Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!

κανενα νεο?

ειχαμε τιποτα αφιξεις το βραδυ?

maanton εσυ σημερα δεν θα πας στον γιατρο? αντε να δουμε τι θα σου πει κι εσενα....

με το καλο ολες μας...!!!

mary φιλια στο τζουτζουκακι σου....:P αχ,αντε να τα παρουμε κι εμεις αγκαλια...εμενα ολο με κλωτσαει...θελει να βγει μαλλον...:rolleyes:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!!!!!!!Σήμερα μπορεί να ήταν και ο χειρότερος και λιγότερος ύπνος μου κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ο άντρας μου έβλεπε όνειρο και χτυπούσε τα πόδια του στο στρώμα με αποτέλεσμα να κοντέψω να πάθω καρδιακή προσβολή και όλα αυτά στις 5.30 παρακαλώ. Από εκείνη την ώρα το μάτι γαρίδα.Τακτοποίησα τις φωτο από την κάμερα και έβαλα και την κοιλιά μου στο fb. Τώρα που είναι τσιτωμένη φαίνονται οι ραγάδες, φαντάσου να ξεφουσκώσει, ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

εγω παλι δουλειες κανω...αμαν...

ολο μαζευω...ολο καποια δουλεια ανοιγω...

αφηστε που εχω λιγο σιδερο + 2 πλυντηρια...

(εχω και την μαμα μου που ολο φωναζει να ερθει να με βοηθησει αλλα επειδη ολο κατι μου φταιει...προτιμαει να μεινει σπιτι να μην με συγχιζει...)

τωρα τι μου ηρθε?

να ξεκαθαρισω τα cd....:shock:

καλυτερα να μην σας πω ποσα εχουμε................

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημερα και απο μενα κοριτσια....κουτουλαω αλλα μολις μου εφτιαξε εναν περιποιημενο μεν αλλα ελαφρυ καφε ο αντρουλης μου για να ανοιξει το ματι....αχ!!!σημερα περιμενουμε τον παιδιατρο....απο βαρος πηγαινουμε τελεια αλλα γενικα εχω και διαφορες αποριες οποτε τον περιμενω ως σαν τρελλη!!!

η μπουμπου σημερα εκανε το ντεμπουτο της το βραδυ....εμεινε ξυπνια για 3 ωρες....αρχιζει και μεγαλωνει το χρυσο μου και αλλαζει το προγραμμα της...στην αρχη ξυπναγαμε ανα 3ωρες,τρωγαμε και νανι κατευθειαν..και ηταν απιθανα..αναμενομενο βεβαια...και η μαια μου τοχε πει..πλεον ομως,ξυπναμε και καθε 1 1/2 ωρα και καθε 2..αφηστε δε που μενουμε και ξυπνιες -χωρις απαραιτητα να γκρινιαζουμε-μεχρι και 3 ωρες!!!οι ματαρες γαριδα!!!

φοβομουν οτι θα χρειαζομουν και βοηθεια και εχει παρει ο αντρας μου 1/2 μηνα αδεια,μιας και δεν θα μπορουσα να ειχα αλλη βοηθεια απο αλλου...τελικα δεν τον χρειαζομαι καθολου...δεν ξερω για την αννικο και την μαιρη αλλα εγω τα καταφερνω πολυ ευκολα μονη μου!!!μεσα σε ολα ειναι μια αυτοεπιβεβαιωση και πολυ χαρουμενη γινομαι τελικα....βεβαια ειναι χαρμα οφθαλμων να βλεπεις μπαμπα και κορη αγκαλια μαζι ξαπλωμενους στο κρεβατι...

κατα τα αλλα και εγω μολις γεννησα ,ημουν ηδη 6 κιλα μειον,αλλα εχω να ριξω και τα αλλα 6 που ειχα παρει προφανως...καλα ειναι ε?.....βεβαια στο μαιευτηριο μας ταιζαν τοσο καλα που πηρα αμεσως αμεσως αλλο εναμισι στις 4 μερες..τρελο φαι μιλαμε!!!βεβαια λενε με τον θηλασμο δεν φευγουν ευκολα...και πως να φυγουν που καποιες φορες πειναω σαν τρελη.δεν χορταινω.καμια σχεση με τα της εγκυμοσυνης..αφηστε δε την διψα!!! μου τοχε πει η μαια,αλλα δεν το περιμενα...2 κανατες με νερο εχω μονιμα στο κομοδινο διπλα...+ οι χυμοι....παντως μετα απο 13 μερες εχω χασει ηδη 2 κιλα ακομα...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Kalimera koritsia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Epestrepsa sto spiti me to GIO MOU to Savvato to mesimeraki alla den eixa xrono na mpo pio prin.

Telika tin Triti pira sto iatreio kai mou eipan na pao nosokomeio, o giatros itan ekei. eftasa me kapoious elafrious ponous ana 2 lepta pou den ixera an einai gennas i ponage i koilia mou epeidi eicha faei fakies to mesimeri (o giatros me koroideve otan tou to eipa). Me exetazei kai leei kata tis 2-3 to vradi argoume akoma. Telika gia na mi sas ta polilogo gennisa mea qpo 1,5 ora fusiologika, ehontas faei trelous ponous 1 ora. tin episkliridio an kai telika ti ztaga san treli tin efaga adika 3 lepta prin vgei o mpempis opote kai den me epiase!

o mikros polu katharos aspros me malakia arketa, 3460 kai 52,5 cm. oute melanos oute tpt. vgike xoris idieteri piesi opote itan KOUKLOS!

Den mou ton eferan amesos mias kai itan vradi kai ton kratisan mexri to proi tis allis meras.

Thilazoume apo ekeini tin ora apokleistika meta apo polu upomoni kai epimoni, kleinontas ta aftia eidika tis protes meres se olous tous asxetous pou mas piezan na dosoume xeno giati o mikros den xerei na thilazei kai to gala mou den arkei. tora stazei!!!!!

opote genisame 4/5/2010 22:40 3460 kai 52.5cm.

Eimai EYTYXISMENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sas euxomai me to kalo oses den exete gennisei akoma.

kata ta alla gia kante ena update giati oi selides itan polles, gemmise kamia alli?

uDLqp1.png

Πολλες καλημερες!!!

Συγνωμη στις χθεσινοβραδινες της παρεας που βγηκα χωρις να χαιρετησω αλλα κολλησε παλι η συνδεση και με πεταγε εξω...

Νεκταρια μπραβο σου που τα καταφερνεις μονη!! Αμα εχεις θεληση ολα τα κανεις!

Pasxalitsa εχω κι εγω πολλες δουλειες να κανω, τις κανω λιγες λιγες για να μην επιβαρυνω τα πρησμενα ποδια, αλλα οπου να ναι θα ρθει και η μαμα μου για βοηθεια..Ευτυχως δεν ειναι περιεργη η μαμα μου και δεν ανακατευεται αν δεν της το ζητησεις, οποτε οντως με βοηθαει οποτε ερχεται..

irene κοιμησου πιο μετα να αναπληρωσεις... ασε, με τις ραγαδες τωρα συνειδητοποιησα κι εγω οτι εχω κανει κοντα στον αφαλο...

naya καλημερα και σε σενα!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερουδια κ απο εμενα

Νατασα να σου ζησει το μπεμπουλινι...χαιρομαι που δε ταλαιπωρηθηκες καθολου....1.5 ωρα!!! τιποτα!!!!

εγω εκανα χαλια υπνο κοριτσια, μετακομισα κατα τις 5 το πρωι στον καναπε να μη παιδευω κ τον αντρα μου, πηρα τις μαξιλαρες μου κ με εβαλα να ξαπλωσω καπως σε ανηφορα για να ξεκουραζεται η κοιλια

σημερα πονανε ολα, η κοιλια μου χαμηλα, η μεση μου, οι κλειδωσεις μου ακομα κ στα δαχτυλα....αντε υπομονη αυριο ραντεβου με τη γιατρο να δουμε τι θα δει :)

εδω τριγυρω θα ειμαι, να κανω καμια δουλιτσα σημερα μηπως δε γυρισω σπιτι αυριο χεχε

Νατασα!!!!!!!!!!!! Υπεροχα τα νεα σου!!!!!!!!!! Να σου ζησει ο μικρουλης σου!!! Να ειναι γερος και καλοτυχος!!!! Ολα πηγαν τελεια, μπραβο!!! θα εισαι ξετρελαμενη!!!

Δεν ειχαμε αλλα γεννητουρια μετα τα δικα σου... Ειμαστε σε αναμονη....

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

kalημερα μανουλιτσες :tongue::tongue::tongue::tongue:

nektaria μπραβο που τα καταφερνεις τοσο καλα μονη με το μωρακι σου ...μακαρι ολες να καταληξουμε ετσι :tongue::tongue::tongue: να συνεχισετε να τα πηγαινετε τοσο καλα οι δυο σας,ευχομαι :rolleyes:

natassa να σου ζησει το ψηλο σου το αγορι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: τι καλα δεν ταλαιπωρηθηκατε καθολου μανουλα κ γιος !!!! μπραβο μπραβο μπραβο!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστούμε για τις ευχές!

Από κιλά εγώ έχω χάσει ήδη 9! Δεν πεινάω πολύ αλλά διψαω σαν τρελή! όσο για βοήθεια τα καταφέρνω μόνη μου τέλεια αλλά θα έχω και τη μαμα μου εδώ για 1 εβδομάδα, όχι συνέχεια. Περισσότερο για να είμαι ειλικρινής γιατι εχει τρελαθεί με το μπέμπη. όχι ότι δε με βοηθάει αλά τα καταφέρνω. Βοήθεια που έχω και είμαι ευγνόμων ειναι κυρίως με τις δουλειές! μαγειρεύουν τα πεθερικά και σκουπίζει η μάνα μου. στην πραγματικότητα τους αφήνω γιατί το θελουν όλοι. βέβαια κάποιες φορές μου τη δίνει γιατί διαφωνώ σε κάποια πράγματα σε σχέση με το παιδί αλλά οκ το κοντρολάρω προς το παρών.

uDLqp1.png

Γειά σας και πάλι. Σήμερα δεν είναι η μέρα μου να κοιμηθώ, όποτε κλείνω τα μάτια στο 10λεπτο χτυπάει τηλέφωνο. Τα νεύρα μου πάνω από το κεφάλι, γιαυτό θα ξαναπροσπαθήσω να κοιμηθώ πιο αργά μπας και μεσημέρι φιλοτιμηθούν να μη με πάρουν.

Νεκταρία μπράβο σου που τα καταφέρνεις μόνη, εγω στην αρχή νομίζω τη μανούλα λίγο θα την χρειαστώ για να νιώθω πιο ασφαλής υποθέτω

Νατάσα να σου ζήσει ο μικρος!!!Ψηλός βγήκε, φτου του. Μακάρι να γεννήσουμε και εμείς μέσα σε 1,5 ώρα. Απόλαυσε τον όσο μπορείς.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...