ξεκινατε με φτ ε?

Δεν με εχει δει απο την 36 εβδομαδα, οπου μου ειπε οτι αν δεν εχει γινει τιποτα μεχρι την πητ θα μπω με r/v. Δεν ξερω αν εχει εμπεδωθει, παντως η κοιλιτσα ειναι ψηλα. Με φτ θα ξεκινησουμε και οπως μου ξεκαθαρισε,οσο υπαρχει προοδος εχει γαιδουρινη υπομονη.

Παντως αν ειχα 1-2 εβδομαδες ακομη δεν θα ελεγα οχι:-)

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Να σας ρωτήσω κάτι. Πονάνε οι γοφοί σας καθόλου και νοιώθετε τα κόκαλα της λεκάνης να τρίζουν;

Γεια σου κοριτσακι! Οι γοφοι μου με ποναγαν τις προηγουμενες μερες περισσοτερο, αλλα δεν ενιωθα τα κοκαλα να τριζουν. Λογικο ειναι απο το βαρος να ποναμε στη λεκανη...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

thena να σας ζήσει ο παίδαρος!!!!!!!!!!!!!!

rita_ki μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά. Μην τη φοβάσαι τόσο την καισσαρική. Σε καταλαβαίνω ούτε εγώ ήθελα όμως όταν πήγα να γεννήσω ήμουν αποφασισμένη πως αν πρέπει να κανω κ/σ θα την έκανα γιατι από όλα προέχει η υγεία του παιδιού μου.

fairy τι έγινε χάθηκες, έκανες τελικά βουτιά σήμερα?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...