Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

νεκταρια φανταζομαι...

θα πρεπει να ειναι απεριγραπτο συναισθημα!!!!!!!!!

αντε κοριτσακια να δουμε ποια θα ειναι η επομενη...;)

μαλλον για την maanton το βλεπω........ε?

(την λιστα δεν εχουμε φτιαξει....)

υσ...χαθηκε και η Αννικο :rolleyes:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Από το πρωί όλο βόλτες είμαι στις μανούλες και λέω να ξεκουραστώ λίγο γιατι λίγο η ζέστη λίγο η κούραση και τα πόδια έγιναν τούμπανο. Είπα να μπω να δω μήπως έκανε κανένα μωράκι δώρο σε καμία μανούλα, αλλά τελικά όλες εδώ είστε.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

μανουλιτσες βολταρετε ???:rolleyes:

εμενα με βοηθησε ο Αγγελος μου κ τελειωσαμε κ με τα καλοκαιρινα κ τις ντουλαπες... τωρα εχουν σειρα 1-2 πληντυρια κ σιδερο! παει κ αυτο .... αφου δεν εχει ερθει ο μικρος εχουμε καταντησει καθε κυριακη να κανουμε γενικη....

θα καθησω λιγο στην βεραντουλα τωρα κ οταν δροσισει κιαλλο θα παμε για παγωτακι κ περπατημα

τα νευρα μου κροσσια γενικως αλλα κανω υπομονη...μια βδομαδα το πολυ....μονο αυτο λεω στον εαυτο μου

88M1p3.pngycQap3.png

ειρηνη κι εμενα πρηζονται τα ποδια μου τελευταια και ειναι πολυ ενοχλητικο....

ριτακι...αστα...με την γενικη....

κι εγω εχω τρελαθει να μετακινω και να ξεκαθαριζω πραγματα στο σπιτι....

παγωτακι ακουσα ε???

ζηλευω αλλα τις τελευταιες μερες εχω παρει βαρος και λεω να τα κοψω λιγο τα γλυκα...:rolleyes:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

εγω ειμαι απτις τυχερες κατα περιεργο τροπο.... ολο τον 9 δεν πηρα ουτε ενα κιλο! ουτε κ γω ξερω πως εγινε αυτο ..... πηρα βεβαια μαζεμενα στον 8.... 3κιλα!!!!:shock: οποτε το εκμεταλλευομαι λιγουλακι....γιατι αν τελικα θηλασω, θα πρεπει να προσεξω την διατροφη μου μετα...ετσι καπως το σκεφτομαι .... αρα αυτη η βδομαδα που εμεινε θα κανω ατασταλιες:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλησπέρα σε όλες, πήγαμε κι εμείς σκ στο κτήμα αλλά δεν το πολυευχαριστήθηκα γιατι με πεθανε το στομάχι...

Χρόνια πολλά σε όλες!!

Ναγια, εχω κι εγω ενα κοκερακι και δεν προκειται να τον παω καπου θα μεινει σπιτι οπως μενει και τωρα...

Δεν θα εχει κανενα προβλημα το μωρακι αρκει να ειναι υγιης και εμβολιασμενος ο σκυλακος σας, που φανταζομαι πως ειναι...

Εμενα κοιμαται με ολη την προικα του στην κουζινα και ολη μερα εχει προσβαση σε ολο το σπιτι εκτος απο υπνοδωματια...

Το μυστικο ειναι να μην το παραμελησετε η να το μαλωνετε για το μωρό, παιδιατρος - κτηνιατρος και εκπαιδευτης μου ειπαν πως δεν εχει κανενα προβλημα το μπεμπε, ισα ισα θα γινουν αυτοκολλητα!!!!

mpoumpou βασικά κι εμάς όλοι τα ίδια μας είπαν, δε φοβάμαι τόσο για το μπεμπε όσο για τις δικές μας αντοχές και νεύρα...:tongue:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

γεια σας κ απο εμενα..να χαιρεστε τις μανουλες σας κ χρονια πολλα στις νεες μανουλες του καφε μας.

εγω ακομα εδω με ενα μπομπιρα μεσα μου...νομιζω ομως πως ητνα η τελευταια μου βολτα σημερα...Ριτακι εσυ αντεχεις ακομα το περπατημα? ακομα κ οταν σηκωνομαι απο το κρεβατι νιωθω τρελλο βαρος χαμηλα...ειχα αρκετα πονακια το μεσημερι στη μεση κ στη κοιλια κ η κοιλια μου ειχε γινει πετρα....ακομα να χαλαρωσει τελειως....αντε να δουμε τι θα γινει

Γεια σας κοριτσαρες! Εδω βλεπω οι περισσοτερες.....!

Ειχα παει σε ενα γαμο το μεσημερι, οπου ακολουθησε και τραπεζι και γυρισα πριν λιγο.Ομορφα περασα, γελασα, ειχα καλη παρεα, εριξα και λιγο χορο... καθιστη!Τωρα που το σκεφτομαι ομως μηπως επρεπε να σηκωθω για χασαποσερβικο μπας και κατεβει το μωρο???

Τα ποδια μου βεβαια πρηστηκαν παρα πολυ!!!!Μεχρι τις γαμπες αναβηκε το πρηξιμο!!!Και τωρα αραξα στον καναπε, δεν θα κανω τιποτα μεχρι το βραδυ μηπως ηρεμησουν...Ασε το προσωπο πρηξιμο...Αφου οσοι με ειδαν μου λεγαν ποσο εχω αλλαξει....Δεν πειραζει, χαλαλι...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

δε πειραζει sue μου....ολα για καλο γινοντε..η μητροτητα θελει θυσιες....χεχε

εγω που κοιμαμαι καπου 15 ωρες τη μερα κ παλι εχω κανει σακους στα ματια κ ολο κουρασμενη δειχνω ...τι να κανουμε... :) κοντευουμε

Διαφημίσεις

Καλησπερα και χρονια πολλα στις εορταζουσες!!!!!!!!!!

Ωραια μερα η Κυριακη.............

Ηπιαμε το καφεδακι μας, μαγειρεψαμε,κοιμηθηκαμε,βολταραμε,φαγαμε και το παγωτακι μας(τα 15 κιλα δεν τα σκεφτομαι πια) και τωρα αραξαμε στους καναπεδες:cool::cool:

Αντε βρε θα ξεκινησετε οσες σαρανταρισαν για να παρουμε και εμεις σειρα;;;;;;;;;;;;; Πολυ της υπομονης τα βλεπω τα μπεμπεκια μας:rolleyes:

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

ta νευρα μου ειναι στο κοκκινο...........

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΦΟΡΕΣ????????????

Toυ ειπα τωρα κ γω με την σειρα μου πως για να κανω οτιδηποτε στο σπιτι θα πρεπει πρωτα να μου το λεει. αφου κ αυτος δεν εχει χερακια κ μυαλο να παρει πρωτοβουλιες για δουλιες εδω μεσα....θα δει !

ε μα! τα :mrgreen::shock:νευρα μου !

88M1p3.pngycQap3.png

καλα το εχει η μερα??? κ εγω τα πηρα με τον δικο μου...απο τοτε που γνωριστηκαμε τον κουρευω εγω, κ οταν ειχε μακρια μαλλια κ τωρα που τα εχει κοντα....κ ειπαμε το πρωι να τον κουρεψω γιατι εχει αρχισει κ γινεται σκαντζοχοιρος κ τωρα μου λεει βαριεται γκρρρρ....αστον ετσι...δε με νοιαζει.....δε θα ειμαι εγω σηλω κατσε οποτε θελει αυτος

καλα το εχει η μερα??? κ εγω τα πηρα με τον δικο μου...απο τοτε που γνωριστηκαμε τον κουρευω εγω, κ οταν ειχε μακρια μαλλια κ τωρα που τα εχει κοντα....κ ειπαμε το πρωι να τον κουρεψω γιατι εχει αρχισει κ γινεται σκαντζοχοιρος κ τωρα μου λεει βαριεται γκρρρρ....αστον ετσι...δε με νοιαζει.....δε θα ειμαι εγω σηλω κατσε οποτε θελει αυτος

κ μενα σαν σκατζοχοιρος εχει γινει ....μην πω τπτ χειροτερο....

αστους...θαρθουν τα μωρα μας κ στις φωτο αυτοι θα ειναι χαλια κ θα μετανιωνουν μια ζωη:shock: χεχεχεχε

88M1p3.pngycQap3.png

δε πειραζει sue μου....ολα για καλο γινοντε..η μητροτητα θελει θυσιες....χεχε

εγω που κοιμαμαι καπου 15 ωρες τη μερα κ παλι εχω κανει σακους στα ματια κ ολο κουρασμενη δειχνω ...τι να κανουμε... :) κοντευουμε

15ωρες υπνο!!!!!! ουαου!! εγω αντε να κοιμηθω 8 το πολυ...:( Θελω κι αλλο!!!! Δεν γινεται να νυσταζω περισσοτερο???:(

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...