Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε κοριτσια sorry...δικιο εχετε και καταλαβαινω απολυτα ποσο πολυ θελετε να γεννησετε (εδω εγω και εχω αρχισει να λεω,αντε να περασουν οι μερες να ερθει ο μικρος μας) απλα νομισα πως ισως απο το οτι ειναι συνεχεια εκει το μυαλο σας, το σωμα δεν χαλαρωνει και δεν δινει εντολη να ξεκινησει ο τοκετος...

εχω ακουσει πως το αγχος δεν βοηθαει καθολου...

γι αυτο το ειπα...:rolleyes:

αλλα και παλι οταν εχετε τον καθενα να σας ζαλιζει καθημερινα ειναι λογικο να σπανε κι εσας τα νευρα σας...

εγω γλυκια μου εμπιστευομαι τον γιατρο μου που λεει να περιμενουμε κ δεν ανχονομαι..... αλλα να πρεπει να δινεις εξηγησεις σε ασχετους ειναι αλλο πραγμα... βγαινω στο μπαλκονι κ αν με δει κανεις γειτονας....μου λεει ακομα κοιλια εχεις εσυ?????? εεεεεεεεεεεεεεεεε ελεος!

η σπιτονοικοκυρα πηρε σημερα να μας ευχηθει να μας ζησει το μωρο !!!!!

ηξερε αοριστα οτι θα γεννησω αρχες μαιου,γιαυτο

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω ξερεις τι επαθα?????? τα πεθερικα μου ειναι σε πλοιο στο εξωτερικο....ηξεραν οτι ειμαι στις μερες μου κ καθε μερα επαιρναν τηλ..... εχτες που περασα την ΠΗΤ ξερεις τι εγινε???? δεν ηθελα να της μιλησω γιατι δεν ειμαι στα καλυτερα μου, κ ξερεις τι ειπε στον Αγγελο?την επιασε υστερια κ δεν πιστευε οτι δεν εχω γεννησει ΑΚΟΜΑ κ οτι εχω αλλη μια βδομαδα.... πιστευε οτι της λεμε ψεμματα κ κατι εχει παθει το μωρο η εγω κ τετοια....υστερια επαθε...κ δεν μας πιστευε

Τι λες τωρα??

Να χεις τον πονο σου, να χεις και το αγχος των υπολοιπων!!!!!!Εκνευριστικο οντως.....

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Δε θέλω να ακουστώ αχάριστη, ζωή να χει με το καλό το αγοράκι μου, όμως έχει έρθει η στιγμή που ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ!
εγω ξερεις τι επαθα?????? τα πεθερικα μου ειναι σε πλοιο στο εξωτερικο....ηξεραν οτι ειμαι στις μερες μου κ καθε μερα επαιρναν τηλ..... εχτες που περασα την ΠΗΤ ξερεις τι εγινε???? δεν ηθελα να της μιλησω γιατι δεν ειμαι στα καλυτερα μου, κ ξερεις τι ειπε στον Αγγελο?την επιασε υστερια κ δεν πιστευε οτι δεν εχω γεννησει ΑΚΟΜΑ κ οτι εχω αλλη μια βδομαδα.... πιστευε οτι της λεμε ψεμματα κ κατι εχει παθει το μωρο η εγω κ τετοια....υστερια επαθε...κ δεν μας πιστευε

maanton ναι σε πιστευω εχεις δικιο...κ εγω αυτο ελεγα σημερα, να γεννησω κ μετα απο κανα 2 βδομαδες να ψωνισω κανα πεδιλακι κανα φορεματακι ροζουλι, να σινιαριστω μωρε....

πωπω βρε ΡΙτακι....τα ιδια κ εγω περιπου με τη πεθερα....πιεση 18 αμα δε σηκωσουμε το τηλεφωνο αμεσως...κ βαλαμε κ δευτερο ασυρματο στη κουζινα για να προλαβαινω :shock:

Μα ίσα ίσα που έχω στείλει και τον άντρα στον καναπέ :twisted: και αράζω στο διπλό, αλλά τί ζάπινγκ, τί βιβλίο, τί προβατάκια, τίποτε δε γίνεται...Το μάτι γαρίδα και το σώμα ανήσυχο :-(

Ναι με φυσιολογικό γέννησα. Ετούτος εδώ δυστυχώς, έχει ένα ψιλομπλέξιμο με το λώρο και μάλλον για αυτό δεν έχει γυρίσει...

Το μπλεξιμο με τον λωρο φανηκε στον απλο υπερηχο? Γιατι εχω ακουσει οτι μπορει και να μην φαινεται μεχρι να γεννηθει το παιδι.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

πωπω βρε ΡΙτακι....τα ιδια κ εγω περιπου με τη πεθερα....πιεση 18 αμα δε σηκωσουμε το τηλεφωνο αμεσως...κ βαλαμε κ δευτερο ασυρματο στη κουζινα για να προλαβαινω :shock:

θα παθουν κ τιποτα κ θα εχουμε τυψεις!!!!:shock::shock::shock::shock:

αχ κοριτσακια μου........... τον μπουνταλα μου σε καμια βδομαδα θα τον εχω....οσο βολευτηκε εκει...βολευτηκε

κ οτι κ να λεμε σημασια εχει να ειναι γερα αυτα τα πλασματακια κ εμεις να τα μεγαλωσουμε:tongue:

κ ισως καποτε να τους περιγραψουμε τι περασαμε...βεβαια τοτε θα γελαμε κ δεν θα ξεφυσαμε οπως τωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Το μπλεξιμο με τον λωρο φανηκε στον απλο υπερηχο? Γιατι εχω ακουσει οτι μπορει και να μην φαινεται μεχρι να γεννηθει το παιδι.

Ναι στον απλό που έχει ο γιατρός στο ιατρείο του. Με ψαχούλευε αρκετή ώρα. Μου είπε ότι είναι μπλεγμένος ελαφρά γύρω από την κοιλίτσα και το ένα ποδαράκι και ότι για αυτό προφανώς ο μικρός δεν έχει την άνεση να γυρίσει.

Μου είπε όμως, ότι αν ξεκινήσει τοκετός θα προσπαθήσουμε για φτ κι ας έρχεται με τον πισινό.

Αλλά πρόκληση δε γίνεται, εάν δεν ξεκινήσει τοκετός μόνος του, πάμε για καισαρική.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

Ναι στον απλό που έχει ο γιατρός στο ιατρείο του. Με ψαχούλευε αρκετή ώρα. Μου είπε ότι είναι μπλεγμένος ελαφρά γύρω από την κοιλίτσα και το ένα ποδαράκι και ότι για αυτό προφανώς ο μικρός δεν έχει την άνεση να γυρίσει.

Μου είπε όμως, ότι αν ξεκινήσει τοκετός θα προσπαθήσουμε για φτ κι ας έρχεται με τον πισινό.

Αλλά πρόκληση δε γίνεται, εάν δεν ξεκινήσει τοκετός μόνος του, πάμε για καισαρική.

Σου ευχομαι οπως και να γεννησεις να ειναι το καλυτερο και για σενα και για το μωρο σου!! Να μην ταλαιπωρηθειτε καθολου!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα...

Όταν γέννησα ήμουν μόνη από την πρώτη μέρα στο σπίτι. Λοιπόν, είχα την πάρτη μου που πήγαινα δεν πήγαινα από τα ράμματα, είχα και το μωρό μου να φροντίσω. Ο μπέμπης κάθε τρεις και λίγο κακά...Για να κάνω τη διαδρομή αλλαξιέρα μπανιέρα και πάλι πίσω αλλαξιέρα μου έπαιρνε κάμποσο με την ταχύτητα χελώνας που μπορούσα.

Ντριν ντριν τα κ@λοτηλέφωνα...Φυσικά, τι θα έκανα, θα άφηνα το μωρό στη μπανιέρα ή στην αλλαξιέρα (ήταν και χειμώνας) για να πάω να πιάσω το τηλέφωνο; Ασε που όντας μόνη και πτώμα από τα ξενύχτια, το μεσημέρι εάν την έπεφτα αγκαλιά με το μωρό για κανά μισάωρο τα χαμήλωνα.

Ε λοιπόν, όλοι με βρίζανε ότι δεν απαντάω και πωπω ανησυχία κ.λ.π. Θυμάμαι ήταν πρώτη εβδομάδα όπου ήρθε αλαφιασμένη η πεθερά μου στο σπίτι γιατί δε σήκωσα το τηλέφωνο και φοβήθηκε μήπως μου έπεσε το μωρό από τα χέρια :shock:

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...