Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!

για να δουμε πως θα παμε και σημερα...;)

αφηστε,πρεπει να βγω για κατι εξετασεις και λενε πως θα φτασει 36 η θερμοκρασια σημερα...θα λιωσω...ερχεται παλι και η σκονη...:rolleyes:

σημερα ειναι η μερα που ελπιζω να τελειωσω αισιως την βαλιτσα μου...

για να δουμε.:shock: θα τα καταφερω?

κοριτσια απο θερμομετρο τι πηρατε? μου ειπαν για αυτιου και το ψαχνω...

καμια προταση?

φιλια πολλα και με το καλο οσες γεννησουν σημερααααααααααα......:P:D;):tongue::-P:!:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

με ζιπουνακι απο μεσα κοντομανικο φανταζομαι ε?

εχω παρει πολλα ζιπουνακια με κοντο μανικι κ αμανικα..... φορμακια ομως εχω παρει μακρυμανικα(ευτυχως οχι πολλα) κ εφοσον δεν γενναω κ δεν εχω ουτε τι αλλο να σκεφτω ουτε κατι αλλο να φτιαξω....με εχει προβληματισει το θεμα αυτο ..... ντυσιμο μωρου !

να σε ρωτησω κ κατι ακομα νατασακι??????? ζυγαρια εχεις νοικιασει ?

εγω το εχω ξαναπει...κοντομανικο πλεον μονο ζιπουνακι κ πολυ ομως ελαφρυα πικε κουβερτα απο πανω....ο γιατρος που ηρθε προχθες ηταν αυστηροτατος μαζι μας με το θεμα ντυσιματος...ειδε και το θερμομετρο στο σπιτι να δειχνει πανω απο 25 βαθμους χαλαρα και φωναζε.θες να αρρωστησει το παιδι???....βεβαια αυτα για το δικο μου σπιτι που εχω ζεστη και ηλιο πολυ ολη μερα και καθολου δροσια!!!!

θα δεις μονη σου ποσο ζεστο ειναι το μωρο σου....μην ανησυχεις!!!απλως μην το κανουμε οπως παλια...διπλα ρουχα σαν κρεμμυδι διχως λογο....

ζυγαρια εγω τελικα νοικιασα...18 ευρω για 3 μηνες..οποια θελει της λεω απο που...μια χαρα...ο παιδιατρος εφερε για πρωτη φορα την δικια του...αλλα μας ειπε οτι εφοσον ολα συνεχισουν να πηγαινουν καλα οπως τωρα ,θα μας ξαναδει σε πανω απο 1 μηνα και θα ηθελε να ζυγιζομαστε ανα βδομαδα και να του το λεμε...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

καλημερα!!!

για να δουμε πως θα παμε και σημερα...;)

αφηστε,πρεπει να βγω για κατι εξετασεις και λενε πως θα φτασει 36 η θερμοκρασια σημερα...θα λιωσω...ερχεται παλι και η σκονη...:rolleyes:

σημερα ειναι η μερα που ελπιζω να τελειωσω αισιως την βαλιτσα μου...

για να δουμε.:shock: θα τα καταφερω?

κοριτσια απο θερμομετρο τι πηρατε? μου ειπαν για αυτιου και το ψαχνω...

καμια προταση?

φιλια πολλα και με το καλο οσες γεννησουν σημερααααααααααα......:P:D;):tongue::-P:!:

εμενα ο παιδιατρος ειπε οχι αυτιου ....το απλο κλασσικο ψηφιακο να εχουμε...μας δικαιολογεισαι γιατι βεβαια,οποτε αυτο θα εχουμε...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Καλημερα!!!!

Αισιως κοιμηθηκα καλα τη νυχτα....δεν ειχα πονακια.Απλα τωρα δεν μπορω καθολου ορθια,πιεζεται πολυ η κυστη μου και ποναει...Μηπως κατεβηκε ή αλλαξε θεση το μωρο σκεφτομαι...γιατι ηταν κινητικο αρκετα χθες το βραδυ... τελοσπαντων,θα ειμαι χαλαρη σημερα αναγκαστικα...

36 βαθμους θα εχει σημερα???? δεν προκειται να βγω εξω, θα γινουν αλλα τοσα τα πρησμενα ποδια μου....Απο θερμομετρο pasxalitsa κι εγω απλο εχω παρει..

νεκταρια καλημερα!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημέρα σε όλες!! Πολύ χαίρομαι που έχετε εξελίξεις κορίτσια! Εγώ νιώθω γενικά μια στασιμότητα...

γεννησαμε εναν αντρα 3,700 ,τελικα με κ\σ .τα φιλια απο τη θενα,ο αντραs τηs

Να σας ζήσει ο μπέμπης, πάντα γερός και ευτυχισμένος!!

Fairy με το καλό, άντε κάνε εσύ την καλή αρχή για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες και να φτάσει και η δικιά μας σειρά που έχουμε ακόμα λίγο.

Φιλάκια!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

καλημερα και σε σενα naya!!!

εξελιξη νομιζω σε ολες μας υπαρχουν, τα μωρακια μας μεγαλωνουν μεχρι τελευταια στιγμη, απλα δεν τις καταλαβαινουμε ολες τις αλλαγες.. να γεννηθουν γερα κι ας ερθουν οποτε θελουν!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ντυθηκα κ σε λιγο φευγω για τον γιατρο ..... ελπιζω να δει κατι εκει κατω κ να μην με καθηστερησει κιαλλο..... μετα τον γιατρο ισως παω στην μανα μου. αν γινει ετσι θα μπω ξανα κατα τις 9.30 το βραδυ.

ολο το βραδυ ειχα ανχος.... ξερω οτι δεν εκανα καλα αλλα δεν την παλευω .

μου στειλε μηνυμα κ μια φιλη μου ....θελοντας να μου κανει πλακα μου γραψε..... οτι ειδε στον υπνο της οτι γεννησε αυτη(που δεν ειναι εγκυος) κ εγω ακομα! το εκανε για αστειο αλλα το σκεφτομουν ολο το βραδυ...με κυριευσε αυτη η σκεψη.....

αχ....μια καλη μερα να εχουμε ολες μας :tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημέρα και από μένα. Βλέπω ότι χθες είχαμε νέα από τη Θένα.

Thena μου να σου ζήσει ο μπεμπούλης σου!!!

Ριτάκι εύχομαι να σου πει θετικά πράγματα ο γιατρός και να μας τα πεις το βράδυ.

Sue λες να είσαι η επόμενη;

Εμένα πάντως η μικρή με τάραξε χθες το βράδυ, άσε που πήγαμε μια βόλτα με το αμάξι και με τόσες λακούβες κόντεψα να γεννήσω στον δρόμο. Χτυπούσε και πάνω και κάτω, αν και τις περισσότερες φορές φορές νομίζω οτι έχει μπερδευτεί και σπρώχνει να βγεί από πάνω αν και έχει εμπεδωθεί. Τί να πω!

Naya τί έκανες τελικά με την κουνουπιέρα;

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

αχ αυτη η κουνουπιέρα... :P

έψαξα λίγο καλύτερα για τα κορδονάκια που μου είπε η Ρίτα και πράγματι έχει και δεύτερο ζευγάρι αν και με το δεύτερο πάλι γλιστράει...

ήρθε τελικά η πολυτεχνίτισσα μαμά και το στερεώσαμε λίγο καλύτερα οπότε προς το παρόν είναι εντάξει. Ελπίζω μόνο να μη χαλαρώσει με τη χρήση. Πάντως όποια μέρα κατέβω προς κέντρο θα περάσω από λητώ να μου δείξουν..

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλημερα και απο μενα

Τι κανετε??

Εγω κλασικα εκανα κακο υπνο εβλεπα και ονειρα υπερπαραγωγη..

τωρα ειμαι σπιτι καθιλωμένη περιμενω τον κουριερ να παραλαβει το λαπτοπ μου για σερβις ευτυχως εχω καβατζα το αλλο του καλου μου αλλα οταν επιστρεφει κατσικωνεται φυσικα και μενω ανευ!

Κατα τα αλλα σημερα μεσημερι θα επιβεβαιωσω αν θα παω ντοκτορ...απντως απο χθες με επιασαν τα πρωτα πονακια δεν ειχα μεχρι τωρα ουτε σε κοιλια ουτε σε μεση!

Θενακι να σου ζησει ο αντρακλας!!!!!!!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Ritaki, θα εχεις καλα νεα κι εσυ!!!! Αναμενουμε!!!:tongue:

Irene δεν νομιζω να ειμαι η επομενη, προηγουνται αλλες!!Λογικα προετοιμαζεται το συστημα... Αυτο με τις λακουβες ειναι οντως εκνευριστικο :mad:, ειδικα τωρα που τα μωρα μας ειναι χαμηλα...Και δεν υπαρχουν δρομοι που να μην εχουν λακουβες...

mpoumpou, καλα ξεμπερδεματα με το λαπτοπ.. σε επιασε και η μεση.. εγω δεν εχω νιωσει πονο στη μεση ακομη, μονο μια μερα προχθες με ποναγε για λιγο οταν πατουσα το αριστερο ποδι, αλλα αυτο ηταν ασχετο με τις συσπασεις.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Γεια σου Sue!!!

Ελπίζω να ερθει ο κουριερ συντομα, δεν μπορω και τις μυρωδιες από τα καθαριστικα εχω την κυρια που μας βοηθα σπιτι σημερα...

Γενικα δεν ποναω σημερα καθολου σχεδον αλλα χθες με πονουσε συνεχεια η μεση μου και η κοιλια...

Αβυσσος η ψυχη των μπεμπακίων μας.

Θελω κι εγω να παω ντοκτορ να μου πει σε τι φαση ειμαστε - βεβαια η αληθεια ειναι πως τρεμω την εξεταση με το χερι. αλλα τι να κανουμε!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

τελικα δεν πηγα στην μανα μου .... γιατι δεν ειμαι καθολου καλα....

λοιπον τα νεα εχουν ως εξης........

τραχηλος πισω....2 εκατ(δεν ξερω τι σημαινει αυτο )

καθολου διαστολη...σε συνδιασμο με πολυ μικρο κολπο.....

πεμπτη η παρασκευη θα μπω για προκληση..... αλλα 90% δυστυχως καισαρικη

αυτααααααααααα

88M1p3.pngycQap3.png

τελικα δεν πηγα στην μανα μου .... γιατι δεν ειμαι καθολου καλα....

λοιπον τα νεα εχουν ως εξης........

τραχηλος πισω....2 εκατ(δεν ξερω τι σημαινει αυτο )

καθολου διαστολη...σε συνδιασμο με πολυ μικρο κολπο.....

πεμπτη η παρασκευη θα μπω για προκληση..... αλλα 90% δυστυχως καισαρικη

αυτααααααααααα

αχ κοριτσακι...μην απογοητευεσαι τοσο...δεν κανει να εχεις κακια ψυχολογια...και καισαρικη να γινει το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο, θα εχεις το αγγελουδι σου αγκαλια...οι μισες γυναικες με προκληση η με καισαρικη γεννανε...

για καισαρικη σου ειπε επειδη ειναι μικρος ο κολπος?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Γεια σου Sue!!!

Ελπίζω να ερθει ο κουριερ συντομα, δεν μπορω και τις μυρωδιες από τα καθαριστικα εχω την κυρια που μας βοηθα σπιτι σημερα...

Γενικα δεν ποναω σημερα καθολου σχεδον αλλα χθες με πονουσε συνεχεια η μεση μου και η κοιλια...

Αβυσσος η ψυχη των μπεμπακίων μας.

Θελω κι εγω να παω ντοκτορ να μου πει σε τι φαση ειμαστε - βεβαια η αληθεια ειναι πως τρεμω την εξεταση με το χερι. αλλα τι να κανουμε!

Δεν ειναι τοσο τραγικη η εξεταση με το χερι, δεν καταλαβαινεις διαφορα απο το εργαλειο που χρησιμοποιει οταν κανεις κολπικο υπερηχο η τεστ παπ. Απλα μπορει να πονεσεις λιγουλακι...μην αγχωνεσαι!

κι εγω εχω την κυρια που καθαριζει σημερα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...