Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ωραίο ακούγεται.οπότε πας για φυσικό τοκετό χωρίς φάρμακα;

εννοειται...επισκληριδιο δεν κανω που να με πληρωνουν....τον τοκετο δεν τον φοβαμαι....αλλα αυτη την ενεση οποτε τη βλεπω δεν μπορω καθολου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εννοειται...επισκληριδιο δεν κανω που να με πληρωνουν....τον τοκετο δεν τον φοβαμαι....αλλα αυτη την ενεση οποτε τη βλεπω δεν μπορω καθολου

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΙΣ ΓΕΝΝΑΣ;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΙΣ ΓΕΝΝΑΣ;)

χαχαχαχαχα...εχουμε κ αλλες μεθοδους εδω...gas and air κ αν ο τοκετος αργει πολυ τοτε σου λενε ελα να κανουμε ενεση...αλλα αν εχεις γρηγορο σε παροτρυνουν να μη τη κανεις...ασε που φοβαμαι κ το μετα...χιλια δυο εχω διαβασει κ λενε για το τι μπορει να προκαλεσει μετα:?κ εγω ηδη εχω πολλα προβληματα στη μεση κ στη πλατη

Διαφημίσεις

ΑΝΝΙΚΟ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕ Η ΑΛΛΗ ΒΑΛΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΝΤΕ Κ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΠΑΩ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑΡΙΚΑ ΜΟΥ

ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ΑΝΝΙΚΟ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕ Η ΑΛΛΗ ΒΑΛΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΝΤΕ Κ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΠΑΩ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑΡΙΚΑ ΜΟΥ

ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλό ΠΣΚ αν δεν ξανά μπεις ως Δευτερά

1780164jeuapuh57e.gif bye bye

χαχα συγνωμηηηη που εξαφανιστηκαααα

gas and air ειναι ενα αεριο που στην ουσια σε κανει να γελας κ ειναι κατι το οποιο δεν εχει καμια παρενεργεια κ χρησιμοποιειται πολυ στον τοκετο. επισης εχουμε κ τη μεθοδο tens

Καλημέρα κορίτσια!

Για τα βλαστοκύτταρα στο δημόσιο κοιτάξτε εδώ:

http://hcbb.bioacademy.gr

Το μείον (αν κάποιος το θεωρεί μείον) της υπόθεσης του δημοσίου είναι ότι τα κάνεις δωρεά και μπορεί να χρησιμοποιηθούν εν καιρώ από οποιονδήποτε που τα έχει ανάγκη, οπότε σε κάποια χρονική στιγμή που μπορεί να τα χρειαστεί ο δότης (αχρείαστα να 'ναι) δεν θα είναι διαθέσιμα.

Τώρα στο πρώτο μας παιδί είχαμε δώσει σε μια τράπεζα του εξωτερικού (Γερμανία). Στο δεύτερο θα συλλέξουμε πληροφορίες και θα δούμε... Πάντως, σκεφτόμαστε ότι θα είναι άδικο για το δεύτερο να μην του προσφέρουμε ότι και στο πρώτο... Anyways... θα ρωτήσουμε παιδίατρο και γυναικολόγο και βλέπουμε...

Καλή συνέχεια σε όλες!;)

cLH8p3.png

xq41p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Για τα βλαστοκύτταρα στο δημόσιο κοιτάξτε εδώ:

http://hcbb.bioacademy.gr

Το μείον (αν κάποιος το θεωρεί μείον) της υπόθεσης του δημοσίου είναι ότι τα κάνεις δωρεά και μπορεί να χρησιμοποιηθούν εν καιρώ από οποιονδήποτε που τα έχει ανάγκη, οπότε σε κάποια χρονική στιγμή που μπορεί να τα χρειαστεί ο δότης (αχρείαστα να 'ναι) δεν θα είναι διαθέσιμα.

Τώρα στο πρώτο μας παιδί είχαμε δώσει σε μια τράπεζα του εξωτερικού (Γερμανία). Στο δεύτερο θα συλλέξουμε πληροφορίες και θα δούμε... Πάντως, σκεφτόμαστε ότι θα είναι άδικο για το δεύτερο να μην του προσφέρουμε ότι και στο πρώτο... Anyways... θα ρωτήσουμε παιδίατρο και γυναικολόγο και βλέπουμε...

Καλή συνέχεια σε όλες!;)

Επειδή δεν έχουμε όλες παιδίατρο (δεν έχουμε άλλο παιδί) ενημέρωσέ μας τι σου είπε ο παιδίατρός σου για τα βλαστοκύτταρα.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχω ξυπνήσει από τις 4:00. και ξανακοιμήθηκα μόνο 1 ώρα από 8:30 έως 9:30. Πονάω λίγο δεξιά χαμηλά σε ύψος μια παλάμη κάτω από των ομφαλό. Επιπλέον, παίρνω και τα Yutopar αλλά συνεχίζω να πονάω. Επιπλέον, ο μικρός με τσακίζει στις κλοτσιές, όταν είμαι ξαπλωμένη έχω δύσπνοια και τις τελευταίες μέρες έχω μια αδυναμία, ζαλίζομαι όπως τους πρώτους μήνες!

Έχει καμιά σας παρόμοια συμπτώματα?

uDLqp1.png

καλημερα!!!

πω πω νεα?

νατασα καλως ηρθες!!!

τετοια συμπτωματα δεν εχω εκτος απο τις δυνατες κλωτσιες και καποιους πονους χαμηλα και στα πλευρα...

μηπως να μιλουσες με τον γιατρο σου καλυτερα για τις ζαλαδες???

fairymummy θα πρεπει να ειναι τελεια στο νερο!!! :)

καλο σκ σε ολες!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

χαχα συγνωμηηηη που εξαφανιστηκαααα

gas and air ειναι ενα αεριο που στην ουσια σε κανει να γελας κ ειναι κατι το οποιο δεν εχει καμια παρενεργεια κ χρησιμοποιειται πολυ στον τοκετο. επισης εχουμε κ τη μεθοδο tens

ΝΟΜΙΖΩ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΘΑΧΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΓΕΛΑΩ ,ΑΠΟ ΤΩΡΑ.:mrgreen::mrgreen:

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ , ΓΙΑ ΠΕΣ Κ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ :-D

Natasa ΜΑΛΩΝ ΟΙ ΖΑΛΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ Κ ΣΙΔΗΡΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ?

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κορίτσια έχω ξυπνήσει από τις 4:00. και ξανακοιμήθηκα μόνο 1 ώρα από 8:30 έως 9:30. Πονάω λίγο δεξιά χαμηλά σε ύψος μια παλάμη κάτω από των ομφαλό. Επιπλέον, παίρνω και τα Yutopar αλλά συνεχίζω να πονάω. Επιπλέον, ο μικρός με τσακίζει στις κλοτσιές, όταν είμαι ξαπλωμένη έχω δύσπνοια και τις τελευταίες μέρες έχω μια αδυναμία, ζαλίζομαι όπως τους πρώτους μήνες!

Έχει καμιά σας παρόμοια συμπτώματα?

εμενα επειδη εχει γυρισει αλλα δεν εχει μπει τελειως μεσα στη λεκανη οταν περπαταω νιωθω πονακια χαμηλα...αλλα δεν ειναι τιποτα. παρολο που εχω μεγαλη λεκανη ειμαι μικροκαμωμενη πολυ κ το παιδι με μεγαλη αναπτυξη κ τον νιωθω παντου :rolleyes:τελευταια αρχισα να νιωθω αδυναμια κ ψιλοζαλαδες αλλα στις εξετασεις ειδαμε οτι μου επεσε το σιδηρο...απο την αρχη δεν επαιρνα, τωρα μου εδωσε ενα χαπι τη μερα. μηπως ου λειπει κατι κ εσενα. επισης να πινεις πολλα υγρα...΄πολυ νερο κ χυμους

fairymummy θα πρεπει να ειναι τελεια στο νερο!!! :)

καλο σκ σε ολες!!!

αχ ετσι λεω κ εγω :rolleyes:με εχει πιασει μια αδημονια...εσεις κοριτσια φοβαστε? η κολλητη μου λεει οτι ειμαι αναισθητη:-D:-D:-D

θελω πολυ να ζησω αυτο το μεγαλειο της γεννας

ΝΟΜΙΖΩ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΘΑΧΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΓΕΛΑΩ ,ΑΠΟ ΤΩΡΑ.:mrgreen::mrgreen:

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ , ΓΙΑ ΠΕΣ Κ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ :-D

?

ε οχι κ σας δουλευω:?....καταρχας εκτος απο την επισκληριδιο υπαρχουν κ αλλοι μεθοδοι..κ εγω ειμαι πολυ υπερ του να μην κανω αυτη την ενεση.

με το gas and air δε κοβεσαι στα γελια....:mrgreen: απλα αναπνεοντας αυτο ο εγκεφαλος αρχιζει κ λειτουργει αλλιως

μπορεις να δεις περισσοτερα εδω

http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/labourandbirth/painrelief/entonox/

κ γενικα αμα το googlaρεις θα βρεις πολλα θετικα οταν το χτησιμοποιουν στη γεννα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...