Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ εμενα κουτουλαει λιγακι αλλα κανω τον ποπο λιγο πισω κ ειμαι σε μια γελοια σταση κ πλενω αχαχαχα

ποτε εχεις ραντεβου με δοχτορα εσυ? εγω τη Τριτη

τεταρτη....αλλα ποιος ανεχει μεχρι τοτε????? το μονο που θελω ειναι μια ισχυρη ναρκωση κ να ξυπνησω τεταρτη.....για να μην σου πω να ξυπνησω κατευθειαν με το μωρο ..... τεταρτη που θα παω τι θα μου πει νομιζεις? ελα σαββατο η ελα δευτερα.......

88M1p3.pngycQap3.png

τεταρτη....αλλα ποιος ανεχει μεχρι τοτε????? το μονο που θελω ειναι μια ισχυρη ναρκωση κ να ξυπνησω τεταρτη.....για να μην σου πω να ξυπνησω κατευθειαν με το μωρο ..... τεταρτη που θα παω τι θα μου πει νομιζεις? ελα σαββατο η ελα δευτερα.......

πρεπει να διατηρησουμε τη ψυχραιμαια μας :)

τα μωρα μας απλα δε θελουν ακομα να βγουν

εσενα η ΠΗΤ ειναι βαση υπερηχου η περιοδου? εμενα βαση υπερηχου, βασει περιοδου ειναι 14/5

ο αντρας μου μου τα εξηγουσε σημερα οτι ολα αυτα με τις ημερομηνιες ειναι απλα στατιστικα

πρεπει να διατηρησουμε τη ψυχραιμαια μας :)

τα μωρα μας απλα δε θελουν ακομα να βγουν

εσενα η ΠΗΤ ειναι βαση υπερηχου η περιοδου? εμενα βαση υπερηχου, βασει περιοδου ειναι 14/5

ο αντρας μου μου τα εξηγουσε σημερα οτι ολα αυτα με τις ημερομηνιες ειναι απλα στατιστικα

δεν θα το πιστεψεις αλλα τα ιδια ακριβως..... ειχα λιγο αιμα αρχες αυγουστου που κρατησε 2 μερες.... δεν ηταν η ημερομηνια που περιμενα περιοδο. ο γιατρος το μετρησε αρχικα σαν περιοδο κ θα βλεπαμε.....βαση αυτης της ημερομηνιας λοιπον.... εχω ΠΗΤ 15/5

μετα ομως με τους υπερυχους εβγαινε σε ολους ΠΗΤ 8/5.............

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ε ναι βρε ο γιατρος σιγουρα ξερει...ο νομος ειναι 40 βδομαδες +2 βδομαδες που σου αφηνουν περιθωριο αλλα με καποια παρακολουθηση ..οποτε μην ανησυχεις...απλα εχουμε κουραστει κ δυσκολευομαστε αρκετα πλεον...

τι κανετε κοριτσακια?

ολες κραταμε γερα βλεπω...

μπηκα να πω μια καληνυχτα και φευγω....

mpoumpou Χρονια σου Πολλα!!!

Να τα εκατοστησεις κοριτσακι και να ξερεις πως του χρονου σιγουρα θα ειναι υπεροχα αφου θα σου ευχηθει και ο γιος!!!!!!!!!!!!!!

Θα εχεις 2 αντρες να σε προσεχουν..................................;)

Με το καλο!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...