Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δηλαδη δεν θα μας φτανει η ταλαιπωρια μας, θα χουμε και παρατραγουδα απο τους γυρω μας....Ωραια...!

Γεια σου Mary poppins! Τι εχεις να πεις εσυ για ολα αυτα? Σε ζαλιζουν οι συγγενεις?

Συγνώμη, δεν πρόλαβα να διαβάσω.

Ρίχνω μια ματιά και απαντώ.

2522daf9de.png

swGop2.png

γεια σου Maroula
χρονια πολλα γλυκια μανουλα mary:tongue::tongue::tongue:

Γεια σας κούκλες!

Τώρα διάβασα τι γράφατε... Κορίτσια, εντελώς φιλικά να πω ότι αν δεν μπουν όρια, μας καβαλάε κανονικά... Γονείς, κηδεμόνες, πεθερικά και λοιποί συγγενείς. Τους φίλους τους τακτοποιούμε. Το ίδιο πρέπει να γίνεται και με τους συγγενείς.

Μίσο να βάλω το βρασμένο νερό στο θερμός και θα σας πω τα δικά μου.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια. Πάλι αϋπνίες έχετε; Εγω είχα παρέα μεχρι τώρα και πέρασε γρήγορα η μέρα.

Πάντως είναι πολύ εκνευριστικό να σε ρωτάνε συνέχεια πότε θα γεννήσεις. Θαρρείς και το ξέρεις και τους το κρατάς κρυφό.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Επανήλθα.

Εγώ έκανα το εξής : ζήτησα από την πρώτη πρώτη στιγμή να μην συζητάμε τα της εγκυμοσύνης, να μην μου κάνουν ερωτήσεις, να μην με ζαλίζουν με τα πρέπει και δεν πρέπει και να μάθουν να αρκούνται σε ό,τι τους λέμε εμείς (εγώ κι ο άντρας μου δηλαδή). Βέβαια, εγώ λόγω ιστορικού δεν θα μπορούσα να έχω και πολλές - πολλές αντιδράσεις μιας και έπρεπε να είμαι απολύτως ήρεμη. Όταν πια χαλάρωσε λίγο η κατάσταση και μπήκαμε στην τελική ευθεία, τότε τα τηλεφωνήματα ήταν πιο συχνά... Ξαναμπήκε πάγος. Και λίγο πριν τη γέννα, κάνω ένα ωραιότατο τηλεφώνημα του τύπου "ξέρω ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε γιατί πάντα τα βρίσκουμε μια χαρά (αγγούρια, αλλά λέμε τώρα...) και θα εκτιμούσα πάρα πολύ να γίνει το εξής : συγγενείς και φίλοι δικοί σας να περιμένουν το δικό μου κάλεσμα και να σεβαστούν την ανάγκη μου για ησυχία στο μαιευτήριο και το σπίτι - ξέρω ότι θα το φροντίσετε όπως με φροντίζατε όλο το εννιάμηνο". Εγώ γλίτωσα από πολλά. Έκανα καλό ξεκαθάρισμα, έβαλα τα όρια μου και τελείωσα με τις ιστορίες χωρίς γκρίνιες και εντάσεις. Το ίδιο εννοείται ότι έκανα και με τους δικούς μου.

2522daf9de.png

swGop2.png

βλεπεις mary ....περιμενουμε πως κ πως να μας πεις πως τα περνατε.....

εμεις εχουμε βαρεθει λιγο πολυ να μιλαμε για τις κοιλιες μας:rolleyes:

Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά όσο μπορείτε να κοιμάστε τώρα!

Εγώ έχασα ό,τι έβαλα στην εγκυμοσύνη (8 κιλά) και νομίζω ότι μέχρι να σαραντίσω θα γίνω φιγουρίνι (με ζελεδένια κοιλιά βεβαίως βεβαίως... :-(). Πολύ τρέξιμο. Έχουν σκάσει τα χέρια μου από τα πλυσίματα, έχει ανοίξει η πλάτη μου...

Το μωράκι, όμως, είναι ένας θησαυρός! Όταν τον πιάνω στα χέρια μου τα ξεχνάω όλα!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Το μωράκι, όμως, είναι ένας θησαυρός! Όταν τον πιάνω στα χέρια μου τα ξεχνάω όλα!

αχχχχχχχχχ τετοια να ακουμε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: απολυτη ευτυχια ε????

για την κοιλιτσα κανενα κορσεδακι δεν κανει τιποτα????ειναι νωρις λογο καισαρικης ?

88M1p3.pngycQap3.png

Μακάρι να άκουγαν όλοι την άποψή μας. Σε εμένα αν έρθουν όλοι αυτοί που μου λένε θα πρέπει να μετακομίσω μαζί με το μωρό και να τους αφήσω (μαμά - αδερφή - γιαγιά - ξαδέρφη - πεθερά και 3 κουνιάδες) και μιλάω μόνο για τους κοντινούς

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...