Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σχετικα με το κορσε η μαια μου ειπε πως δε κανει να φοραμε...ειτε απο καισαρικη ειτε απο ΦΤ. να αφησουμε τους μυς να γυρισουν μονοι τους στην αρχικη θεση...

καλο βραδυ Μαιρουλα

σχετικα με το κορσε η μαια μου ειπε πως δε κανει να φοραμε...ειτε απο καισαρικη ειτε απο ΦΤ. να αφησουμε τους μυς να γυρισουν μονοι τους στην αρχικη θεση...

καλο βραδυ Μαιρουλα

κι μενα ετσι μου είπε...

Τελικα πρεπει να ειναι της αγγλικης σχολης η μαια μου, πολύ ενημερωμενη για Ελλαδα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ναι ε? εγω δεν εχω ιδεα σχετικα με αυτο.εχω ακουσει για γνωστες που κατι τους εκανε....για αλλες που δεν εσωσε τιποτα,μονο δυσφορια εφερε....κ για αλλες που καν δεν το δοκιμασαν . δεν εχω ομως ρωτησει καποιον ειδικο να σου πω την αληθεια....παντως φανταζομαι λογικο ειναι τις πρωτες ειδικα μερες να ειναι "καπως"

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

εντομεταξυ αυτη τη βδομαδα θα ανεβει η θερμοκρασια...ακουσα 32 βαθμους! πωπω κ τα περισσοτερα φορμακια ειναι με μακρυ μανικι.... θα βγαλει την μπεμπελη το παιδακι μου μαλλον

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

αχχχχχχχχχ τετοια να ακουμε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: απολυτη ευτυχια ε????

για την κοιλιτσα κανενα κορσεδακι δεν κανει τιποτα????ειναι νωρις λογο καισαρικης ?

Αρχίσαμε... Τώρα ζητάει το μπουκάλι για νανούρισμα... Αχ!

Λοπόν, με την κοιλιά έχω θέμα σοβαρό. Έχει μαραζώσει... Χάλι μαύρο... Κορσέ δεν έχω ρωτήσει αν κάνει. Αυτό που κάνω είναι να φοράω ένα παντελόνι με ζώνη στήριξης. Είναι εγκυμοσύνης, αλλά το πήρα πιο στενό για την περίοδο της λοχείας. Αύριο θα ρωτήσω τη μαία. Αν με αφήσει, θα βγω το απόγευμα για να αγοράσω κανά κορσέ. Κορίτσια, έχω να οδηγήσω και να βγω μόνη από το σπίτι από τα μέσα Σεπτεμβρίου!!! :shock::shock::shock:

Δεν κρατιέμαι!!!

2522daf9de.png

swGop2.png

εντομεταξυ αυτη τη βδομαδα θα ανεβει η θερμοκρασια...ακουσα 32 βαθμους! πωπω κ τα περισσοτερα φορμακια ειναι με μακρυ μανικι.... θα βγαλει την μπεμπελη το παιδακι μου μαλλον

:shock::shock::shock: Ριτακι οταν μιλανε με ξενιτεμενους σε κρυες χωρες προσεχουν τι λενε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...