Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρίτα, όντως τρελή φατσούλα το σκυλάκι, να σε ρωτήσω όμως, σκέφτεστε να κάνετε κάτι διαφορετικό με τον σκύλο όταν έρθει το μωρο?

Έχουμε κι εμείς ένα κοκεράκι το οποίο λέμε να το πάμε στη μαμά μου ή στο κτήμα τουλάχιστον για τις πρώτες 3-4 βδομάδες αλλά φοβάμαι μήπως μετά αντιδράσει χειρότερα...

Καλησπέρες και απο μενα ολη μερα γυρνοβολουσα σημερα...

Διαβαζω σιγα σιγα και τα νεα σας!

Ναγια, εχω κι εγω ενα κοκερακι και δεν προκειται να τον παω καπου θα μεινει σπιτι οπως μενει και τωρα...

Δεν θα εχει κανενα προβλημα το μωρακι αρκει να ειναι υγιης και εμβολιασμενος ο σκυλακος σας, που φανταζομαι πως ειναι...

Εμενα κοιμαται με ολη την προικα του στην κουζινα και ολη μερα εχει προσβαση σε ολο το σπιτι εκτος απο υπνοδωματια...

Το μυστικο ειναι να μην το παραμελησετε η να το μαλωνετε για το μωρό, παιδιατρος - κτηνιατρος και εκπαιδευτης μου ειπαν πως δεν εχει κανενα προβλημα το μπεμπε, ισα ισα θα γινουν αυτοκολλητα!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

κοριτσια να ρωτησω, ξερετε αν πειραζει να έχω βαμμενα τα νυχια μου τωρα στον ενατο?ξερω οτι στη γεννα δεν τα θελουν βαμμενα..

Κοριτσαρα ρωτα μαια και γιατρό, καθαρα με αυτους εχει να κανει, εμενα μου ειπαν χερια οχι βαμμένα, νυχια ποδιων δεν εχουν προβλημα, τα εκανα κι εγω ενα πορτοκαλο κοραλλί και ισιωσα...χιχχιιχιχ

τι κανετε κοριτσακια?

ολες κραταμε γερα βλεπω...

μπηκα να πω μια καληνυχτα και φευγω....

mpoumpou Χρονια σου Πολλα!!!

Να τα εκατοστησεις κοριτσακι και να ξερεις πως του χρονου σιγουρα θα ειναι υπεροχα αφου θα σου ευχηθει και ο γιος!!!!!!!!!!!!!!

Θα εχεις 2 αντρες να σε προσεχουν..................................;)

Με το καλο!!!!!!

Ευχαριστω πολύ πολύ Πασχαλιτσα μου...

Μπαινω κι εγω στα πρωτα - αντα πλέον!!!

:D :D

Ευχομαι οτι καλυτερο και σε σενα - με το καλο το μπεμπεκιιιιιιιιι!!!!!!!!:D:D:D

δικιο εχεις βρε pasxalitsa :tongue:

χρονια πολλα κ καλα mpoumpou k του χρονου να σβυνεις την τουρτα μαζι με τον γιοκα σου :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χρονια πολλα ομως κ σε ολες τις μανουλες του κοσμου

Ριτακι μου σε ευχαριστω οτι επιθυμεις και με το καλο το μπεμπεκι:D:D:D

ΜΑζι φου του χρονου!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Χρονια πολλα σε ολες!!!!

Και σε μας που θα γινουμε πρωτη φορα σε λιγο μανουλες.....

mpoumpou γιοταζεις εις διπλουν!!!Να τα εκατσοστησεις και με το καλο να υποδεχθεις το μπεμπεκι σου!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα marinaki! προσωπικα εμενα με εχει πλυμμηρισει η ανυπομονησια κ δεν σκεφτομαι τιποτα αλλο .... μονο το "ποτε" θα ερθει η ωρα. βεβαια δεν αποκλειεται οταν επιτελους ερθει η ωρα ο φοβος να μου χτυπησει κ μενα την πορτα. προς το παρον ομως δεν φοβαμαι καθολου ,σαν αναισθητη ενα πραγμα.

παντως βρισκω πιο λογικο καποια γυναικα να φοβαται,παρα αυτο που νιωθω εγω:shock:

88M1p3.pngycQap3.png

marinaki καλημερα! Εγω δεν εχω συχνους πονους, μονο 5-6 φορες τη μερα, δεν εχω αγχωθει ακομα...ειμαι λιγο χαλαρη γιατι εχω την αισθηση οτι αργω πολυ ακομα..οταν πλησιασει η ωρα δεν ξερω πως θα μαι...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σε όλες!

Εγώ από τα μεσάνυχτα έχω συσπάσεις ανά 10-20 λεπτά, με ανεπαίσθητο όμως πόνο, ίσα ίσα να μη με αφήσει να κοιμηθώ και τώρα κουτουλάω. Και ενώ περίμενα να αρχίσει να εντείνεται η συχνότητα και να οξύνεται ο πόνος, αυτό παραμένει ακριβώς όπως όταν ξεκίνησε.

Μίλησα με τη μαία, μου είπε να πάρω ένα buscopan και εάν σταματήσει σημαίνει ότι είναι εντελώς προπαρασκευαστικό και όχι έναρξη τοκετού.

Είδομεν...

AMl8p2.png s30Tp2.png

Καλημερούδια σε όλες!

Εγώ από τα μεσάνυχτα έχω συσπάσεις ανά 10-20 λεπτά, με ανεπαίσθητο όμως πόνο, ίσα ίσα να μη με αφήσει να κοιμηθώ και τώρα κουτουλάω. Και ενώ περίμενα να αρχίσει να εντείνεται η συχνότητα και να οξύνεται ο πόνος, αυτό παραμένει ακριβώς όπως όταν ξεκίνησε.

Μίλησα με τη μαία, μου είπε να πάρω ένα buscopan και εάν σταματήσει σημαίνει ότι είναι εντελώς προπαρασκευαστικό και όχι έναρξη τοκετού.

Είδομεν...

Αν δεν σταματησει με το buscopan μας ενημερωνεις....

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλησπερα κοριτσακια...τι μοσυ κανετε????εγω ειπα να την πεσω για υπνο μιας κ τωρα φαγαμε κ το μπεμπουλινι μου κοιμηθηκε και ευελπιστω να ξυπνησει σε κανα 2 ωρο τουλαχιστον...σημερα ο αντρουλης μου, μου εφερε μια τεραστια πανεμορφη ανθοδεσμη και μου ειπε να σε χαιρομαστε και οι δυο μανουλιτσα...και ναααααα, τα ζουμια εγω μετα.......τι υπεροχο συναισθημα να ξερεις οτι πλεον εισαι η μανουλα ενος παιδιου...!!!!!!!!!!!!!του μωρου σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ,αχ,αχ!!!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...