Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω δεν εχω ιδεα τι να φτιαξω σημερα, ο καλος μου θα γυρισει αργαμιση και θα ερθουν κατι φιλοι στο σπιτι αλλα αδυνατω να μαγειρεψω για ολους οχι τοσο για το μαγειρεμα αλλα για το μετα- συμμαζεμα!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

κοριτσια μολις γυρισα απο τη γιατρο. τα νεα εχουν ως εξης

εχω διαστολη 1

εχει μαλακωσει τραχηλος κ σχεδον εξαλειφθει.

υποθετα δεν μου εβαλε, απλα χερακι κ αν μεχρι τη Παρασκευη δεν εχω γεννησει θα κανουμε το ιδιο.

μου εκλεισε ομως κ ραντεβου για τις 19/5 να μπω στο νοσοκομειο για προκληση σε περιπτωση που δεν εχω γεννησει...

αυτα εν ολιγοις...δε ξερω γιατι, βγηκα απο τη γιατρο κ με πιασανε τα κλαμματα...θελω τοσο πολυ να γεννησω φυσιολογικα χωρις προκληση

κοριτσια μολις γυρισα απο τη γιατρο. τα νεα εχουν ως εξης

εχω διαστολη 1

εχει μαλακωσει τραχηλος κ σχεδον εξαλειφθει.

υποθετα δεν μου εβαλε, απλα χερακι κ αν μεχρι τη Παρασκευη δεν εχω γεννησει θα κανουμε το ιδιο.

μου εκλεισε ομως κ ραντεβου για τις 19/5 να μπω στο νοσοκομειο για προκληση σε περιπτωση που δεν εχω γεννησει...

αυτα εν ολιγοις...δε ξερω γιατι, βγηκα απο τη γιατρο κ με πιασανε τα κλαμματα...θελω τοσο πολυ να γεννησω φυσιολογικα χωρις προκληση

19 του μηνα??? ωχ Θεε μου....κ ελεγα οτι θα μου δωσεις κουραγιο με τα νεα απτον γιατρο. κοριτσακι μου ελα να σε κανω μια αγκαλιτσα :P

με τοσες συσπασεις κ πετρωματα κ διαστολη 1?? δεν εχει σχεση ε? με ποση διαστολη σε κρατανε αραγε?εστω για προκληση κ υποθετα κ τετοια?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

mpoumpou τι να πω? 2 φορες μεσα στον ιδιο χρονο ειναι too much...

fairy κοριτσακι μην στενοχωριεσαι...φυσιολογικα θα γεννησεις! θα το δεις...

τουλαχιστον εχει ξεκινησει η διαδικασια...θα δεις που ξαφνικα μπορει ολα να πανε πολυ γρηγορα και να φτασεις σε μεγαλη διαστολη...

χαμογελο και θετικη σκεψη ε???

ειρηνη ησουν τυχερη που κοιμηθηκες καλα...εμενα ολο με πιεζε και ζεσταινομουν και ξυπνησα πολλες φορες μες την νυχτα...

ριτακι εμεις απο φαγητο σημερα με σαλατα θα την βγαλουμε γιατι χθες πηγαμε σε μια γιορτη και σκασαμε απο το φαι (εγω βεβαια δεν μπορω να φαω και πολυ γιατι με πιεζει ο μικρος)

βρε κοριτσια κοιταξτε μια τελεια προικα που εβγαλε το mothercare.....

αχ,γιατι να μην μπορουμε να ψωνισουμε....???? :mad::mad::mad:

http://www.mothercare.com/Mothercare-Ultimate-Collection-Bed-bag/dp/B0031P00C4/sr=1-1/qid=1273571074/ref=sr_1_1/276-6056611-2989208?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=339187031&mcb=core

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

19 του μηνα??? ωχ Θεε μου....κ ελεγα οτι θα μου δωσεις κουραγιο με τα νεα απτον γιατρο. κοριτσακι μου ελα να σε κανω μια αγκαλιτσα :P

με τοσες συσπασεις κ πετρωματα κ διαστολη 1?? δεν εχει σχεση ε? με ποση διαστολη σε κρατανε αραγε?εστω για προκληση κ υποθετα κ τετοια?

αμα εχεις απλα διαστολη χωρις πονους κ σπασιμο νερων γιατι να σε κρατησουν? :rolleyes: δεν μου ειπε κατι τετοιο

Fairy μου γλυκιά καλησπέρες.

Διαστολή 1 ε? Πως εξελισεται μια διαστολή σου είπε???

ειναι η πρωτη φορα που με εξετασε απο κατω οποτε δε ξερουμε πως εξελισσεται. γενικα μου ειπε σε περιπτωσεις σα τη δικια μου το χερακι βοηθαει πολυ

Αχ fairy μου μην στεναχωριεσαι.... Θα γεννησεις αυτη τη βδομαδα θα δεις...Χωρις προκληση...Θα σου κανει τη χαρη το σαλιγκαρακι σου αφου το θες τοσο πολυ....Απο ωρα σε ωρα και απο μερα σε μερα πολλα μπορει να αλλαξουν, δεν ξερεις...Στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ερθουν ολα οπως τα εχεις φανταστει.....

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Γεια σας κοριτσια!

Υπομονή με τις κοιλίτσες! Θα έρθει εκείνη η ώρα...

Να ξέρετε πως κάθε τοκετός είναι διαφορετικός. εγω έφτασα στο νοσοκομείο στις 20:30 με διαστολή 2 και 22:40 γέννησα. Ενώ την προηγολυμενη μέρα που είχα πάει για NST δεν είχα καθόλου διαστολή. μονο μαλακό τράχηλο.

Εχθέσ μείναμε οι 3 μασ και ήταν super! ειχε ερθει και ο παιδιατρος πιο πριν (αυτος της κουνιάδας μου τελικά που δεν ήθελα αλλά για τώρα είναι οκ) και μας είπε πως ο μικρός εκτώς από βαλανικό υποσπαδια που ξέραμε πως έχει από το μεαιευτήριο, έχει και υδροκήλη. Στενοχωρηθηκαμε αρκετά αλλά δεν είναι κατι πολύ σοβαρο και μαλλον φευγει σιγα σιγα από ότι είδα το πρωι. κλεισαμε και R/V για υπέρηχο νεφρών και κύστεως στις 26/5.

Ο μπεμπικος μου είναι πολύ φρόνημος (φτου φτου να μην τον ματιαξο!)

όσο για την καταθλιψη κορίτσια αν δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα δεν παίζει! η ευτυχία είναι απερίγραπτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

όταν με το καλό γυρίσετε σπίτι θα βάλετε όρια σε όλους και θα εξηγήσετε στις μαμαδες/πεθερες και λοιπούς συγγενείς σας πως ΕΣΕΙΣ είσται οι μαμαδες και αν θέλουν να βοηθησουν θα το κάνουν με τον δικό σας τρόπο.

uDLqp1.png

Εγω πιστευω ακράδαντα πως ολα θα γίνουν οπως τα θελεις κοριτσακι..

Το καλό ειναι οτι σου εδωσε μερες περιθωριο να εξελιχθει μονος του ο τοκετός..Φανταζομαι με λιγη βοηθεια οπως λες θα προχωρα η διαστολή, δεν γινεται αφου ξεκινησε να κολλησει στο 1 σωστα??

Ολη μας τη θετικη ενεργεια!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

fairy κοριτσακι μην στενοχωριεσαι...φυσιολογικα θα γεννησεις! θα το δεις...

τουλαχιστον εχει ξεκινησει η διαδικασια...θα δεις που ξαφνικα μπορει ολα να πανε πολυ γρηγορα και να φτασεις σε μεγαλη διαστολη...

χαμογελο και θετικη σκεψη ε???

να σαι καλα κουκλα μου....ευτυχως δεν παιζει σεναριο καισαρικης...ειτε με προκληση ειτε χωρις φυσιολογικα θα γεννησω...αλλα αν γεννησω κ στο νερο ακομα καλυτερα χεχε:D:D

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για την αγαπη που μου δειχνετε...9 μηνες δεν εχω νιωσει τοσο down ...αλλα θα μου περασει βεβαιως...με εχει πιασει κ το αυχενικο μωρε κ ποναω συνεχεια οποτε μου φταινε ολα χιχιχ

εχουν δικιο τα κοριτσια fairy μου ..... εχεις κανει την αρχη κ δεν ξερεις ποσο γρηγορα μπορει να εξελιχθει απο δω κ περα:tongue:

στην εξεταση πονεσες ?

παντως ρε κοριτσια τι πεισματαρικα μωρα ειναι αυτα του Μαιου ...πω πω τι μας περιμενει μετα:shock:

88M1p3.pngycQap3.png

fairy κουράγιο! θα έρθει ομπέμπης πιο γρήγορα απόσο νομίζεις και όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί!

τελικά μασ συμβαίνει αυτό που θέλουμε!

εγω δεν ήθελα επισκληρίδιο και ήθελα γρήγορο τοκετο για να μην είμαι πολλές ώρες μόνη.

τελικά γέννησα πολύ γρήγορα και ουσιαστικά χωρίς επισκληρίδιο αφου δεν πρόλαβε να με πιάσει.

ασχετο βεβαια αλλά όταν πονούσα την αναζητούσα την επισκληρίδιο σαν τρελή!

Πάντως όντως τα μωράκια Μαιου είναι λίγο επίμονα! τους αρέσει φαίνεται η ζεστασιά της κοιλίτσας της μαμάς. Να τους πείτε πως και η αγκαλίτσας της μαμας είναι εξίσου ζεστή!:tongue::tongue:

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...