Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεννησαμε εναν αντρα 3,700 ,τελικα με κ\σ .τα φιλια απο τη θενα,ο αντραs τηs

Να σας ζήσει να είναι γερός και ευτυχισμένος

:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

γεννησαμε εναν αντρα 3,700 ,τελικα με κ\σ .τα φιλια απο τη θενα,ο αντραs τηs

Συγχαρητήρια!

Να είναι γερός και δυνατός!

Φιλιά στη Θένα! :D

Στις φίλες που δεν τις έχω "δει" μέρες και γέννησαν να ευχηθώ τα καλύτερα για τα μωράκια τους! Υγεία και καλή τύχη!

Εγώ έρχομαι και φεύγω σαν κυνηγημένη... Τα χέρια μου έχουν σκάσει, η μέση μου έχει ανοίξει, ο μικρός θέλει τη νύχτα χάδια... Μήπως μια χαρά είστε με τις κοιλίτσες; :rolleyes:

2522daf9de.png

swGop2.png

Κοριτσια ποναω σαν να πιεζεται πολυ η κυστη μου....τατοχρονα με συσπασεις και πονακια περιοδου...οι εμπειρες τι λετε?

sue θα φαμε κ τη δικη σου σκονη λες??? :D:D:D

ξεκουρασου κ κανε κ ενα ζεστο μπανακι κ χαλαρωσε κ δες πως πας

θα προσπαθησω....ευχαριστω! καληνυχτα και καλο κουραγιο με το μπεμπινο σου!!

Εγώ πήγα στο μαιευτήριο εντελώς ξάγρυπνη και εξαντλημένη. Είχα πόνους όλη τη νύχτα. Παρότι έκανα καισαρική[που ήταν ούτως ή άλλως προγραμματισμένη για την επόμενη μέρα, καλά θα ήταν να είμαι ξεκούραστη. Τα πρώτα 24ωρα είναι δύσκολα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

sue θα φαμε κ τη δικη σου σκονη λες??? :D:D:D

ξεκουρασου κ κανε κ ενα ζεστο μπανακι κ χαλαρωσε κ δες πως πας

μπα, δεν θελω ακομη, δεν βιαζομαι..:-(

εκανα μπανακι και θα προσπαθησω να ξαπλωσω...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Πάω να κάνω ένα ντουζάκι. Αν στο μεταξύ δεν ξυπνήσει, θα επανέλθω. Διαφορετικά, να ευχηθώ με έναν πόνο σε όσες θα γεννήσετε ΑΥΡΙΟ! Γιατί δεν είναι δυνατό - όλο και κάποια θα "καλοπεράσει" αύριο! :tongue:

2522daf9de.png

swGop2.png

Εγώ πήγα στο μαιευτήριο εντελώς ξάγρυπνη και εξαντλημένη. Είχα πόνους όλη τη νύχτα. Παρότι έκανα καισαρική[που ήταν ούτως ή άλλως προγραμματισμένη για την επόμενη μέρα, καλά θα ήταν να είμαι ξεκούραστη. Τα πρώτα 24ωρα είναι δύσκολα.

πρεπει να κοιμομαστε πρισσοτερο λοιπον αυτες τις μερες...ελα ομως που δεν τα καταφερνουμε παντα...εμενα τωρα με ενοχλει τοσο η κοιλια μου που νιωθω πως αν ξαπλωσω δεν θα μπορεσω να τη βολεψω...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...