Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρχίσαμε... Τώρα ζητάει το μπουκάλι για νανούρισμα... Αχ!

Λοπόν, με την κοιλιά έχω θέμα σοβαρό. Έχει μαραζώσει... Χάλι μαύρο... Κορσέ δεν έχω ρωτήσει αν κάνει. Αυτό που κάνω είναι να φοράω ένα παντελόνι με ζώνη στήριξης. Είναι εγκυμοσύνης, αλλά το πήρα πιο στενό για την περίοδο της λοχείας. Αύριο θα ρωτήσω τη μαία. Αν με αφήσει, θα βγω το απόγευμα για να αγοράσω κανά κορσέ. Κορίτσια, έχω να οδηγήσω και να βγω μόνη από το σπίτι από τα μέσα Σεπτεμβρίου!!! :shock::shock::shock:

Δεν κρατιέμαι!!!

Κοριτσάκι συμβουλέψου τη μαία και σκέψου ότι το σώμα μας έκανε 9 μήνες να φτάσει σε αυτή την κατασταση και λογικά θέλει άλλους τόσους να επανέλθει!

Από το Σεπτέμβρη ε?? Πωπω θα εχεις τρελή λαχτάρα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

πριν 10 μερες γεννησες βρε....μηπως ειναι λιγο λογικο να ειναι ετσι η κοιλιτσα ? κ εχασες κ πολλα κιλα σε 10 μερες. δεν ξερω απο αυτα, απλα λεω

Ριτάκι, φεύγοντας από το μαιευτήριο θα ζυγίζεις τουλάχιστον 8-10 κιλά λιγότερο. Δεν έχασα τίποτα εκτός από το βάρος του μωρού, του πλακούντα, των υγρών κ.λπ. Και σε σένα αυτό θα συμβεί.

Κοριτσάκι συμβουλέψου τη μαία και σκέψου ότι το σώμα μας έκανε 9 μήνες να φτάσει σε αυτή την κατασταση και λογικά θέλει άλλους τόσους να επανέλθει!

Από το Σεπτέμβρη ε?? Πωπω θα εχεις τρελή λαχτάρα!

Δεν το συζητώ!!! Έχω τρελαθεί σου λέω!!! :D:D:D

Πάντως, κορίτσια, για το μωράκι καθόμουν κι άλλο τόσο στο σπίτι. Όλα τα χαλαλίζω!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

μπουμπου πες μας τι εκανες σημερα που ηταν τα γενεθλια σου ? εσβυσες κερακια?τι δωρακια πηρες?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :shock::shock::shock:

Τσιρίζω τώρα!!!

Μπουμπούκα χρόνια σου πολλά και καλά!!! Πώπω, τι γαϊδούρα έχω γίνει... Στην καρακοσμάρα μου... Δεν λειτουργώ.

2522daf9de.png

swGop2.png

Λογικό Μαίρη μου...Α, περιμενουμε και την FB υποσχεση ε!!! :D

Βασικά Ριτακι μου, χθες το βραδυ στις 12 μου εφερε ο καλος μου δυο σοκολατινες, στη μια ειχε πανω το 3 στην άλλη το 0 (καθοτι μπηκα στα πρωτα - άντα) και σβησαμε κερακι!χιχιχιχ!

Σημερα χαλαρά, πηγαμε για φαγητακι με ενα φιλικο ζευγαρι, γενικα γυρνοβολουσαμε, τωρα εδω σπιτακι κανει δουλεια στο λαπτοπ :( αλλα τι να κανουμε εχει πολλες εκκρεμοτητες...

Δωρακι μου πηρε ενα τελειο φορεμα φλοραλ... και κερασια που βγηκαν μολις!!!!!!

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :shock::shock::shock:

Τσιρίζω τώρα!!!

Μπουμπούκα χρόνια σου πολλά και καλά!!! Πώπω, τι γαϊδούρα έχω γίνει... Στην καρακοσμάρα μου... Δεν λειτουργώ.

Ε οχι και γαιδουρα!!!! Σου εχει παρει τα μυαλα ο πρίγκιπας!!!!

Σε ευχαριστώ κοριτσαρα μου, να είσαι καλά και να λαμπεις παντα απο ευτυχια!!!:D:D:D

σας καληνυχτω κοριτσακια....ερχεται ο συζυγος (κουρεμενος παρακαλω αχαχααχαχ) να ακουσουμε ειδησεις κ μετα νανακια τα κορμακια

πολλα φιλια κ καλη ξεκουραση

Καληνυχτα κοριτσαρα, καλή ξεκουραση!!!

(εισαι και χρυσοχερα, εμενα αν με εβαζε να τον κουρεψω θα τον εκανα σιιιιιιγουρα να μη βλεπετε!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...