Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

θα σου ακουστεί κλισέ... αλλά πάλι καλά είσαι στα ναυτιλιακά και έχεις την οικονομική δυνατότητα για αυτό το δύσκολο ταξίδι που σου έφερε η μοίρα. Εγώ όταν έκανα εξωσωματική έπαιρνα 750€ (ήθελα να ασχοληθώ με αυτό που σπούδασα και ξεκίνησα από το 0). Όλες μου οι οικονομίες έφυγαν εκεί. Δουλεύω 12 χρόνια και είμαι 28. συν 2 σεζόν από 2 μήνες καλοκαίρι. Πάπαλα. 0 έφτασα. 15κ έτσι, αέρας και συν μέχρι να φτάσω εκεί που δεν τα έχω υπολογίσει. Βέβαια, θα το έκανα ξανά και ξανά για το χαμόγελο της. 

αν δεν έμενα με την δεύτερη εμβρυομεταφορά, δεν είχα λεφτά για άλλη προσπάθεια. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω παντως που δεν μπορουσα με τιποτα να συναρμολογησω το πορτ μπεμπε το πηγα εκει που το πηρα και το κανανε αυτοι και οπως φαινεται δεν θα τα ειχαμε καταφερει με τιποτα!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ααα τόσο καλά... θα τους πάρω τηλ αν είναι αύριο και αν δε βγάλω άκρη θα την πάω από εκεί... δεν το είχα σκεφτεί ότι μπορεί να λείπει κάτι...

thanks κορίτσια!! Σας καληνυχτώ γιατί ήρθε η μανούλα μου με την αδελφή μου θεσ/νίκη και πάω να τις δω λίγο. Φιλάκια!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

μεγια το αβαταρι φαιρυ μου, φανταζομαι ειναι συμβολικο???χιχι...

Το youtube σωζει, εγω ετσι βρηκα να συναρμολογησω το καρεκλακι αλλα ουχί το πορτ μπεμπε να ναι καλά οι ανθρωποι εκει στο μαγαζι που με βοηθησαν!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Έβαλα για νανάκια τα τέκνα και είπα να περάσω μια βολτούλα.

Τι κάνετε;

παλευα ποση ωρα με ενα κομματι κωδικα αλλα τα καταφερα :)

κοιταχτε τι ειπα να φτιαξω

http://saligaroslife.blogspot.com/

αχ τι ωραίο που το έχεις κάνει!!!

και πάνω που θα σε ρώταγα για το σαλιγκαράκι που έβαλες έχει σχέσει με τις 40+:D

Διαφημίσεις

αχ τι ωραίο που το έχεις κάνει!!!

και πάνω που θα σε ρώταγα για το σαλιγκαράκι που έβαλες έχει σχέσει με τις 40+:D

το μωρο το λεω σαλιγκαρο απο τοτε που εμαθα οτι ειμαι εγκυος...εχω τρελλα με τα σαλιγκαρια...μου αρεσουν πολυ, οχι να τα τρωω ομως :D

το μωρο το λεω σαλιγκαρο απο τοτε που εμαθα οτι ειμαι εγκυος...εχω τρελλα με τα σαλιγκαρια...μου αρεσουν πολυ, οχι να τα τρωω ομως :D

Ορίστε το έλεγες σαλίγκαρο και τώρα για να μην σε διαψεύσει έχει φτάσει στην 40+, αχ βρε τι καλό γιο που έχεις :D:D:D:D:D

Ορίστε το έλεγες σαλίγκαρο και τώρα για να μην σε διαψεύσει έχει φτάσει στην 40+, αχ βρε τι καλό γιο που έχεις :D:D:D:D:D

:D:D:D αυτο ελεγα προχθες στις φιλες μου...δεν τον ελεγα λαγουδακι!!!!

:D:D:D αυτο ελεγα προχθες στις φιλες μου...δεν τον ελεγα λαγουδακι!!!!
:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...