Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εδω ειμαι κι εγω...εκανα διαλλειμμα να φαω γιατι πεινασα λιγακι, αλλα το παρακανα γιατι πλακωσα το παγωτο...:o:o:o Εντωμεταξυ νιωθω το σωμα μου ολο να καιει, ειδικα τα πρησμενα ποδια μου..Τα εχω τυλιξει με μια βρεγμενη πετσετα να με δροσιζει, αλλα το πρηξιμο παραμενει...

Σχετικα με τη λειτουργια του εντερου, εμενα λειτουργει πολυ περισσοτερο τις τελευταιες δυο εβδομαδες, και με δειγματα διαροιας σχεδον καθημερινα...Παντως εχω ακουσει οτι ειναι συμπτωμα τοκετου...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω παλι δεν μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευκολη...

μαλλον εχω καιρο ακομα........................:D

παντως κοριτσια χαλαρωστε γιατι νομιζω πως οσο το σκεφτεστε τοσο δεν ερχεται...

το σωμα πρεπει να χαλαρωσει για να μπει σε διαδικασια τοκετου,αρα βρειτε πραγματα να απασχολησετε το μυαλο σας και νομιζω πως θα ερθει το μπεμπακι πολυ γρηγορα...:P

sue κι εμενα τα ποδια μου δεν ειναι καλυτερα (και φαντασου οτι δεν περπατησα σημερα)

μολις εβαλα μια κρεμα της gehwol και με εχει ανακουφισει λιγο...νιωθω μια δροσια...ελπιζω να φυγει και το πρηξιμο...

ειναι σαν φρατζολακια...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

pasxalitsa μου χωρις καμια παρεξηγηση κατσε να περασεις κ εσυ την ΠΗΤ σου κ να θες να χαλαρωσεις ...δεν θα σε αφηνουν οι αλλοι !!!!!!

το τηλ χτυπαει πανω απο 5 φορες την μερα απο διαφορους που θελουν εξηγησεις γιατι δεν γεννησα

88M1p3.pngycQap3.png

Να δουμε τι θα λεμε κι εμεις pasxlitsa οταν θα σαραντήσουμε...!!!!

Καλυτερα ομως που αργουν για να χουμε παρεα!!! Οσες γεννησαν εχουν χαθει, πραγμα λογικο...!!!

δεν σας το ευχομαι κοριτσια με τιποτα! υποτιθεται οτι το μωρο δεν παθαινει τιποτα με μερικες μερες παραπανω.... αλλα την καθε μανουλα δεν την ρωταει κανεις πως νιωθει καθε επιπλεον μερα που περναει κ δεν γενναει ..... κ δεν αναφερομαι μονο στο βαρος που καβαλαει η καθε γυναικα που σαρανταριζει...αλλα στο τι ψυχολογια εχει ......

δεν ξερω,μπορει να ακουγομαι ακραια....αλλα εγω τουλαχιστον δεν νωθω καθολου καλα.....

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

maanton να σε ρωτησω κατι???? η συσπαση πρεπει να κραταει?η διαρκει λιγο ?

Η σύσπαση έρχεται σε δύο φάσεις. Η πρώτη είναι με ακανόνιστη συχνότητα και ανεπαίσθητο - ελαφρύ πόνο. Έρχονται σε συχνότητα μεγαλύτερη των 10 λεπτών και κρατούν 10-20 δευτερόλεπτα. Αυτές οι συσπάσεις είναι συνήθως προπαρασκευαστικές.

Στη δεύτερη φάση, οι συσπάσεις με τις οποίες αρχίζει ο τοκετός έχουν συχνότητα χαμηλότερη των 10 λεπτών και διάρκεια 40 περίπου δευτερολέπτων. Ο πόνος βέβαια είναι περισσότερο οξύς.

Οι περισσότεροι γιατροί συστήνουν να ξεκινήσεις για το μαιευτήριο όταν οι συσπάσεις γίνουν ανά πεντάλεπτο.

Στην περίπτωσή μου, από εχθές τα μεσάνυχτα είμαι στην πρώτη φάση, έμεινα άγρυπνη, είμαι stand by αλλά δυστυχώς δε λέει να περάσω στη δεύτερη φάση να ξεμπερδεύω :mad:

Αύριο έχω προγραμματισμένο ραντεβού στο γιατρό και προβλέπω ότι εάν δεν έχει ξεκινήσει ο τοκετός να μου κλείσει ραντεβού για καισαρική, μιας και ο μικρός είναι ανάποδα ακόμα...

AMl8p2.png s30Tp2.png

εγω παλι δεν μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευκολη...

μαλλον εχω καιρο ακομα........................:D

παντως κοριτσια χαλαρωστε γιατι νομιζω πως οσο το σκεφτεστε τοσο δεν ερχεται...

το σωμα πρεπει να χαλαρωσει για να μπει σε διαδικασια τοκετου,αρα βρειτε πραγματα να απασχολησετε το μυαλο σας και νομιζω πως θα ερθει το μπεμπακι πολυ γρηγορα...:P

sue κι εμενα τα ποδια μου δεν ειναι καλυτερα (και φαντασου οτι δεν περπατησα σημερα)

μολις εβαλα μια κρεμα της gehwol και με εχει ανακουφισει λιγο...νιωθω μια δροσια...ελπιζω να φυγει και το πρηξιμο...

ειναι σαν φρατζολακια...

pasxalitsa μου χωρις καμια παρεξηγηση κατσε να περασεις κ εσυ την ΠΗΤ σου κ να θες να χαλαρωσεις ...δεν θα σε αφηνουν οι αλλοι !!!!!!

το τηλ χτυπαει πανω απο 5 φορες την μερα απο διαφορους που θελουν εξηγησεις γιατι δεν γεννησα

οπως τα λεει το Ριτακι....εγω δεν αχγωνομαι για το ποτε θα γεννησω αλλα αχωνομαι για τους γυρω!!!!! ειδικα τους γονεις μας...λιγο να αργησω να μπω στο ιντερνετ το πρωι γινεται πανικος...κ επισης οπως κ να το κανουμε πλεον ολα μας φταινε...εχω βαλει μονο 6 κιλα κ δεν μπορω να γυρισω πλευρο :shock: μεχρι τη 39 βδομαδα δε παραπονεθηκα στιγμη, δουλεψα κανονικα μεχρι τη 37η γιατι ενιωθα μια χαρα....αλλα η 40+ ειναι too much!!!

δεν σας το ευχομαι κοριτσια με τιποτα! υποτιθεται οτι το μωρο δεν παθαινει τιποτα με μερικες μερες παραπανω.... αλλα την καθε μανουλα δεν την ρωταει κανεις πως νιωθει καθε επιπλεον μερα που περναει κ δεν γενναει ..... κ δεν αναφερομαι μονο στο βαρος που καβαλαει η καθε γυναικα που σαρανταριζει...αλλα στο τι ψυχολογια εχει ......

δεν ξερω,μπορει να ακουγομαι ακραια....αλλα εγω τουλαχιστον δεν νωθω καθολου καλα.....

Εγώ ψυχολογικά βαστώ καλά, αλλά νιώθω εξαντλημένη από το βάρος, την πίεση του παιδιού κ.λ.π. Αφήστε δε την αϋπνία, κοιμάμαι περίπου 4 ώρες ημερησίως. Το βράδι βαράω καραούλι...

AMl8p2.png s30Tp2.png

οπως τα λεει το Ριτακι....εγω δεν αχγωνομαι για το ποτε θα γεννησω αλλα αχωνομαι για τους γυρω!!!!! ειδικα τους γονεις μας...λιγο να αργησω να μπω στο ιντερνετ το πρωι γινεται πανικος...κ επισης οπως κ να το κανουμε πλεον ολα μας φταινε...εχω βαλει μονο 6 κιλα κ δεν μπορω να γυρισω πλευρο :shock: μεχρι τη 39 βδομαδα δε παραπονεθηκα στιγμη, δουλεψα κανονικα μεχρι τη 37η γιατι ενιωθα μια χαρα....αλλα η 40+ ειναι too much!!!

Δε θέλω να ακουστώ αχάριστη, ζωή να χει με το καλό το αγοράκι μου, όμως έχει έρθει η στιγμή που ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ!

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

maanton κανε την χαρη στον εαυτο σου κ αποψε τουλαχιστον ξεκουρασου...την προηγουμενη φορα γεννησες με φτ ?

Μα ίσα ίσα που έχω στείλει και τον άντρα στον καναπέ :twisted: και αράζω στο διπλό, αλλά τί ζάπινγκ, τί βιβλίο, τί προβατάκια, τίποτε δε γίνεται...Το μάτι γαρίδα και το σώμα ανήσυχο :-(

Ναι με φυσιολογικό γέννησα. Ετούτος εδώ δυστυχώς, έχει ένα ψιλομπλέξιμο με το λώρο και μάλλον για αυτό δεν έχει γυρίσει...

AMl8p2.png s30Tp2.png

εγω ξερεις τι επαθα?????? τα πεθερικα μου ειναι σε πλοιο στο εξωτερικο....ηξεραν οτι ειμαι στις μερες μου κ καθε μερα επαιρναν τηλ..... εχτες που περασα την ΠΗΤ ξερεις τι εγινε???? δεν ηθελα να της μιλησω γιατι δεν ειμαι στα καλυτερα μου, κ ξερεις τι ειπε στον Αγγελο?την επιασε υστερια κ δεν πιστευε οτι δεν εχω γεννησει ΑΚΟΜΑ κ οτι εχω αλλη μια βδομαδα.... πιστευε οτι της λεμε ψεμματα κ κατι εχει παθει το μωρο η εγω κ τετοια....υστερια επαθε...κ δεν μας πιστευε

88M1p3.pngycQap3.png

βρε κοριτσια sorry...δικιο εχετε και καταλαβαινω απολυτα ποσο πολυ θελετε να γεννησετε (εδω εγω και εχω αρχισει να λεω,αντε να περασουν οι μερες να ερθει ο μικρος μας) απλα νομισα πως ισως απο το οτι ειναι συνεχεια εκει το μυαλο σας, το σωμα δεν χαλαρωνει και δεν δινει εντολη να ξεκινησει ο τοκετος...

εχω ακουσει πως το αγχος δεν βοηθαει καθολου...

γι αυτο το ειπα...:rolleyes:

αλλα και παλι οταν εχετε τον καθενα να σας ζαλιζει καθημερινα ειναι λογικο να σπανε κι εσας τα νευρα σας...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Δεν νομιζω οτι εισαι ακραια...Δικιο εχεις να νιωθεις ετσι..Φανταζομαι κι εμεις ετσι θα νιωθουμε αν φτασουμε ως το τελος κι αυτο δεν το ακουω μονο απο εσας αλλα και απο φιλες μου που γεννησαν τελευταια μερα... Ο,τι και να λενε οι υπολοιποι δεν μπορεις να το ελεγξεις και να το παιζεις χαλαρη λες και δεν τρεχει τιποτα...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Μα ίσα ίσα που έχω στείλει και τον άντρα στον καναπέ :twisted: και αράζω στο διπλό, αλλά τί ζάπινγκ, τί βιβλίο, τί προβατάκια, τίποτε δε γίνεται...Το μάτι γαρίδα και το σώμα ανήσυχο :-(

Ναι με φυσιολογικό γέννησα. Ετούτος εδώ δυστυχώς, έχει ένα ψιλομπλέξιμο με το λώρο και μάλλον για αυτό δεν έχει γυρίσει...

αυριο τουλαχιστον θα ξερεις....θα σου πει ο γιατρος....κ για τις συσπασεις κ το καλυτερο για το παιδακι σου :tongue:λιγες ωρες εχουν μεινει ....:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...