Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελα βρε κοριτσακι, μην απελπιζεσαι, θα ρθει γρηγορα κι δικος σου...:P

δεν εχει αλλο να απελπιστω....αυριο θα παρω την χαριστικη βολη απτον γιατρο να δεις. αν η fairy μας ειχε διαστολη 1, εγω θα εχω -1 αχαχχαχααχ

κ το οτι δεν θα αργησει ειναι σχετικο.... ειπαμε 1βδομαδα του μεινε....του αρεσει δεν του αρεσει........ 42βδομαδες λοιπον περιμενω....αντε να δουμε:shock::shock::shock:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ριτακι δε ξερεις τι μπορει να δει βρε ο γιατρος ..κ εγω δε περιμενα να μου πει οτι ηδη εχω διαστολη κ να που εχω :)

:tongue: στενεψαν τα περιθωρια του μικρου αυτο ξερω ! ας ειναι η τελευταια Τριτη που εχω κοιλια.

εσυ καταταλλα κοριτσακι μου?πονας τωρα?πως εισαι ????

88M1p3.pngycQap3.png

καλα σου λεει η fairy, ριτακι!!! δεν ξερεις...

δες το ομως με χιουμορ... καποια στιγμη θα βγει, αποκλειεται να μεινει μεσα!!!!!!!!!

ναι κοριτσακια μου αυτο κανω !!!!! γελαω με τα χαλια μου γιατι μονο ετσι θα περασει κ αυτη η βδομαδα :tongue:

θα εκβιασω κ αυριο τον γιατρουλη, θα τον πιασω απτον γιακα αν χρειαστει να με βαλει την παρασκευη για προκληση !!!!!!!!!!!! αχαχαχχχα

πλακα κανω....αν μπορουσα θα το εκανα βεβαια αλλα μαλλον θα τον εμπιστευτω κ θα κανω ΥΠΟΜΟΝΗ :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ναι κοριτσακια μου αυτο κανω !!!!! γελαω με τα χαλια μου γιατι μονο ετσι θα περασει κ αυτη η βδομαδα :tongue:

θα εκβιασω κ αυριο τον γιατρουλη, θα τον πιασω απτον γιακα αν χρειαστει να με βαλει την παρασκευη για προκληση !!!!!!!!!!!! αχαχαχχχα

πλακα κανω....αν μπορουσα θα το εκανα βεβαια αλλα μαλλον θα τον εμπιστευτω κ θα κανω ΥΠΟΜΟΝΗ :rolleyes:

:):):):):):):)

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

:tongue: στενεψαν τα περιθωρια του μικρου αυτο ξερω ! ας ειναι η τελευταια Τριτη που εχω κοιλια.

εσυ καταταλλα κοριτσακι μου?πονας τωρα?πως εισαι ????

δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου γενικα..κοιμηθηκα 3 ωρες το μεσημερι, γενικα νιωθω κουραση πολυ....αμα σηκωνομαι νιωθω περιεργα εκει κατω....εχω ψιλοπονακια....

δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου γενικα..κοιμηθηκα 3 ωρες το μεσημερι, γενικα νιωθω κουραση πολυ....αμα σηκωνομαι νιωθω περιεργα εκει κατω....εχω ψιλοπονακια....

αυριο αν εχεις ορεξη παρε τον αντρουλη σου κ περπατησε λιγακι εξω....ΙΣΩΣ στην φαση που εισαι βοηθησει...δεν ξερω βεβαια,υποθεσεις κανω.

ας αλλαξουμε λιγακι θεμα.....η βαλιτσουλα ειναι ετοιμη ?εκανες κανενα τσεκαρισμα?ειχες ορεξη?

88M1p3.pngycQap3.png

τη βαλιτσα την εχω ετοιμη απο τοτε που μπηκα στον 9ο κ εχω τσεκαρει πολλεεεεες φορες χαχαχα

θα δω αν θα παει στη δουλεια αυριο, λεω μηπως τον στειλω το πρωι τουλαχιστον, μην καθεται κ αυτος ολο μεσα

Διαφημίσεις

μπραβο ρε κοριτσια,δωστε της λιγο κουραγιο γιατι εγω καταλαβαινω την αγανακτηση της...... ακους fairy??????? ηρθε η ωρα του μικρου επιτελους !!!! ολες το πιστευουμε κ οριστε, μιλανε κ οι πιο εμπειρες της παρεας :tongue:

ΑΝΝΙΚΟ μου εσυ πως τα πας??? ζεστη κ θηλασμος παλευεται???

με τι κοιμιζεις τον μικρουλη το βραδυ? κ κυριως τι του φορας?μακρυμανικο?

ριτάκι τον μικρό τον κοιμίζω με ένα μακρυμάνικο εσωρουχάκι (χωρίς φορμάκι απο πάνω) και ένα λεπτό παντελονάκι απο κάτω γιατί το πρωί την έχει την δροσούλα του ακόμα! Οσο για τον θηλασμό και την ζέστη, πιο πολύ ζεσταινόμουν στην εγκυμοσύνη, τώρα είμαι ο.κ το τρομερό είναι όμως η ΔΊΨΑ την ώρα του θηλασμού,θέλω ΝΕΡΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑ ΚΡΥΑ ΝΕΡΑΑΑΑ

577739wc6ldk1o3p.gif

anniko,θα τα πουμε απο κοντα σε κνα μηνα ε????

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...

Βρε παιδί μου να είμαστε ταυτόχρονα στο Λητώ και να μην συναντηθούμε, τι κουλό ήταν αυτό

1304712nu0m2o9kj6.gif

με ζιπουνακι απο μεσα κοντομανικο φανταζομαι ε?

εχω παρει πολλα ζιπουνακια με κοντο μανικι κ αμανικα..... φορμακια ομως εχω παρει μακρυμανικα(ευτυχως οχι πολλα) κ εφοσον δεν γενναω κ δεν εχω ουτε τι αλλο να σκεφτω ουτε κατι αλλο να φτιαξω....με εχει προβληματισει το θεμα αυτο ..... ντυσιμο μωρου !

να σε ρωτησω κ κατι ακομα νατασακι??????? ζυγαρια εχεις νοικιασει ?

Ζυγαριά μου έδωσε η κουνιάδα μου. Ο παιδίατρος είπε να τον ζυγήζουμε 1 φορά τη βδομάδα ενώ στο νοσοκομείο μου είπαν 1 φορά το μήνα.

εμενα με έχουν βολέψει πάρα πολύ τα φορεματάκια που είναι σαν σακιά με μακρύ μανίκι (που είναι και για αγόρι) γιατί είναι πολύ εύκολα στο να αλλάζεις το μωρό. επειδή η αλλαγή της πάνας γίνεται συνέχεια χρειάζονται εύκολα και βολικά ρούχα χωρίς περιπλοκα κουμπόματα. αυτο του το φοράω χωρίς τπτ άλλο.

Πάντως συμβουή μην αγοράσετε πολλά πράγματα γιατι δεν ξέρετε την ανάπτυξή τους. εμενα δεν του κάνουν κάποια από τα ρουχαλάκια του γιατι γεννήθηκε ψηλός και αν συνεχίσει να ψηλώνει κανονικά δεν θα του κάνουν και κάποια ακόμα που έχω πάρει (ή μου πείραν δώρο) για πιο μετά.

uDLqp1.png

ριτάκι τον μικρό τον κοιμίζω με ένα μακρυμάνικο εσωρουχάκι (χωρίς φορμάκι απο πάνω) και ένα λεπτό παντελονάκι απο κάτω γιατί το πρωί την έχει την δροσούλα του ακόμα! Οσο για τον θηλασμό και την ζέστη, πιο πολύ ζεσταινόμουν στην εγκυμοσύνη, τώρα είμαι ο.κ το τρομερό είναι όμως η ΔΊΨΑ την ώρα του θηλασμού,θέλω ΝΕΡΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑ ΚΡΥΑ ΝΕΡΑΑΑΑ

577739wc6ldk1o3p.gif

συμφωνώ απόλυτα! ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!

πάντως ρε κορίτσια δεν είναι και τόσο ζέστη ειδικά το βράδυ για να κοιμούνται με κοντομάνικο.

fairy ξεκουράσου γιατι θα το χρειαστείς μετά.

uDLqp1.png

εγώ ζυγαριά νοίκιασα με 22ε για 3 μήνες από διαφημιστικό που μου έδωσαν στο μαιευτήριο. Ο παιδίατρος σήμερα μου είπε ζύγισμα μια φορά την εβδομάδα και αν θυμάμαι καλά να παίρνει τουλάχιστον 150γρ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...