Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πω πω κοριτσια...αυτο με την καταθλιψη πολυ το φοβαμαι...

λετε να "κολλησουμε" ???? :D

ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω...

Οι ορμονες μας παιζουν τρελά παιχνιδια, αν "βοηθησουν" και οι γυρω με την παρεμβατικη συμπεριφορα τους μπορει και να την τσιμπίσουμε!

Μου ειπαν για μια κοπελα χθες που η μανα της της ελεγε συνεχεια οτι το σπιτι πρεπει να ειναι νοσοκομειο απο την καθαριοτητα και ολο την επριζε με το που βγηκε απο το μαιευτηριο κξαι τελικα κατεληξε με καταθλιψη, βλεπει ψυχολογο, διοτι ολη μερα ειναι με μια σφουγγαριστρα και με χλωρινες:shock::shock::shock::shock: και επίσης το μωρακι που ειναι πλεον 8-9 μηνων δεν εχει αντισωματα και με το παραμικρο γεμιζει κοκκινιλες το κορμακι του:(

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα αυτα ειναι τραγικα...

ναι,την θυμαμαι την ιστορια mpoumpou...

μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση....:shock:

απορω με μερικους γονεις πως το κανουν αυτο στα παιδια τους...

δεν βλεπουν οτι ετσι ειναι δυστυχισμενα?

το καλο τους θελουν αλλα...καταφερνουν το αντιθετο τελικα.

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Aπλά αλλάζουν οι εποχές και δεν το καταλαβαινουν καποιοι...Πρεπει να προφυλαξουμε τους εαυτους μας και τις οικογενειες μας!

Πασχαλιτσα σε ποιο μαιετηριο θα εισαι αν επιτρεπεται?? Εχουμε κοντινες ΠΗΤ!

πω πω κοριτσια...αυτο με την καταθλιψη πολυ το φοβαμαι...

λετε να "κολλησουμε" ???? :D

ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω...

εγω ξερεις τι λεω....αν το σκεφτεσαι απο πριν αυτο μη τυχον κ το παθεις εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να το παθεις ...αν εχεις τσαμπουκα κ λες αποφασισα να γινω μανα κ θα τα καταφερω ολα θα πανε καλα κ δεν εχεις να φοβασαι τιποτα...ολα παιχνιδια του μυαλου ειναι :D:D

Διαφημίσεις

παρατηρησατε οτι εξαφανιστηκε η Thena???? κ εχθες κ σημερα νομιζω....ειχε κατι βλεννες απο προχθες λετε να γεννησε?

Λες?

Αρχισαμε και βαζουμε παρουσιολογιο καθε μερα...χιχιχ

εγω ξερεις τι λεω....αν το σκεφτεσαι απο πριν αυτο μη τυχον κ το παθεις εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να το παθεις ...αν εχεις τσαμπουκα κ λες αποφασισα να γινω μανα κ θα τα καταφερω ολα θα πανε καλα κ δεν εχεις να φοβασαι τιποτα...ολα παιχνιδια του μυαλου ειναι :D:D

Γεια σας κοριτσια!

Συμφωνω fairy μαζι σου! Στο μυαλο μας ειναι ολα.Αν το παρουμε αρνητικα απο πριν, τοτε και καταθλιψη θα παθουμε και ολοι θα μας φταινε! Γι' αυτο σκεφτομαστε θετικα, θα τα καταφερουμε!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Τι κάνετε κοριτσάκια, πως τα πάνε οι κοιλουμπίτσες σας;

Εγώ δεν έχω και πολύ χρόνο τώρα να μπαίνω γιατί όταν δεν θηλάζω-ρεύω-ξεσκατίζω τον μπεμπουίνο, ασχολούμαι με την Ευαγγελία!

Εσείς τι κάνετε ποίες έχουν μείνει ακόμα διπλές;

Τι κάνετε κοριτσάκια, πως τα πάνε οι κοιλουμπίτσες σας;

Εγώ δεν έχω και πολύ χρόνο τώρα να μπαίνω γιατί όταν δεν θηλάζω-ρεύω-ξεσκατίζω τον μπεμπουίνο, ασχολούμαι με την Ευαγγελία!

Εσείς τι κάνετε ποίες έχουν μείνει ακόμα διπλές;

Καλως την!!!!!! Το φανταστηκαμε οτι με 2 παιδια τωρα, θα τρεχεις και δεν θα φτανεις!!! Οι περισσοτερες διπλες ειμαστε ακομη, Αν θυμαμαι καλα μετα απο σενα μονο η Natassa πρεπει να χει γεννησει...Πρεπει να ανατρεξουμε στη λιστα μας... Ωραιος ο μπεμπουλινος?Η Ευαγγελια πως ειναι μαζι του?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Τελικά τα κατάφερα και κοιμήθηκα ένα 3ωρο!!!!!!!!!!!!!! Λέω να σιδερώσω και να μπω για ένα μπανάκι να ελαφρύνω.

Μερικές ιστορίες είναι πολύ τραβηγμένες, αλλά δεν φταίνε μόνο οι γονείς πιστευω. ευτυχως εμένα και η μαμά μου και η πεθερά μου είναι διακριτικές, απλά το μόνο που θα θέλουν είναι να είναι κοντά στην μικρή. Της μαμάς μου που είναι και το πρώτο της έχει τρελαθεί από τώρα, εδώ και τρεις μήνες που η μικρή είναι προς τα κάτω και βλέπει προς τα μέσα έχει κολλήσει που δεν γύρισε να δούμε την φατσούλα της. Όσο για την κατάθλιψη είναι και στον άνθρωπο πιστεύω, στο μυαλό του.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

εδω τριγυρω ειμαι κ εγω..... μα κοιλια φυσικα:rolleyes:

σημερα ειμαι πολυ κακοκεφη...χωρις ιδιαιτερο λογο .... σαν να μην εχω ορεξη να φαω,σαν να εχω καουρα...κατι περιεργο...μαλλον ψυχολογικο ειναι ... εντομεταξυ το bebe κ αυτο ειναι ανησυχο.... την μια μαζευετε ολη η κοιλια χαμηλα κ αδειαζει εντελως πανω...μετα σκληραινει παντου...σαν πετρα.....κ υστερα παλι το μωρο σαν να τεντωνετε παλι μεχρι το στηθος ψηλα.. ολα μου φταινε ε? χεχεχεχ

88M1p3.pngycQap3.png

:tongue: η αληθεια ειναι πως ξερω οτι εχω συμπαρασταση... ειναι πολυ σημαντικο που ξερω οτι υπαρχουν κιαλλες γυναικες που βιωνουν το ιδιο :tongue:

εσυ αυριο γιατρουλη...κ εγω την τεταρτη..... κοντευουμε!!!!!!

σωστη η παρατηρηση σου για την ΤΗΕΝΑ νομιζω σημερα ειχε γιατρο....κατι τετοιο(ισως κανω κ λαθος) λες να εφερε στον κοσμο bebe????:tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Kαλως τες...

Εγω δεν πηγα γιατρο σημερα ειναι τεζα με γαστρεντεριτιδα μου ειπε στο τηλ...

Τι κανετε κουκλιτσες μου??

Εχετε δυσφορία ε?? Φανταζομαι πρεπει να ειναι ζορικα, εδω μερικες φορες ζοριζομαι κι εγω που ειμαι και 15 μερες πισω!!

Δεν λεω υπομονη θα εχετε βαρεθει να το ακουτε!

ΥΓ Αννικο να σου ζησει ο μπεμπαρος καλο μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!! :D :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...