Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευτυχως δεν με παίρνουν ακόμη άσχετοι να με ρωτησουν αν γέννησα, αλλά οι δικοί μου κάνουν για δέκα. Μόνο ο άντρας μου από το πρωί με έχει πάρει 4 φορές και άμα τον φωνάζω οτι με ξύπνησε, μου λέει που να το ξέρω οτι κοιμάσαι. τους εχω πει ότι αμα συμβεί κάτι θα τους πάρω εγω, αλλά το βιολί τους

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα πάαααααααααλι χαλαρά... Ασε που το σταθερο το εχω για ωρα αναγκης και το εχουν ελαχιστοι...οποιος θελει στο κινητο παρακαλω!(το οποιο και χαμηλωνω οταν κοιμαμαι)

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Pasxalitsa εχω κι εγω πολλες δουλειες να κανω, τις κανω λιγες λιγες για να μην επιβαρυνω τα πρησμενα ποδια, αλλα οπου να ναι θα ρθει και η μαμα μου για βοηθεια..Ευτυχως δεν ειναι περιεργη η μαμα μου και δεν ανακατευεται αν δεν της το ζητησεις, οποτε οντως με βοηθαει οποτε ερχεται..

sue η μαμα μου δεν ειναι καθολου περιεργη...το αντιθετο μαλιστα...

ασε που στενοχωριεται πολυ που δεν την θελω να βοηθησει...:(

νιωθω ασχημα τωρα που το λεω...

απλα, εμενα τις τελευταιες μερες ολα μου φταινε και δεν θελω βοηθεια...

Νατασσα ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ το μικρακι σας!!!

τελεια νεα!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Εμενα κοριτσια 9 μηνες τωρα δεν εχει ερθει κανεις για βοηθεια...Μονο μια φορα την εβδομαδα εχω γυναικα στο σπιτι και κανει τα χοντρα και σιδερωνει κιολας...

Γενικα και εγω ειμαι καπως τον τελευταιο καιρο και μετα δεν θα θελω κανενα ειμαι σιγουρη θα δω πως θα το χειριστω!

mpoumpou θα ειναι δυσκολα ειδικα στην αρχη γιατι ολοι (γονεις κ πεθερικα) θα θελουν να βοηθησουν...

καλη ειναι η βοηθεια καποιες φορες αρκει να παρεχεται οπως ειναι καλυτερο για εμας...θελει λιγο διπλωματια για να περασετε ολοι καλα...

πανω απ ολα βεβαια εσυ κ το μωρο!

κι εγω το σκεφτομαι πως θα ειναι μετα...

ειδικα ο 1ος μηνας...:rolleyes:

fairy μου ευχομαι να πανε ολα καλα αυριο...αν δεν εχουμε νεα...θα καταλαβουμε....

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Καλως τη Φαιρυ.... Εμενα ακυρωθηκε η εξεταση ο γιατρος ειναι ταβλα με γαστρεντεριτιδα!!!

Πασχαλιτσα μου το ξερω πως ειναι ετσι αλλα ειλικρινα δεν θελω κανενα, θελω να τα καταφερουμε μονοι μας οσο γινεται, οταν εχεις ολο τον κοσμο να σου κανει παρεμβασεις μπορει να οδηγηθεις σε κακο δρομο ακομη και καταθλιψη!

Δυστυχως ειναι ελληνικο φαινομενο, και ξερεις λενε οτι ερχονται για βοηθεια και τελικα απλά σου υποδυκνυουν ολη την ωρα λαθη!

πω πω κοριτσια...αυτο με την καταθλιψη πολυ το φοβαμαι...

λετε να "κολλησουμε" ???? :D

ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω...

τα Μαγιόπαιδα

Πραγματικα το να βρεις τους ρυθμους σου ειναι βασικο, να λειτουργησουμε ως οικογενεια..

Σας εχω πει για τραγικη περιπτωση μετακομισης γονιων και πεθερικων για καμποσο καιρο σε ζευγαρι με νεογεννητο ετσι???? μπρρρρ ανατριχιλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...