Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια υπομονη με τους αντρες....Μηπως θα πρεπε εκεινοι να γκρινιαζουν κι οχι εμεις?? Υποτιθεται οτι εμεις ειμαστε οι περιεργες σε αυτη τη φαση της ζωης μας και μπορει να τους σπαμε τα νευρα...

Εμενα σημερα καλουλης ήταν..γι αυτο τον αφησα να παει για καφε με τους φιλους του τωρα...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ μενα σαν σκατζοχοιρος εχει γινει ....μην πω τπτ χειροτερο....

αστους...θαρθουν τα μωρα μας κ στις φωτο αυτοι θα ειναι χαλια κ θα μετανιωνουν μια ζωη:shock: χεχεχεχε

Ο δικος μου παλι κουρευτηκε προχθες..παλι καλα...!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Κοριτσια υπομονη με τους αντρες....Μηπως θα πρεπε εκεινοι να γκρινιαζουν κι οχι εμεις?? Υποτιθεται οτι εμεις ειμαστε οι περιεργες σε αυτη τη φαση της ζωης μας και μπορει να τους σπαμε τα νευρα...

Εμενα σημερα καλουλης ήταν..γι αυτο τον αφησα να παει για καφε με τους φιλους του τωρα...

ετσι οπως τα λες ισως καπου να εχεις δικιο .... αλλα να σου πω κατι που σκεφτομαι εγω ?

οτι πρεπει να τον "εκπαιδευσω" απο τωρα κ οχι οταν ερθει το μωρο.....δηλαδη τι?θα ερθει το μωρο κ θα εχω να κυνηγαω τον Αγγελο,τον σκυλο κ το μωρο?????

απτο πρωι του λεω να μου αλλαξει σακουλα στη σκουπα....ε ακομα περιμενω.... την σακουλα του την εχω αφησει πανω στο τραπεζι της κουζινας,μπας κ το δει κ συγκινηθει..... ακομα περιμενω.....

κ το ωραιο ειναι πως αν με δει να το κανω μονη μου θα φωναζει που σηκωσα την σκουπα, που αναπνεω την βρωμα κτλ.... στο τελος θα τα κουσω κιολας

88M1p3.pngycQap3.png

κι εγω βρε κοριτσια θελω να κοιμαμαι περισσοτερο αλλα δεν μπορω....

ξυπναω και μετα στριφογυρναω στο κρεβατι...

αφηστε που πολλες φορες ξυπναει και ο μικρος και ετσι και να ηθελα δεν με αφηνει να κοιμηθω...ε,ρε τι εχουμε να τραβηξουμε...........;)

χαλαλι τους ομως!!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ουφ τον κουρεψα.....ευτυχως του εκοψε οτι δεν ειναι ευπαρουσιαστος ετσι χιχιχιχ

κοιμαμαι περιπου 9-10 ωρες το βραδυ κ πολυ στριφογυρισμα κ πονακια κ κανα 2ωρο με 3ωρο το μεσημερι...

Διαφημίσεις

ετσι οπως τα λες ισως καπου να εχεις δικιο .... αλλα να σου πω κατι που σκεφτομαι εγω ?

οτι πρεπει να τον "εκπαιδευσω" απο τωρα κ οχι οταν ερθει το μωρο.....δηλαδη τι?θα ερθει το μωρο κ θα εχω να κυνηγαω τον Αγγελο,τον σκυλο κ το μωρο?????

απτο πρωι του λεω να μου αλλαξει σακουλα στη σκουπα....ε ακομα περιμενω.... την σακουλα του την εχω αφησει πανω στο τραπεζι της κουζινας,μπας κ το δει κ συγκινηθει..... ακομα περιμενω.....

κ το ωραιο ειναι πως αν με δει να το κανω μονη μου θα φωναζει που σηκωσα την σκουπα, που αναπνεω την βρωμα κτλ.... στο τελος θα τα κουσω κιολας

Συμφωνω για το θεμα "εκπαιδευσης".Τοσους μηνες εγκυμοσυνης δεν μπορεσες να τον εκπαιδευσεις? Ο δικος μου εχει εκπαιδευτει αρκετα και νομιζω θα βοηθαει και με το παιδι, οπως βοηθαει μεχρι τωρα.. Εχεις δικιο ειναι σπαστικο να του λες κατι δεκα φορες μεχρι να το κανει.. και για κεινον και για σενα... Μπορει να τυχε σημερα...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ουφ τον κουρεψα.....ευτυχως του εκοψε οτι δεν ειναι ευπαρουσιαστος ετσι χιχιχιχ

κοιμαμαι περιπου 9-10 ωρες το βραδυ κ πολυ στριφογυρισμα κ πονακια κ κανα 2ωρο με 3ωρο το μεσημερι...

μπραβο fairy!!!!!!! δεν ερχεσαι απο δω να κανεις κ τον δικο μου ???χεχεχε

οσο για τον υπνο, ειδικα το μεσημερι δεν εχω μαθει να κοιμαμαι...κ δεν τα καταφερνω ουτε κ τωρα. ο βραδινος παλι ειναι μαρτυριο ..... περισσοτερο στην τουαλετα ειμαι παρα στο κρεββατι....ζεσταινομαι, ποναω...ολα μου φταινε

88M1p3.pngycQap3.png

ποτε μου δε κοιμομουν μεσημερι...απο τοτε που σταματησα τη δουλεια κ φρικαρα στο σπιτι γιατι δεν ειχα σταματησει μερα μεχρι τωρα στη ζωη μου αρχισα να ριχνω κατι μεσημεριανους υπνους!!!! μα κατι υπνους!!!

κοριτσια να ρωτησω...ξερω πως κ η διαρροια ειναι σημαδι τοκετου, το οτι σημερα μεσα σε 5 ωρες εχω παει 4 φορες τουαλετα αλλα οχι διαρροια, λετε να ειναι καλο?

κοριτσια να ρωτησω...ξερω πως κ η διαρροια ειναι σημαδι τοκετου, το οτι σημερα μεσα σε 5 ωρες εχω παει 4 φορες τουαλετα αλλα οχι διαρροια, λετε να ειναι καλο?

αχ:tongue:χαχααχ:tongue:χ:tongue:α:tongue::tongue::tongue: φιλεναδα δυο μερες μου συμβαινει κ μενα...απο δυσκοιλια κ με αιμορροιδα.....2 μερες εχω @%*#λωθει:shock::shock::shock:

88M1p3.pngycQap3.png

αχ:tongue:χαχααχ:tongue:χ:tongue:α:tongue::tongue::tongue: φιλεναδα δυο μερες μου συμβαινει κ μενα...απο δυσκοιλια κ με αιμορροιδα.....2 μερες εχω @%*#λωθει:shock::shock::shock:

:D:D:D:D μπορει να ειναι απλα το μωρο που μας πιεζει εκει μεσα....ουφ...ολο σημαδια ψαχνω :rolleyes:

Διαφημίσεις

μακαρι να ειναι σημαδι, δεν ξερω.... τα εντερα ειναι καπου αριστερα? (απτην μερια του αριστερου χεριου εννοω) αν ειναι εκει εχω κ πονους εσωτερικα, οντως σαν να ζουλαει το μωρο τα εντερα

88M1p3.pngycQap3.png

μακαρι να ειναι σημαδι, δεν ξερω.... τα εντερα ειναι καπου αριστερα? (απτην μερια του αριστερου χεριου εννοω) αν ειναι εκει εχω κ πονους εσωτερικα, οντως σαν να ζουλαει το μωρο τα εντερα

δεν εχω ιδεα που εχουν παει :D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...