Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

προσπαθω να δω την αισιοδοξη πλευρα του θεματος......

ποσο μας μενει να γκρινιαζουμε με την κοιλια στον στομα????/ μια βδομαδα ακομα????? καπου εκει..... μετα θα γκρινιαζουμε για τα ξενυχτια κ τις σκ@τουλες :tongue::tongue::tongue:

ολα καλα να πανε για ολες μας.........μονο αυτο εχει σημασια

88M1p3.pngycQap3.png

και εγω εδώ είμαι. Έφαγα, μάζεψα το τραπέζι, έβαλα και δυο πλυντήρια, σιδέρωσα και ετοιμάζομαι να μπω για μπανακι. Γενικά εδω και 2 ωρες δεν εχω κάτσει, κουράστηκα μπορω να πω, και η μικρή κάνει πάρτυ πάλι και την αισθάνομαι τόσο χαμηλά.

Όντως η thena δεν εμφρανίστηκε καθόλου σήμερα. Την έστειλα και μην στο fb.

Εγώ την Παρασκευή θα πάω γιατρό.

Αλήθεια είχατε καθόλου διαστολή;

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Εγω θα σας λεω θετικησκεψη και κουραγιο ετσι για να αλλαζουμε τη λεξη υπομονη.

Αν και το χειροτερο το κανουν οι γυρω που καθε τρεις και λιγο ρωτανε...Γεννησες????οχιιιιιιιιιιιιιιιι?? ακομαααααααααααα?????

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Εγώ την Παρασκευή θα πάω γιατρό.

Αλήθεια είχατε καθόλου διαστολή;

εμενα ειρηνακι μου δεν με εχει εξετασει καθολου απο κατω κ δεν ξερω να σου πω την αληθεια. κ την προηγουμενη βδομαδαπου πηγα περιμενα να με εξετασει αλλα μονο μου ζουλαγε την κοιλια....κ φυσικα ζυγισμα,πιεση κ ακουσαμε το μωρο.... μου ειπε οτι μεθαυριο θα με εξετασει.....

δεν ξερω τι με συμφερει στην περιπτωση μου...να εχω να μην εχω.... δεν ξερω τι να ευχηθω στον εαυτο μου

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Φυσικά και να έχεις. Εμένα από τότε που μπήκα στον 9ο με εξετάζει κάθε βδομάδα από κάτω. Επίσης μου είπε ότι αν θέλω να μαλακώσω τον τράχηλο να κάνω sex γιατί το σπέρμα έχει την ουσία που σου δίνουν και στην πρόκληση.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

αχ κορίτσια, συγγν'ωμη που αλλάζω το θέμα αλλά θα ήθελα λίγη βοήθεια, κα΄ναμε κάτι δουλίτσες στο σπίτι και άνοιξα πρώτη φορά την κουνουπιέρα να αεριστεί και λίγο.

Έβαλε κανονικά ο άντρας μου το στήριγμα της κουνουπιέρας στην κούνια αλλά δεν έχω ιδέα πως να βάλω την κουνουπιέρα στο στήριγμα!!

Μισή ώρα καθόμαστε και την κοιτάμε και πειραματιζόμαστε αλλά τίποτα από αυτά που δοκιμάσαμε δε μου φαίνεται σωστό...

Καμιά ιδέα???

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

αχ κορίτσια, συγγν'ωμη που αλλάζω το θέμα αλλά θα ήθελα λίγη βοήθεια, κα΄ναμε κάτι δουλίτσες στο σπίτι και άνοιξα πρώτη φορά την κουνουπιέρα να αεριστεί και λίγο.

Έβαλε κανονικά ο άντρας μου το στήριγμα της κουνουπιέρας στην κούνια αλλά δεν έχω ιδέα πως να βάλω την κουνουπιέρα στο στήριγμα!!

Μισή ώρα καθόμαστε και την κοιτάμε και πειραματιζόμαστε αλλά τίποτα από αυτά που δοκιμάσαμε δε μου φαίνεται σωστό...

Καμιά ιδέα???

η κουνουπιερα σου δεν εχει κατι σαν καπελο? κ η βαση δεν εχει ενα σιδερο καθετο???

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

το σίδερο είναι στην ουσία γάμα.

η προίκα μας είναι αυτή http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080401&itmid=1435937# αλλά η φωτό δεν είναι και πολύ διαφωτιστική...

δεν κανεις αυριο ενα τηλ στα λητω να σε κατατοπίσουν????

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

στηριξε την κορυφη της κουνουπιερας πανω στο σιδερο αυτο.....εχει κορδονακια η κουνουπιερα σου?αν ναι κανε τα κομπακια κ εισαι ετοιμη

έχει κάτι κορδονάκια αλλά μόνο ένα ζευγάρι, οπότε δε στηρίζεται, γλιστράει...

δεν κανεις αυριο ενα τηλ στα λητω να σε κατατοπίσουν????

μάλλον σε κάτι τέτοιο θα καταλήξω...

μα ήμαρτον στήσαμε ολόκληρο δωμάτιο και να μην μπορούμε να στήσουμε μια κουνουπιέρα :shock::oops: μάλλον άδικα εκνευρίζομαι τόσο αλλά μου έκατσε πολύ στραβά!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...