Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ ΚΑΛΕ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ Κ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΣΤΕΙΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ

Επεξεργάστηκαν by THENA

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

fairymummy...εχεις υποψη σου και καποια αλλη μεθοδο εκτος απο αυτην???ισως λογω αγγλιας εννοω...παντως εγω οταν θα παω στο λητω για το doppler στις 26 θα ρωτησω,αν και χλωμο το βλεπω!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

ξερει καποια βρε κοριτσια αν εκτος απο επισκληριδιο υπαρχει και αλλη μεθοδος εδω στην ελλαδα???...εχω δει διαφορα videakia(περι επισκληρ.) και δεν την φοβαμαι,απλα μπορει να εχω προβλημα λογω παλιας σημαντικης σκολιωσης και να μην την κανω..και αν χρειαστει και καισαρικη σκεφτομαι τι γινεται τοτε???γενικη αναισθησια??αυτην..πραγματικα την φοβαμαι...η γιατρος μου ,μου ειπε να ρωτησω την αναισθησιολογο μας στο λητω οταν θα ξαναπαω αλλα τοχω γμτ συνεχεια στο μυαλο μου... και μεχρι τις 26...ουυυυ

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

κοιτάξτε ένα ωραίο site που ξεσήκωσα απο τα κορίτσια του Απριλίου

http://www.youtube.com/profile?user=gurgle#g/u

Πολύ καλό το site Αννικο!Αυτό το βιντεάκι με τις ασκήσεις που επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη είναι ακριβώς σαν αυτές που μας κάνουν στο pilates για εγκύους + κάποιες άλλες για τα πόδια..

επισκληριδιο δεν κανω που να με πληρωνουν....τον τοκετο δεν τον φοβαμαι....αλλα αυτη την ενεση οποτε τη βλεπω δεν μπορω καθολου

Κι εγώ δεν θέλω να την κάνω fairymummy.Και τα δυο κορίτσια μου τα έκανα χωρίς, ελπίζω να μη χρειαστεί ούτε και τώρα.

Παρακολουθώ κι εγώ ένα μάθημα ανώδυνου τοκετού και το θέμα αυτής της συνάντησης μας ήταν ακριβώς αυτό: ο τοκετός (οι τρεις φάσεις του) , πότε πρέπει να πάμε στην κλινική και πως , πως θα βοηθηθούμε σε κάθε φάση και αν και μέχρι πότε μπορούμε να κάνουμε την επισκληρίδιο(πχ δεν μπορείς να μπεις στη μπανιέρα που έχουν αν την έχεις κάνει ή να την κάνεις αν φτάσεις στο στάδιο της εξώθησης..) Αυτό που μας πρότεινε είναι να μην είμαστε "στατικές",δηλαδή να αλλάζουμε στάση, θέση να περπατάμε ή να καθόμαστε πάνω στις ειδικές μπάλες που έχουν συνήθως στα μαιευτήρια και να κουνάμε την λεκάνη μας..Πάντως οι περισσότερες κοπέλες- που έχουν ήδη γεννήσει ένα παιδί- δεν θέλουν να την κάνουν.

fairymummy...εχεις υποψη σου και καποια αλλη μεθοδο εκτος απο αυτην???ισως λογω αγγλιας εννοω...παντως εγω οταν θα παω στο λητω για το doppler στις 26 θα ρωτησω,αν και χλωμο το βλεπω!

στην Ελλαδα δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο...εδω εχουμε gas and air, tens machine, γεννα στο νερο (εκει απαγορευεται η επισκληριδιος ουτως η αλλως), το δωματιο που εισαι οπου εκει περνας τις ωδυνες αλλα κ γεννας κιολας (δε σε πανε αλλου) εχει μεσα μπαλες που επισης βοηθανε

γενικα στην Αγγλια τουλαχιστον ο φυσιολογικος τοκετος προωθειται πολυ κ μας κανουν -κατα τη γνωμη μου- πολυ καλη ενημερωση για τα θετικα κ τα αρνητικα της καθε επιλογης ...κ επειδη ειναι κ στον χαρακτηρα μου οτι το γυναικειο σωμα ειναι ετσι φτιαγμενο που δε χρειαζεται τρομακτικες παρεμβολες απο γιατρους γι αυτο πιστευω οτι η επισκληριδιος δεν ειναι κ τοσο απαραιτητη...απλα αποψη μου ετσι...

επισης εδω δε σε ξυριζουν, δε σου κανουν περινεοτομη κ δε σου κανουν κλισμα

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάρες!

Έχουν έρθει οι δικοί μου για μια βδομάδα στο Μόναχο και προσπαθώ να τους χορτάσω..(για αυτό δεν πολυγράφω..)Sorry:oops::oops::oops:

τυχερηηηη!!!! μη ζητας καθολου συγνωμη...μακαρι να μπορουσαν κ οι δικοι μου να ερθουν λιγες μερες

επισης εδω δε σε ξυριζουν, δε σου κανουν περινεοτομη κ δε σου κανουν κλισμα

Κι εδώ στη Γερμανία το ίδιο γίνεται! Βέβαια αυτό με την περινεοτομή το φοβάμαι λίγο γιατί μπορεί και να μην είναι και τόσο καλό..

Κι εδώ στη Γερμανία το ίδιο γίνεται! Βέβαια αυτό με την περινεοτομή το φοβάμαι λίγο γιατί μπορεί και να μην είναι και τόσο καλό..

εννοεις δεν ειναι καλο αν δε σου κανουν? ισα ισα το αντιθετο...το σκισιμο απο κατω το κανουν σε περιπτωση αναγκης που θελουν να βγει γρηγορα το μωρο...γιατι να σε σκισουν αν ολα πανε καλα?

τυχερηηηη!!!! μη ζητας καθολου συγνωμη...μακαρι να μπορουσαν κ οι δικοι μου να ερθουν λιγες μερες

Θα μπορέσουν να έρθουν καθόλου για τη γέννα ή μετά για να σε βοηθήσουν με το μωρό;

εννοεις δεν ειναι καλο αν δε σου κανουν? ισα ισα το αντιθετο...το σκισιμο απο κατω το κανουν σε περιπτωση αναγκης που θελουν να βγει γρηγορα το μωρο...γιατι να σε σκισουν αν ολα πανε καλα?

Φυσικά και θα ήταν καλά να μην χρειαζόταν καθόλου.Συνήθως όμως χρειάζεται όχι για να βγει πιο γρήγορα όσο για να μην πιεστεί το μωρό πολύ..

Εδώ η λογική τους είναι να σκιστεί όπου σκιστεί από μόνο του αλλά ίσως να σκιστείς πολύ .."άτσαλα" να το πω;..και δεν ξέρω αν αυτό είναι εύκολο πχ μετά στο ράψιμο και την επούλωση..

Επεξεργάστηκαν by 3xmama

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...